Hjem >> ernæring >> 15 daglige vaner som får deg til å gå opp i vekt

15 daglige vaner som får deg til å gå opp i vekt

Langs, lenge siden, en helt feilaktig idé begynte å bli sendt rundt Amerikas middagsbord:Å spise fett gjør deg feit. Vi vil, det er på tide å slette det fra tankene dine, da det ganske enkelt er feil. Å spise fett vil ikke få deg til å gå opp i vekt, mer enn å spise penger vil gjøre deg rik. Å spise mat som inneholder mye kalorier kan føre til at du tar på deg kiloene, og de fleste "fettfattige" eller "fettfrie" matvarene har faktisk like mange kalorier som deres fete versjoner, på grunn av tilsatt sukker og kjemikalier.

Og det er ingen debatt om denne:Siden vi gjorde "kutte ned på fett" vår favorittmat -dille for omtrent 30 år siden, fedme i USA har doblet seg. Blant barn, det har tredoblet seg.

Men det er bare en av mange dårlige vaner som kan forårsake vektøkning som begynner nå, du vil bli en "slank" vane. Alt du trenger er en klype besluttsomhet og noen få nye rutiner. Her er de 15 daglige vanene som får deg til å gå opp i vekt du kan bytte ut akkurat nå. Og vær sikker på at du lager deg opp på de 7 sunneste matvarene du kan spise akkurat nå, også.

1

Å spise fettfattig

Shutterstock

Det høres sprøtt ut, men slutt å kjøpe mat som markedsføres som fettfattig eller fettfri. Typisk, de sparer deg bare noen få kalorier og ved å gjøre det, de erstatter ufarlig fett med karbohydrater med lav ytelse som fordøyes raskt-forårsaker sukkerrus og umiddelbart etterpå, rebound sult. Forskere fra University of Alabama i Birmingham fant at måltider som begrenset karbohydrater til 43 prosent var mer mettende og hadde en mildere effekt på blodsukkeret enn måltider med 55 prosent karbohydrater. Det betyr at du vil lagre mindre kroppsfett og være mindre sannsynlig å spise mer senere.

2

Trener hver dag

Shutterstock

Å være forpliktet til treningsrutinen din er flott, men hvis du ikke gir kroppen din tid til å hvile og komme seg. Dette kan føre til skade, som ender opp med å stoppe fremgangen din helt, ifølge fitness- og ernæringsekspert Jay Cardiello. Han foreslår å ta en eller to dager fri i uken.

3

Sover for lite eller for mye

Shutterstock

Ifølge Wake Forest -forskere, slankere som sover fem timer eller mindre, legger på seg 2½ ganger mer magefett, mens de som sover mer enn åtte timer, pakker på bare litt mindre enn det. Skyt i gjennomsnitt seks til syv timers søvn per natt - den optimale mengden for vektkontroll.

4

Å spise gratis restaurantmat

Shutterstock

Brødpinner, kjeks, og chips og salsa kan være gratis på noen restauranter, men det betyr ikke at du ikke vil betale for dem. Hver gang du spiser en av Olive Gardens gratis brødpinner eller Cheddar Bay -kjeks fra Red Lobster, du legger til ytterligere 150 kalorier i måltidet. Spis tre i løpet av middagen, og det er 450 kalorier. Det er også omtrent antall kalorier du kan forvente for hver kurv med tortillachips du får på din lokale meksikanske restaurant. Hva er verre, ingen av disse kaloriene kommer sammen med noen forløsende næringsverdi. Vurder dem junk food på steroider.

5

Drikkebrus - jevn diett

Shutterstock

Den gjennomsnittlige amerikaneren sutrer nesten en full liter brus hver uke. Hvorfor er det så ille? Fordi en studie fra 2005 viste at å drikke ett til to brus per dag øker sjansene for å være overvektig eller overvektig med nesten 33 prosent. Og diettbrus er ikke bedre. Da forskere i San Antonio sporet en gruppe eldre fag i nesten et tiår, de fant at sammenlignet med ikke -drikke, de som drakk to eller flere diettbrus om dagen så at midjen økte fem ganger raskere. Forskerne teoretiserer at de kunstige søtningsmidlene utløser appetitt, får deg til ubevisst å spise mer ved påfølgende måltider.

6

Hoppe over måltider

Shutterstock

I en nasjonal undersøkelse fra 2011 fra Calorie Control Council, 17 prosent av amerikanerne innrømmet å ha hoppet over måltider for å gå ned i vekt. Problemet er, å hoppe over måltider øker faktisk sjansen for fedme, spesielt når det gjelder frokost. En studie fra American Journal of Epidemiology fant ut at folk som kuttet ut morgenmaten var 4,5 ganger mer sannsynlig å være overvektige. Hvorfor? Hopp over måltider reduserer stoffskiftet og øker sulten. Det setter kroppen i førsteklasses fettlagringsmodus og øker sjansen for å overspise ved neste måltid.

