Hjem >> Mental Helse >> Substance Abuse Treatment for Veterans

Substance Abuse Treatment for Veterans

Stoff og alkoholmisbruk blant militært personell har alltid vært høy, og er av stor bekymring. En av de viktigste grunnene til at er sitert ofte er under utplassering, risikoen for skader og psykisk stress, spesielt for de under kamp eksponering, misbruk narkotika og alkohol som en måte å takle. Mange veteraner, etter hjemkomst, fortsetter misbruket, for frykt for å bli stigmatisert med en psykisk lidelse. Denne misbruk av narkotika og alkohol kan være drevet av skyldfølelse, isolasjon og å takle ubehagelige minner. Veteranene som også lider av PTSD har en høyere risiko for stoffmisbruk og avhengighet. Finne den beste rusmisbruk program kan være en utfordring for veterinærer.

Eksperter sier at mange veteraner er mer sannsynlig å slå til narkotikabruk etter at han forlot det militære. Selvmordsraten for veteraner er tre ganger høyere enn allmennheten. Mental styrke og fysisk utholdenhet vektlegges i alle forsvarsgrener. Søker mental behandling oppfattes som svakhet og tanken på at veteraner kan & ldquo; fikse sin egen & rdquo; problemer råder fortsatt blant militære kulturer. Det er mange narkotikaavhengighet utvinning sentre som spesialiserer seg på co-forekommende lidelser.

Blant veteranene, 18 år og eldre, 8% var avhengige eller misbrukt ulovlige rusmidler og alkohol. Av de 8% bare 0,8% fikk behandling for avhengighet eller co-forekommende lidelser. Noen av advarselen tegn på post-distribusjon avhengighet, men ikke begrenset til,

Tap av interesse

Nightmares

Å skylde seg selv for eventuelle tap som de var nær

Opptatthet av krig nyheter

irritabel, stresset eller panikk

VA tilbyr veteran alternativer for behandling som kan i blant annet behandling i en gruppe eller alene med en terapeut og medisiner som hjelper redusere bruken av alkohol eller narkotika. Militært personell kan få tilgang til VA database over tilgjengelige programmer. Noen programmer gir innleggelse eller poliklinisk behandling. Sponsede VA programmer er ikke det eneste alternativet for veteraner. Det finnes også private programmer som er skreddersydd for veteraner. De fleste bruker de samme teknikkene som offentlige programmer, men inkluderer alternative behandlingsformer som VA-programmer ikke kan tilby. Noen til og med godta betalinger fra VA forsikring.

Det er også spørsmålet om personvern. Mange veteraner unngår å søke behandling fra en VA-basert program for frykt for at det vil gå på deres tjeneste posten eller de vil kjøre inn i noen de kjenner. Private narkotika og alkohol behandling sentre tilbyr forsikring av personvernet, slik at de vil få den omsorg de trenger.

tilbudet behandling for alkoholavhengighet, kontakt i dag for å få bedre liv, etter