Hjem >> Alternativ medisin >> Fordeler med meditasjon i behandling Cancer

Fordeler med meditasjon i behandling Cancer

Administrerende kreft inkluderer å redusere angst du føler om din sykdom. Vanligvis, vår stress og angst skape mye mer kaos i kroppen vår i forhold til sykdom i seg selv. Som et eksempel på dette, noen som ble fortalt at de har kreft gått ned i vekt så snart fant hun ut hennes tilstand. Dette er faktisk den slags fysisk påvirkning trykket er i stand til å gjøre for kroppen.

Meditating har lenge vært anerkjent som en måte å komme over hver dag påkjenninger i livet. Antagelig først introdusert i bibelen, det er vanligvis tilskrevet buddhismen som slutter seg til den dag i dag. Meditasjon er identifisert som "å tenke, tenke, tenke, og tenke." Men det viktigste prinsippet var som en bønn offer til gudene dermed noen meditasjon innebærer chanting, sukker og bilyder.

StressStress, enten i kreft eller dagliglivet, har en måte å redusere kroppens evne til å helbrede seg selv. Betydning for å redusere spenninger, har kroppen vår en måte å organisk kjempe tilbake det som er å angripe det.

I 2011 studie ved MIT, ble det oppdaget at hver dag meditasjon ga pasienter sliter med mesothelioma kreft en bedre styring på smerte og følelsesmessige problemer. Meditating har et middel til å fokusere ens indre krefter i retning av smerte således blokkerer den og å redusere vanskeligheter. Bruke reduksjon av ubehag, kommer en lykkeligere disposisjon i løpet av de kreftpasienter, noe som gir dem en bedre sjanse til å bekjempe sykdommen.

Sekundære SymptomsSecondary symptomer har en tendens til å være forbundet med denne potensielt kritisk sykdom. En av de største overveldende nyheten man kan høre til å bli identifisert som å ha kreft. Og ofte, folk som har kreft tilegne seg andre sykdommer som økt blodtrykk, økt risiko for hjerteinfarkt, større potensial for hjerneslag, tilbøyelighet til depresjon og andre tilknyttede plager.

Meditating ble oppdaget i studien ved MIT å forsterke alfa bølger i personens hjerne. Det er alfa bølger som undertrykke de negative tanker i kroppen vår. Det er i tillegg en naturlig smertestillende, som jo større er alfa bølger er, jo større vår terskel for smerte er. På grunn av dette, selv om noen kreftformer er bare mulig å behandle med konvensjonelle metoder, er meditasjon inngår i prosessen med healing å kontrollere disse sekundære symptomer.

DepressionAs med noen sykdom som er uhelbredelig, som Parkinsons, multippel sklerose, Lou Gehrig utløser kreft depresjon i en person. Som nevnt tidligere er det en av de mest ødeleggende informasjon man kan få og en persons naturlig reaksjon er å være deprimert om det.

I noen tilfeller pasientene får antidepressive å avverge den melankolske virkningen av sykdommen. Men et økende antall kreft behandlinger er å snu helhetlig i sin teknikk for å håndtere depresjon. Meditere er topp blant dem.

I Fukuoka, Japan, kreftpasienter som går gjennom vanlige behandlingstilbud ble også satt under alternative behandlingsformer som yoga, meditasjon og pusteøvelse å slå depresjon. Pasientene ble også oppfordret til å søke disse hjemme. Måling sin melankoli og stress og angst nivå både før og etter innlemme disse ulike metoder, deres score gikk ned med 30%.

Meditasjon utføres vanligvis godt guidet som det er ikke så enkelt som det ser ut. Med vår miljømessige påvirkninger av kontinuerlig fyller våre sinn med tanker, er det ikke lett å bare rense den ut. Men grunnleggende meditere er sentrert på avslappende og når du er avslappet som er det første skrittet til en meditasjon tilstand.

I løpet av de siste ni årene, New Hope Medical Center har brukt svært effektive ikke invasiv Alternative kreft behandlinger til tusenvis av pasienter. Tilbyr Alternative Breast Cancer Treatment med en personlig tilnærming til hver person basert på deres kropp makeup, behandler New Hope Medical Center Cancer annerledes, men definitivt bedre.