Hjem >> ernæring >> Kaffevaner som forkorter livet ditt,

Kaffevaner som forkorter livet ditt,

I følge Science

Vi vil si det tydelig til deg - det er mange helsemessige fordeler ved å drikke kaffe regelmessig. Kaffe kan faktisk gjøre underverker for kroppen din, og kan til og med hjelpe deg med å gå ned i vekt. Men hvis du ikke er forsiktig med kaffevanene dine, den magiske koppen joe kan faktisk ha negative effekter. Det er derfor vi henvendte oss til forskningen for å lære kaffevanene som forkorter livet ditt. Her er de, og for flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Du drikker for mye kaffe.

Shutterstock

Denne kan være åpenbar, men det er en kaffe -vane verdt å merke seg. En tidligere studie som evaluerte 40, 000 voksne la merke til at å drikke over fire kopper kaffe om dagen faktisk kan ha negative effekter på ens levetid. Derimot, forskerne som forfattet studien bemerket at å ha 28 kopper i uken er greit (nøyaktig 4 kopper hver dag i uken), men å drikke mer av det kan føre til negative konsekvenser når det gjelder levetid.

Her er hvorfor å drikke så mange kopper kaffe per dag er dårlig for deg, Eksperter sier.

2

Din kaffebestilling drukner i sukker.

Shutterstock

Har du noen gang sett på ernæringsinformasjonen til den karamelllatten du liker å bestille? Hvis du bestiller en stor karamell latte på din favoritt kaffebar, du bruker sannsynligvis minst 30 gram sukker på en gang - noen ganger mer for butikker som Starbucks eller Dunkin '.

Studier har vist at å spise for mye sukker kan føre til en tidlig død. Og nei, det skyldes ikke fedme eller vektøkning, men det faktum at sukker kan forårsake dehydrering som kan være et symptom på høyt blodsukker og hvis den ikke overvåkes, risiko for diabetes.

I stedet for å bestille en sukkerholdig latte, hvorfor ikke be om en vanlig latte med en liten karamellvirvel på toppen? Du kan blande inn karamellen og få den samme gode smaken, men med betydelig mindre sukker. Eller hvorfor ikke lage en av disse 12 smakfulle hjemmelagde kaffedrikker fra en ernæringsfysiolog.

3

Du legger til for mye creamer.

Shutterstock

Ligner din sukkerholdige latte, hvis du ikke er forsiktig med kremen din, kaffen hjemme vil også drukne i sukker. Velger å bruke en halv i halv eller litt melk, eller til og med mandelmelk, ville være et bedre valg enn en sukkerholdig kaffekrem. Derimot, hvis du foretrekker en søtere kaffesmak, bare vær forsiktig når du måler mengden kaffekrem som du putter i koppen.

4

Du omfavner ikke litt koffein.

Shutterstock

Virker litt motstridende, Ikke sant? Men det er sant! En studie publisert av tidsskriftet Lang levetid og helse sier at koffein faktisk kan bidra til å forlenge levetiden din, forbedre helsen din, og forsinker aldersrelaterte sykdommer som Alzheimers. Det er fordi koffein faktisk kan hjelp med diettbegrensning og redusert insulinsignalering.

Bare vær forsiktig med hvor mye koffein du spiser! Healthline sier å spise over 1, 000 milligram koffein om dagen kan forårsake negative effekter på kroppen, inkludert økt angst, søvnløshet, og fordøyelsesproblemer. Her er nøyaktig hvor mye koffein er for mye koffein.

5

Du drikker det ikke i det hele tatt.

Shutterstock

Som vi sa, Det er faktisk ganske mange fordeler med å drikke kaffe regelmessig - selv når det gjelder levetid! I følge AARP, kaffedrikkere har en lavere dødsrisiko sammenlignet med kaffeavholdere med 10 til 15%. Så kanskje det er på tide at du begynner å brygge deg en kopp om morgenen.

Og når du begynner å drikke kaffe, her er de 9 triksene for den beste kaffe noensinne.