Hjem >> syn >> RELEX smil i løpet av LASIK øye surgery

RELEX smil i løpet av LASIK øye surgery

Med introduksjonen av RELEX smil, har behandlingen blitt mye enklere og raskere. Prinsippet i seg selv er revolusjonerende. Høy presisjon VisuMax femtosecond laser skaper en liten linse inne i intakt hornhinnen, volum og form som er bestemt av graden av synsfeil rettes opp. Dette lenticule fjernes deretter i et minimalt inngrep fra det indre av hornhinnen gjennom en liten aksesspunkt for måling av bare noen få millimeter. I motsetning til andre teknikker som LASIK, er det ikke lenger nødvendig å brette tilbake hornhinnen. Det er ingen klaff snitt; i området av snittet er redusert til et minimum, og de ytre corneale lagene forblir mer eller mindre intakt. Alt dette er gjort mulig ved en følsom, nøyaktig og enkel behandling.
La oss nå forstå prosessen gjennom hvilken operasjonen er fullført. I fremgangsmåten, blir øye bedøvende dråper anvendes for å fullstendig nummen øyet, og den VisuMax laseren plasserer en rekke pulser i midten av hornhinnen med plasseringsnøyaktighet. Disse pulser danner bobler som er mindre enn 1/100-bredden av et menneskelig hår, og som forklarer det vev som må fjernes for å effektivt endre formen på hornhinnen. Laseren oppretter deretter en liten tunnel der kirurgen trekker ut dette vevet. Siden det er ingen etableringen av klaff, er den helbredende tid mye mer effektivt enn tradisjonell LASIK øye kirurgi.
De viktigste fordelene med RELEX smil er som følger: - uten lambå behandling, ikke tilbakebrettingen av hornhinnen klaff, ingen risiko for forskyvning av klaffen som følge av friksjon eller annen fysisk kontakt etter operasjonen, maksimal antall av hornhinnen nerver som er ansvarlige for regulering rive forblir intakt, praktisk talt smertefri under og etter operasjonen, hele laserkorreksjon i et enkelt behandlingstrinn og kort varighet av prosedyren.
Videre når det gjelder kosmetisk øyelokk kirurgi, trenger du en pålitelig tjeneste. Enten du ønsker å forbedre utseendet eller opplever funksjonelle problemer med øyelokkene, kan øyelokk kirurgi forynge området rundt øynene. Du kan stole på vår berømte øyeleger for øye omsorgstjenester. Vi har leid kvalitet øye fagfolk og kirurger ved Senter for Sight, slik at du kan slappe av og være trygg på de tjenestene som skal leveres av våre hardt arbeidende eksperter. Centre For Sight Besøk oss http://www.centreforsight.net/eye-treatment/relex-smile-lasik-surgery/