Hjem >> ernæring >> 9 sunne vaner som forkorter livet ditt,

9 sunne vaner som forkorter livet ditt,

Ifølge eksperter

Greit, folkens. Du vet allerede at dine timer lange TV-binges ikke gjør deg noen tjeneste. Men visste du at vaner som ofte blir omtalt som gode for deg, faktisk kan ødelegge helsen din?

Vi spurte leger, diettister, og ernæringseksperter for deres hjelp med å avdekke disse såkalte sunne vanene som faktisk kan redusere levetiden din, og føre til andre negative helsekonsekvenser. Les videre, og du vil aldri se på juice, kokosolje, og bomullspinner på samme måte. Og for mer sunn livsinspirasjon, sjekk ut drikkevaner som forkorter livet ditt, I følge Science.

1

Å spise et fettfattig kosthold.

Shutterstock

Rachel Fine, MS, RD , eier av To The Pointe Nutrition, avkrefter ideen om at å spise fettfattig vil holde deg blomstrende:"Fett er en viktig komponent i kroppens hormonbalanse-spesielt hormonet leptin, som fremmer den "følelsen-full" følelsen etter og mellom måltider, "sier hun." Videre, fettrik mat som er spesielt høy på omega-3 fett (olivenolje, lin, mandelsmør) er avgjørende for hjerne- og hjertehelse og kan til og med redusere betennelse i kroppen. "

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Går over bord med trening.

Shutterstock

Vi vet, vi vet, vi elsker å få våre HIIT -økter inn, også, spesielt etter hvert som de rørende månedene med å bli hjemme trekker ut. Men:"For mye trening kan faktisk være dårlig for deg, spesielt hvis du gjør det på en obsessiv måte, " sier Taryn Myers, Ph.D ., Førsteamanuensis i psykologi ved Virginia Wesleyan University. "I tillegg til overforbrukskader, overdreven trening har vært knyttet til angst, spiseforstyrrelse, og kroppsdysmorfi, spesielt muskeldysmorfi hos menn. Overdreven trening har også vært knyttet til dødelighet blant overlevende av hjerteinfarkt. "

For tiden, American Heart Association anbefaler at voksne får "minst 150 minutter per uke med aerob aktivitet med moderat intensitet eller 75 minutter per uke med kraftig aerob aktivitet, eller en kombinasjon av begge, helst spredt gjennom uken. "For mer om svette, sjekk ut disse 6 treningsfeilene som forhindrer vekttap, Ifølge eksperter.

3

Fokuserer kun på kardio.

Shutterstock

Har du denne treningssykkelen eller gangtiden? Flott, akkurat som å overdrive det i treningsavdelingen kan være dårlig for deg, å utelukkende fokusere på kardiovaskulær aktivitet er ikke en velsignelse for helsen din, enten. "Mange glorifiserer kardiovaskulære øvelser siden vi er så fokusert på å" maksimere kaloriforbrenningen, '"rådfører registrert diettist Colleen Christensen, RD . "Derimot, når du hopper over styrketrening går du faktisk glipp av noen fantastiske metabolske effekter og øker mager kroppsmasse. Styrketrening kan også bidra til å forbedre kognisjon, insulinresistens, blodtrykk, og beinmineraltetthet. Forresten, vet du om disse 5 undervurderte fordelene med trening, I følge Science?

4

Juicer hele tiden.

Shutterstock

Noen få grønne juicer i uken kan være greit, men saft hver dag og/eller bruk av vanlige juicerenser kan forårsake mer skade enn godt. "Juicing har blitt veldig populært i velværeindustrien. Selv om juicing er en fin måte å få i seg vitaminer og mineraler, det er ingen forskning som viser at juicing har en helsegevinst, "sier registrert diettist Melanie Betz MS, RD, CSR, CSG , av TheKidneyDietitan.org. "Faktisk, juicing bidrar ofte til overdreven sukkerinntak, som er forbundet med en høyere risiko for hjertesykdom, "utdyper hun, merker at juicing også kan bidra til et veldig høyt oksalatinntak, som kan forårsake nyrestein og har blitt rapportert å forårsake nyresykdom.

Generelt, Betz sier at du virkelig liker juicing, hold deg til et åtte unse glass to ganger i uken. "Jeg foretrekker at folk spiser frukten sin for å få all fiber, "bemerker hun. Uansett hva du gjør, bare ikke kjøp noen av de 10 fruktjuicene som alltid skal stå på dagligvarehandelen.

5

Slanking utelukkende for vekttap.

