Hjem >> syn >> Forstå Dry Eye Treatment

Forstå Dry Eye Treatment

En av de verste lidelser knyttet til oftalmisk regionen er tørrhet. Denne tilstanden skaper mye problemer for folk som opplever det. Symptomene varierer fra mild ubehag og smerte for ekstrem uskarphet og rødhet i øyet. Det er forskjellige stadier av denne lidelsen og leger vanligvis diagnostisere det basert på hvor langt det har påvirket den aktuelle pasienten.

Oftalmologisk problemer er blant de mest irriterende helse utsteder en person kan møte. Ikke bare tåkela syn de føre til at du føler hjelpeløs, de pleier også å skape mye rødhet og irritasjon. Dette er både ubehagelig og visuelt tiltalende (det vil si det kompromitterer utseendet av den person). Et slikt problem som kan bli svært problematisk hvis den ikke behandles raskt er tørre øyne. Behandling for tørre øyne må søkes så snart symptomene er anerkjent. Den vanskelige delen er at ofte folk ikke innser at dette helsemessige problemet er på trappene; bare når det faktisk skjer gjør at de ender opp med å gå til legen.

De vanligste symptomene på denne tilstanden inkluderer kløe, smerte, ekstra sekresjon av væske i den regionen, lysfølsomhet og forvrengt syn. Hvis du opplever alle eller noen av disse symptomene, så det beste tingen å gjøre ville være å sette opp en avtale med en pålitelig øyelege på en velkjent Oftalmologiske fast som OptiCare. Dine leger vil da mest sannsynlig prøve å finne ut årsakene til tilstanden. Visse felles faktorer som forårsaker denne tilstanden omfatter aldring (det kan skje naturlig med avansert aldring), betennelse i regionen, men spesielt øyelokk (som noen ganger kan skje på grunn av over-bruk av kosmetikk), forurenset luft, tørt miljø og konserveringsmidler.

Vanligvis basert på nøyaktig hva som forårsaket tilstanden og hvor langt avansert det er, vil legen anbefale en måte å behandle denne lidelsen. Tørre øyne treatmentconsists av det meste av symptomkontroll som det er ingen faktiske kur for denne tilstanden. Dette er grunnen til at det ofte er tilbakevendende, og fortsetter å komme tilbake. Det finnes en rekke dråper og salver med forskjellige formuleringer som kan anvendes for å holde symptomene i sjakk. Disse gir smøring for det aktuelle området.

Mange ting kan føre til denne tilstanden. Naturlig aldring og forurensning er to av de vanligste, selv om den hyppige bruken av kontaktlinser eller dråper som inneholder konserveringsmidler og overdreven make-up er også relevante faktorer.

På bakgrunn av diagnosen, kan leger anbefaler visse skritt til behandle denne lidelsen. Men det er ingen kur for dette problemet, og for mange mennesker det ender opp med å bli et tilbakevendende problem. De smertefulle og irriterende symptomer kan administreres ved hjelp av smøre kremer og dråper.