Hjem >> ernæring >> De usunneste snacksene du kan spise når du ønsker sukker

De usunneste snacksene du kan spise når du ønsker sukker

Bare omtale av en dekadent dessert eller sugverdig godteri får sannsynligvis munnen til å vanne og elevene utvides av lyst. Sukkers forførelseskrefter er et vitenskapelig faktum - forbruk av det søte stoffet er kjent for å frigjøre dopamin og endorfiner, to hormoner som direkte øker din lykke.

Men de gode følelsene det fremmer, varer aldri. Faktisk, sukker ender ofte opp med at du føler deg verre enn før du ga deg. Derfor slipper du tilsatt sukker - bare i tre uker, som du gjør på mitt Sugar Free 3 -program - kan være utrolig gunstig. "Du vil redusere suget etter søte ting, har et mer stabilt blodsukker, og opplever færre energisvingninger, "sier diettist Keri Glassman, RD, grunnlegger av Nutritious Life. Du vil også sannsynligvis miste usunt, overvekt.

I tillegg, overdriver det med sukker kan rote med humøret ditt og øke mental lidelse. Selv om du ikke er altfor bekymret for din psykiske helse, du vil kanskje redusere mindre alvorlige konsekvenser, for eksempel hvordan sukker eldes i ansiktet ditt (to ord:sukkerfall).

Les videre for noen av de usunneste sukkerfylte snacksene du bør unngå, og hva du skal spise når du ønsker sukker i stedet. Og for mer, sørg for at du kjenner de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Gummibjørner

Disse seige godteridyrene kan være søte, men de er bare rent sukker - de gir ingen næringsverdi. Så, å spise dem vil ikke gjøre deg fornøyd lenge. Hvis du virkelig ønsker den gummiaktige teksturen, i det minste velge en mer dydig versjon, slik som gummibjørnene laget av Smart Sweets - de er søtet med naturlig munkfrukt og allulose.

2

Peanøttsmør kopper

Shutterstock

Kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade er vanskelig å slå, men de fleste merker blander tilsatt sukker med peanøttsmøret, gir godteriet en tilfredsstillende smeltende munnfølelse, men ødelegger enhver næringsverdi (som protein) du kan få. Den lindrende nyheten? Det er mange alternativer som har den samme fantastiske teksturen, uten alt tilsatt sukker. Lillys lager mørke sjokolade peanøttsmør kopper søtet med erytritol, et naturlig søtningsmiddel med lavt kaloriinnhold. Derimot, det er i en klasse som kalles sukkeralkoholer som noen ganger forårsaker tarmbesvær, så gå sakte.

Andre deilige dopplegangers:Kokosmør Ketocups og Choc Zero peanøttsmør kopper, som begge er laget av plantemunnet munkfrukt.

Relatert:100 usunneste matvarer på planeten

3

Sukkerholdig frokostblanding

Shutterstock

Mange av oss har gode barndomsminner knyttet til å tørke boller med sukkerholdig frokostblanding (og deretter slurpe den søte melken som er igjen). Men det frokostritualet resulterte sikkert i en sen nedgang i morgen. Magic Spoon til unnsetning. Denne relative nykommeren i butikkhyllene er et protein med et høyere proteininnhold, lavere karbo kopi av de nostalgiske morgenskålene. Det er søtet med munkfrukt, stevia, og allulose. Lukk øynene, og du vil aldri vite forskjellen.

Bare FYI:Vet at det ikke er den beste ideen å spise frokostblandinger hver dag.

Tørket frukt

Shutterstock

Greit, tørket frukt er ikke det verste du kan spise (studier viser at visse typer er fullpakket med antioksidanter). Men det er heller ikke en super sunn mat. Årsaken:Mange merker tilsetter faktisk sukker, snu det som vanligvis er næringsrikt, fiberrik matbit i et stykke sukkerskinn. Et bedre valg? Du vet hva som kommer ... hel frukt (det er naturens godteri!) Vann- og fiberinnholdet holder det naturlig forekommende sukkeret (sukrose, fruktose, og glukose) fra å oversvømme blodet ditt, så får du alle vitaminene i en mykere og mer tilfredsstillende bit. Sjekk ut de laveste karbohydratfruktene hvis du prøver å gå ned i vekt.

Vil du virkelig ha dehydrert? Prøv Rind, som er tørket frukt på huden.

5

Slikkepinner

Bekymringen er ikke bare at du kan knekke en tann eller få et øyeblikkelig hulrom, det er at disse harde godteriene på en pinne er rett opp sukker. Uten nøtter, sjokolade, eller andre ingredienser for å tide deg over, du vil nå en annen lolli på kort tid. En bedre pop (en som neppe vil sende deg til tannlegen):Frozen, sjokolade-dekket banan på en pinne, som du kan tilpasse ved å rulle inn nøtter eller kokosflak for å øke ernæringsfordelene enda mer.

PS:Faresignalet #1 at du spiser for mye sukker finner du her.

6

Gelatin desserter

Shutterstock

Ikke la den fettfrie etiketten lure deg. Mange gelatin desserter er fullpakket med ikke-næringsrike kunstige smaker, søtningsmidler, og farger - noe som gjør dem til kjemiske sammensetninger du kan klare deg uten. Hvis du vil ha en dessert, kan du spise med en skje, Prøv chiafrøpudding eller sjokolade-avokadopudding-både skryte av sunt fett og protein.

For flere sunne spisetips, følg disse 20 måtene for å avslutte sukkersuget for godt, ifølge ernæringsfysiologer.