Oppdag noen Skin Lightening hjem rettsmidler Naturally


Oppdage noen enkle å bruke hud lightening hjemme rettsmidler for å hjelpe i beautifying huden din. Ved hjelp av naturlig rettsmidler for å hjelpe i lightening huden din kan være det beste du noen gang kan gjøre for deg selv. Med alle disse kjemikaliene i ulike produkter ut på markedet i dag kan du gjøre deg selv en stor tjeneste ved hjelp av naturlige oppskrifter stedet for å gå til butikken og bruke en masse penger.

Her er noen ting til huske når du arbeider på lightening huden din.

* Bruk papaya som en hud lightening formel kan også hjelpe med helbredende egenskaper. Ved å blande massen av en papaya med melk i en bolle og deretter masserer den inn i huden i en sirkulær bevegelse, vil definitivt hjelpe i healing huden din. La denne blandingen på huden i 20 minutter og ved hjelp av kaldt vann, bare vaske det av. Du kan bruke dette en gang i uken, og det vil endre toner for huden din.

* Det er en flott blekemiddel i tomater. Ved å bruke tomater i stedet for de produktene som har kjemikalier i det, vil det hjelpe på å bli kvitt de døde hudceller. Bare kutte en tomat i to og forsiktig gni det på ansiktet og la den der i ca 10 minutter. Når den har tørket på huden din trenger du bare å bare vaske det av med litt kaldt vann. Ved å ta en pice av tomat og dyppe den i salt vil hjelpe på peeling huden din og hjelpe med å gjøre det mykere enn noen gang før.

* Bruk Kojic Acid og vitamin C vil også hjelpe på lysere huden din. Dette kan brukes som en medisin, men likevel vil gjøre underverker for huden din farge. Bare husk at når du bruker dette, kan det være lurt å ta kontakt med lege først, for hans eller hennes råd.

* Mandler er en utmerket måte å whitening huden din og hjelp til å jevne det også. Mandler inneholder Vitamin E som bidrar til å opprettholde fuktigheten i huden din. Du kan lage en fuktighetskrem eller en maske for huden din med mandler. Ved hjelp av oppvarmet mandelolje sammen med olivenolje rett før sengetid er en stor fuktighetskrem for å bruke. Ved å knuse noen skrellet mandler og tilsette 3 ss fettfri melk, er en annen måte å lysne huden din. Dette er formet til en pasta som du legge til 2 dråper eterisk olje og rør sammen. Bare rett og slett bruke denne til ansiktet ditt.

Så, ved hjelp av naturlig hud lightening med hjem rettsmidler er en fin måte å få huden din til å se ut slik du alltid har ønsket. Alle kvinner ønsker å ha glatt hud og ved å følge de ovennevnte enkle hjelpemidler, håper jeg at du har funnet en måte å få vakker hud du fortjener.