Shutterstock

Når du bare begynner på en spiseplan med målet om å slippe alvorlige kilo kontra å støtte en generelt sunnere livsstil, du setter deg opp for fiasko. "Den største vanen folk tror er sunn, men faktisk øker dødeligheten, er slanking for å gå ned i vekt, "advarer lisensiert diettist/ernæringsfysiolog Caitlin Self, MS, CNS, LDN . "Studier har vist at måten vi diett på for å gå ned i vekt - ved å bruke alvorlige begrensninger - faktisk bidrar til utviklingen av ikke bare spiseforstyrrelser, men også til generelle kroniske helsemessige forhold. En av hovedårsakene er at slanking forårsaker vektssykling - raskt mister og gå opp i vekt - som er en uavhengig risikofaktor for kardiometabolsk sykelighet og dødelighet og diabetes type 2. For hjelp, Prøv disse 26 enkle måtene å holde vekten på, Ifølge diettister.

6

Olje trekker.

Shutterstock

Hold deg unna dette direkte farlige fenomenet som innebærer å slenge olje rundt munnen din i 15+ minutter. "Ukvalifiserte velværeksperter har spilt oljetrekk som en mirakelkur for alt fra gingivitt til kreft. Imidlertid har du risikerer å få lipoid lungebetennelse, som oppstår når noen oljer suges inn i lungene, " sier Dr. Chris Airey , en praktiserende lege i Storbritannia og den medisinske direktøren i Optimale, tilby telesundhetsløsninger for menn med lavt testosteron. "Selv om du ikke ved et uhell kveler på oljen, dråper kan finne veien til lungene dine og potensielt forårsake store helseproblemer, "utdyper han, legger til at lipoid lungebetennelse er det som gjør vaping så farlig, og oljedragning medfører en risiko for denne tilstanden.

7

Stoler hovedsakelig på rødt kjøtt for protein.

Shutterstock

Pass linsene eller fisken i stedet, vær så snill. "Selv om rødt kjøtt er en god kilde til komplett protein, den store avhengigheten av rødt kjøtt som den viktigste proteinkilden kan føre til økt risiko for tykktarmskreft, "advarer Valentina Duong, RD , en ernæringsfysiolog og styrkeløfter, som spesialiserer seg på vektkontroll og ytelsesnæring, peker på en anmeldelse av rødt kjøtt og tykktarmskreft som fant at høye inntak av rødt kjøtt og bearbeidet kjøtt kan øke risikoen for tykktarmskreft med 20-30%.

Hvis du ikke er sikker på om inntaket av rødt kjøtt kan være usunt, sjekk ut 6 subtile tegn på at du spiser for mye rødt kjøtt.

8

Drikker smoothies hver dag.

Shutterstock

Akkurat som å surre en juice regelmessig, å hengi seg til en daglig smoothie-vane er ikke nødvendigvis helse- og lang levetid. "Mens açai -boller og grønne smoothies blir spioneringen som en sunn daglig vane, de har vist seg å føre til lavere metthet og kan føre til at du spiser flere kalorier senere på dagen, "sier Duong." Dette er fordi fiberen blir tatt ut av frukt når den er juice og smoothies ofte er energitette sammenlignet med hele formen (som frukt). En studie som sammenligner metthetsfølelse mellom epler, eplepuré, og eplejuice fant at epler var mer mettende enn eplemos og eplejuice. Å spise et eple til lunsj reduserte kaloriinntaket med 15% sammenlignet med å drikke eplejuice, "legger hun til. Duong sier at det er best å holde seg til den minimalt bearbeidede fruktformen, slik at du høster fordelene med fiberen, vitaminer, mineraler, og antioksidanter. (Relatert:Smoothie -vaner som forkorter livet ditt, I følge Science)

9

Gjør kokosolje til din BFF.

Shutterstock

Enten du steker grønnsakene dine i tingene eller legger en spiseskje eller to av det til din smoothie, det er på tide å kutte, tilbake på kokosolje hvis du bryr deg om, du vet, lever lenge, sunt liv. "Kokosolje har blitt spioneringen for å ha mange helsemessige fordeler, "deler Betz." Imidlertid, det er ingen forskning som støtter at kokosolje er bra for oss. Faktisk, Kokosolje er høyere i mettet fett enn smør. Kokosolje anbefales ikke av American Heart Association. "

Som vi også rapporterte, et råd fra American Heart Association publisert i tidsskriftet Sirkulasjon uttalt at erstatning av mettet fett - som utgjør imponerende 82% av fettet som finnes i kokosolje! - med flerumettet vegetabilsk olje reduserte hjerte- og karsykdommer med omtrent 30%. Kanskje det er på tide at vi går tilbake til å bruke kokosolje mest på hår-og-hud-fuktighetsgivende front, folkens. Apropos, les mer om Hvor dårlig er kokosolje for helsen din?