Hjem >> hudpleie >> Hemmeligheter til Radiant, er Ungdommelig Skin

Hemmeligheter til Radiant, er Ungdommelig Skin


Huden din er en av de mest synlige ting om deg, så holder huden sunn og beskyttet svært viktig for din generelle lyng og skjønnhet. Hud som er overeksponert for sol kan gjøre at du ser for tidlig gammel, mens huden som ikke er tatt vare på vil se kjedelig og gi deg en sykelig eller uflidd utseende. Nedenfor er noen måter å gjøre huden din ser bedre og for å holde det ser bedre gjennom hele ditt liv.

Unngå solen! Dette kan ikke understrekes nok. Mange tror en tan ser sunn, men hvis det brunfarge kommer fra en tanning bed eller dager å legge ut i solen, så vil det slå tilbake, da det forårsake hudskader som vises senere i livet. Bruk alltid solkrem for å unngå store hudskader og potensiell hudkreft. Hvis du lengter etter en sol-kysset utseende, og deretter prøve ut noen av de store bronzers som er tilgjengelige, får en spray på tan eller bruke kremer som gir deg inntrykk av en brunfarge.

Begynn å bruke fuktighetskrem regelmessig. Huden din craves fuktighet og fuktighet. Ved hjelp av en fuktighetskrem, vil bidra til å forhindre noen rynker og vil redusere forekomsten av eventuelle rynker som du måtte ha. Selv om du har ingen rynker, kan fukter gi huden din en duggvåte friskt utseende mens du holder den glatt og myk å ta på.

Peeling er en fin måte å slough av døde hudceller og fri den friske huden fanget under som kjedelig lag av død hud. Eksfoliering øker også blodtilførselen til huden din som gir den en umiddelbar økning i utseende og gir næring til det. Peeling er spesielt viktig hvis du bruker mye sminke fordi døde hudceller kan felle olje og skitt og tette porene som vil føre til kviser.

Etter huden er alt rent og ekspandert om natten, ta deg tid til å søke anti-aging produkter slik at de kan reparere og styrke huden din mens du sover. Du bør alltid sørge for at huden din er ren før du går i dvale, eller du kan våkne opp til et ansikt fullt av hudormer på å lage.

Huden din er ditt største organ og som sådan, det krever skikkelig næring fra sunn mat. Du bør også sørge for at du drikker en passende mengde vann hver dag. Fersk frukt og grønnsaker er alltid et godt valg for sunn hud og god helse. Unngå for mange junk food, spesielt de som du vet utløser kviser.

Røyking er en av de tingene som vil tidlig alderen din hud og forårsaker rynker, for ikke å nevne de andre negative helse påvirker. Uansett hvor lenge du har røykt, slutte nå er en god idé.

Som du kan se, å ta vare på huden din er avgjørende for din helse og utseende. Du er aldri for ung til å begynne å ta skikkelig vare på huden din. Ved å starte tidlig med en god hudpleie diett, vil du finne at det vil ta år ut av utseendet ditt som du blir eldre. Den investeringen du gjør i omsorgen for huden din vil høste deg mange ekstra år med ungdommelig hud i fremtiden.