Hjem >> ernæring >> Feedlot Kjøtt versus Pasture

Feedlot Kjøtt versus Pasture

Uansett om du velger å kjøpe økologiske produkter, hvis du spiser kjøtt velger beite-reist biff og kylling. Dyr som er beite-høynet er mye sunnere fordi de har tilgang til deres naturlige kosthold og få rikelig med mosjon og solskinn.

Dyr oppvokst i konvensjonelle feedlot operasjoner er begrenset til overfylte penner der, i stedet for deres naturlige diett, de er lei av genmodifiserte frø og gitt store doser antibiotika og veksthormoner.

som du kan forestille deg, har et dyr kosthold en enorm innvirkning på næringsinnholdet i kjøttet fra det dyret. Vitenskapelige studier viser at regelmessig inntak av feedlot kjøtt fører til betennelse og øker risikoen for hjertesykdom og kreft.

Grass-matet kjøtt, derimot, har vist seg å ha mindre fett, høyere vitamin og mineral-innhold, en sunnere forholdet mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer, og høyere konsentrasjoner av konjugert linolsyre (CLA), en kreft fighter. Kjøtt er ikke dårlig for deg - dårlig
kjøtt er dårlig for deg

Hvis din helse og helsen til dyrene er ikke nok til å påvirke deg mot feedlot husdyr, du kan gjøre! et sterkt miljøsaken mot trange dyrefôr operasjoner, også. Fossil drivstofforbruk for produksjon og transport av kommersielt fôr legger millioner av tonn med karbondioksid ut i atmosfæren hvert år.

feedlots kontinuerlig legge til ufattelige mengder animalsk avfall, hormoner, og farmasøytiske avrenning til grunnvann. Antibiotikaresistens er frodig fra narkotika lagt til dyrefôr.
Økologisk storfekjøtt
er ikke det samme som gress-matet biff
.
Økologisk kjøtt kommer fra dyr som er hevet uten antibiotika eller veksthormoner og er lei av en økologisk vegetarisk kosthold (som kan eller ikke kan omfatte mais og korn). Grass-matet biff er kjøtt fra storfe oppvokst utelukkende på gress, høy og fôr.