Hjem >> ernæring >> Denne juicen inneholder mer enn 300% av vitamin C du trenger hver dag,

Denne juicen inneholder mer enn 300% av vitamin C du trenger hver dag,

Vitenskapen sier

Det er alltid morsomt å oppdage en enkel, nytt tillegg til kostholdet ditt som kan gi store helsemessige fordeler. Det kan være tilfelle for en bestemt type fersk fruktjuice som et team av forskere har bemerket er så kraftig, de jobber for å gjøre den mer tilgjengelig for deg året rundt.

I følge Atlanta Journal-Constitution , forskere ved University of Georgia's Department of Food Science and Technology har sett på de potensielle fordelene med produkter laget av vannmeloner og cantaloupe. Nærmere bestemt, de fant ut at cantaloupe - som høstes i deler av Sør -USA fra mai til oktober - er en frukt som kan være utrolig sterk for helsen din.

Cantaloupe er lav i kalorier (53 per en kopp porsjon, ifølge Mayo Clinic) fordi den har et høyere vanninnhold enn mange andre frukter. Det leverer angivelig også over 100% av din anbefalte daglige vitamin A -kvote, som kan være til nytte for synet ditt, beinhelse, og forebygging mot kreft. Plus, cantaloupes inneholder en sunn dose kalium.

Men, kanskje det mest spennende funnet er effekten fersk cantaloupe juice potensielt kan ha på å forbedre immuniteten din. De AJC rapporterer at cantaloupe juice kan være nyttig i kampen mot sykdom, som en cantaloupe gir 337% av et individs anbefalte daglige vitamin C -kvote.

Konsentrer den ernæringen ned til en ferskpresset juice, og det er mulig du har et ganske søtt våpen.

I følge rapporten, forskerne vil bruke "kjøle- og høytrykksbehandlingsmetoder for å gjøre saften [fra cantaloupe og vannmelon] så fersk som mulig. Ved å bruke høyt trykk i stedet for andre konvensjonelle metoder kan frukten beholde sin næringsrike profil."

Registrer deg for Spis dette, Ikke det! nyhetsbrev for daglige matnyheter du trenger, og fortsett å lese:

  • Hver eneste olympiske idrettsutøver sverger til denne sunne maten
  • Den #1 verste kaffekremeren på hyller, Sier diettist
  • Jeg er lege og advarer om at du ikke går hit, selv om det er åpent
  • Hemmelige effekter av å drikke grønn te, Sier Science
  • En stor effekt av å drikke tranebærjuice, Ny studie sier