Hjem >> Depresjon >> Panic Attack rettsmidler - Hva de ikke vil du skal Know

Panic Attack rettsmidler - Hva de ikke vil du skal Know


De fleste panikkanfall rettsmidler som folk har hørt om avtalen med å ta reseptbelagte medisiner som Zoloft, Xanax eller Paxil, men hva de ikke vil at du skal vet er at det ikke bare er disse medisinene ikke alltid nødvendig, men de ofte føre til ganske alvorlige bivirkninger.

Ironisk nok, selv om det er sjelden, noen panikkanfall medisiner kan faktisk føre til panikkanfall. Ikke bare det, men de kan føre til søvnløshet, svakhet, tap av appetitt, selvmordstanker eller hallusinasjoner. Jeg vet ikke om deg, men det siste jeg ønsker å gjøre når du prøver å bli kvitt mine panikkanfall er å forårsake større problemer. Og mens medisiner kan være nødvendig for noen mennesker med virkelig alvorlige angrep, kan det være bedre å prøve noen naturlig rettsmidler først før de bestemmer seg for å gå på en medisin.

Det er så mange panikkanfall rettsmidler som ikke avtale med medisiner, alt du trenger å gjøre er å se. Jeg gjorde litt research etter lider av et par alvorlige angrep og fant to ressurser som hjalp meg mye. Heter Panic Away og er en enkel e-bok du kan laste ned umiddelbart. Det lærte meg hva som skjedde med kroppen min under et angrep, og hvordan man skal håndtere det; ikke bare for å redusere alvorlighetsgraden, men også for å hjelpe meg å unngå dem i fremtiden. Det var uvurderlig informasjon som holdt meg fra å måtte søke hvilken som helst lege og eventuelt medisiner.

Etter at jeg fant Panic Away jeg snublet over en annen bok av Eckhart Tolle, forfatter av The Power of Now. Mens The Power of Now var en svært kraftig bok som hjalp meg mye, jeg fant hans nyeste bok A New Earth til å være mye mer nyttig med angst og depresjon. Det tok ting et skritt lenger enn Panic Away og virkelig åpnet øynene mine for hvor sterk våre tanker kan være; hvor mye de kan påvirke kroppen vår.

Mellom disse to panikkanfall rettsmidler jeg har fått mine panikkanfall under kontroll, trakk seg ut av en mild depresjon og er endelig i stand til å være fornøyd med hvordan ting er, godt eller dårlig. Det er en konstant kamp mellom deg og hjernen din, men når du er klar over at tanker er ikke deg, det gjør det mye lettere å få ut av hodet, stoppe panikkanfall og virkelig begynne å leve livet ditt.

Du trenger ikke å la panikkanfall kjøre ditt liv lenger, finne ut mer om disse to ressursene som har endret livet mitt og mange andre.