7

Å spise for raskt

Shutterstock

Hvis kroppen din har en stor feil, dette er det:Det tar 20 minutter for magen din å fortelle hjernen din at den har fått nok. En studie i Journal of the American Dietetic Association fant ut at langsomme spisere tok inn 66 færre kalorier per måltid, men sammenlignet med sine fastspisende jevnaldrende, de følte at de hadde spist mer. Hva er 66 kalorier, du spør? Hvis du kan gjøre det ved hvert måltid, du mister mer enn 20 kilo i året! Leter du etter flere nyttige tips? Vi vil, din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

8

Ser for mye TV

Shutterstock

En studie fra University of Vermont fant at overvektige deltakere som reduserte TV -tiden med bare 50 prosent, brant i tillegg 119 kalorier i gjennomsnitt i gjennomsnitt. Det er et årlig tap på 12 kilo! Maksimer resultatene ved å multitaske mens du ser - selv lette husholdningsoppgaver vil øke kaloriforbrenningen ytterligere. Plus, hvis hendene er opptatt av oppvask eller klesvask, Det er mindre sannsynlig at du vil snakke tankeløst - den andre viktigste yrkesfaren forbundet med sanntid.

9

Bestilling av kombinasjonsmåltid

Shutterstock

En studie i Journal of Public Policy &Marketing viser at sammenlignet med å bestille a la carte, du får opp hundre eller flere ekstra kalorier ved å velge "kombinasjonsboksen" eller "verdien måltid". Hvorfor? Fordi når du bestiller varer samlet, du vil sannsynligvis kjøpe mer mat enn du vil. Det er bedre å bestille maten i stykker. På den måten blir du ikke påvirket av prissystemer som er designet for å hive noen få cent ut av lommen.

10

Å spise for store porsjoner

Shutterstock

Selv om det du lager generelt er sunt, du vil fortsatt sørge for at du praktiserer porsjonskontroll og ikke ender med å spise for mye. Så hva bør du huske på? Halvparten av tallerkenen din skal være fylt med grønnsaker, og den andre halvdelen skal ha en porsjon magert protein, en servering av korn i en knyttneve, og litt fett.

11

Ikke å ha de riktige snacksene rundt

Shutterstock

Snacks cravings treffer alle, så du vil være forberedt. Hvis du ikke har den riktige typen snacks på hånden, kan det føre til at du får alt på feil ting. Så du vil fylle på sunne snacks som mandler, frukt, og proteinbarer med lavt sukkerinnhold, slik at du ikke blir fristet til å gå for chips eller godteri som mest sannsynlig henger i nærheten.

12

Holder kjøkkenet åpent hele natten

Når middagen er servert, det er på tide å lukke kjøkkenet for natten. Beklager, men ingen midnattssnacks her! En studie i journalen Cellemetabolisme fant at mus som bare hadde tilgang til mat i åtte timer i løpet av dagen sammenlignet med musene som kunne spise når de ville var slankere, og begge musegruppene spiste samme mengde kalorier. Så å lukke kjøkkenet og gå inn i en nattfast kan hjelpe deg med å gå ned i vekt.

1. 3

Sitter for mye

Shutterstock

Det er ingen hemmelighet at mange av oss sitter mye gjennom dagen, spesielt for de hvis jobb krever at de jobber på en datamaskin. Og når du er ferdig med å jobbe, du kan gå til sofaen for å se på TV, som betyr mer sittende. Jo mindre du beveger deg, jo mer sannsynlig er det å pakke på kiloene. Så hva kan du gjøre i stedet? Kom i gang, selv om det bare er noe mindre. En studie i Clinical Journal of the American Society of Nephrology fant ut at en to-minutters spasertur hver time faktisk kan bidra til å oppveie effekten av for mye sitte.

14

Sov med lyset på

Shutterstock

Sove med et lys på? Denne nattlige vanen kan forårsake vektøkning. En studie publisert i American Journal of Epidemiology fant ut at pasientene som sov i de mørkeste rommene var 21% mindre sannsynlig å være overvektige enn de som sov i rommene med mest lys.

15

Bruke telefonen i sengen

Shutterstock

Ja, det betyr at telefonen din også er et problem! Det blå lyset fra telefonen din roter med melatonin, det søvnrytmregulerende hormonet som lar hjernen din vite at det er på tide for deg å sove. Du kommer til å ha det vanskeligere å sovne og få tilstrekkelig mengde kvalitetssøvn hver natt er viktig når det gjelder å holde kursen og ikke gå opp i vekt.