Hjem >> Mental Helse >> 10 beste kosttilskudd for menn - Produkter for menn health

10 beste kosttilskudd for menn - Produkter for menn health

Kosttilskudd for menn
som alle andre "maskin" av kroppen trenger riktig drivstoff og vedlikehold for å fortsette å jobbe på optimalt nivå. I utgangspunktet krever dette et sunt kosthold og regelmessig mosjon, begge arbeider sammen for å opprettholde det anbefalte vekt, forbedre kardiovaskulær helse, redusere depresjon, og gir en rekke andre helsefordeler. Men mange studier har vist at tilskudd av en diett med vitaminer, mineraler og mer så videre er enda flere helsefordeler.

Supplements kompensere for hull som kan være i kraft av en, og de også øke nivåene av andre vitaminer og mineraler som kan dramatisk forbedre sin helse og velvære. Som helse bedres, så gjør forlenge levetiden. Friske mennesker lever lenger i gjennomsnitt enn de som betaler lite oppmerksomhet til deres helse og livskvalitet enn friske mennesker nytte i alderdommen er bedre enn kvaliteten på livet til den andre erfaringer som de gamle.
Fordelene < br />
Ikke alle trenger samme nivå av ulike proteiner, mineraler, vitaminer og andre stoffer som holder kroppen fungerer optimalt. Hva kroppen trenger og kan dra nytte varierer etter kjønn og alder, med voksne menn krever nivåer av disse stoffene som ikke er tilsvarende behovene til kvinner.
Det er derfor det er så viktig, når du utformer en helseplan og personlig egnethet, men ta hensyn til de reelle behovene og mat forslag for menn og ikke de ernæringsmessige behovene til den voksne befolkningen betyr.
kosttilskudd er spesielt viktig for menneskers helse. Noen av dem fungerer som boosters i immunsystemet hos menn, mens andre hjelper til å miste fett og muskelmasse bygningen. Noen kan forebygge kreft, redusere depresjon, eller gi andre fordeler. Alle av dem finnes naturlig i maten menn spiser, eller de er produsert av kroppen, men menn vanligvis ikke får optimale nivåer av disse vitaminer, mineraler og så videre bare deres diett eller naturlige prosesser i kroppen.

Disse ti kosttilskudd, i særdeleshet, har vist store løftet i å fremme helse og levealder for voksne menn:
Topp 10 kosttilskudd for General Health and Fitness menn
10. Vitamin C
Hva er det:
Vitamin C har lenge vært populært å hjelpe kroppens immunsystem til å holde seg sterk og kjempe mot virus og sykdommer mer effektivt. Studier har vist at de som får nok vitamin C lider kaldt over en tidsperiode som er opptil ti prosent kortere enn den tiden som brukes av WHO får en kald, men ikke har en tilstrekkelig mengde vitamin i kostholdet. Vitamin C spiller også en viktig rolle i forebygging og helbredelse av kutt blåmerker og skraper. Dette er også en av de mest effektive antioksidanter i naturen
Slik får du tak.
Den beste måten å få mer vitamin C i kosten er å spise mat som er rik i dette vitaminet. Menn bør være ca 90mg av vitamin C en dag, hvor de kan få gjennom matvarer som sitrusfrukter, paprika, tomater og jordbær. Det er også mange vitamin C-tilskudd tilgjengelig som kan forbedre sine nivåer av vitamin C betraktelig.

9. Vitamin E
Hva er det:
rolle og effekten av vitamin E som et supplement fortsetter å bli diskutert. Forskere er enige om at dette vitaminet har nyttige antioksidantegenskaper, og flere studier har vist at vitamin E bidrar til å hindre ting som grå stær og noen former for hjertesykdom.
Mer forskning er nødvendig for vitamin E og forebygging av hjertesykdom, men det faktum at vitamin E har antioksidantegenskaper som indikerer at den kan spille en nøkkelrolle i å forebygge visse typer kreft. Menn bør ta notat imidlertid at for mye vitamin E kan ha motsatt effekt og øke risikoen for prostatakreft.
Seattle forskere nylig oppdaget at menn som har høye nivåer av selen kan øke risikoen for aggressiv prostatakreft dramatisk hvis de spiser for mye vitamin E.
Slik skaffer:
menn trenger omtrent 20 mg vitamin E per dag. Foruten solsikkefrø, mandler og andre nøtter og frø, de beste kildene til moderate mengder av vitamin E er multivitaminer.
8. Green Tea
Hva er det:
I århundrer har menn hatt nytte av antioksidantegenskaper av grønn te. Grønn te er rett og slett en mindre bearbeidet form av det samme anlegget som forsyner verden med svart te, og var spesielt populær i Kina, Japan og andre asiatiske land.
Flere studier har vist at grønn te kan spille en viktig rolle i å hjelpe menn å miste vekt og opprettholde en sunn vekt profil. Brukes i forbindelse med trening, grønn te og grønn te ekstrakt ser ut til å redusere sjansene for at menn vil sette vekten tilbake på etter at de taper. Grønn te synes også å stimulere immunforsvaret til de som tar regelmessig
Slik får du tak.
Det er ingen anbefalte mengden av grønn te til menn, men de fleste studier tyder på at en varm kopp av grønn te per dag er en god måte å gjøre det meste av dette tillegget. Grønn te ekstrakt er også tilgjengelig i tablettform.
7. Chrome
Hva er det:
Mineralet krom spiller en viktig rolle i stoffskiftet og sikrer at alle kroppens celler skal behandle insulin. Flere studier har vist at mineral hjelper til å opprettholde det riktige nivået av glukose i blodet, og det er også mulig at han har andre fordelaktige effekter i voksne menn.
Noen studier tyder på at krom er spesielt nyttig i forvaltning av type 2 diabetes, men mer forskning er nødvendig for å bekrefte denne hypotesen
Slik får du tak.
menn over 50 år bør ha omtrent 30mcg av krom per dag, mens menn yngre enn 50 trenger 35mcg. Det er nok av krom kosttilskudd på markedet som kan bidra til at menn får riktig mengde krom, men høye nivåer av krom er også til stede i brokkoli og rødvin. Vanlige kosttilskudd inneholder krom krom picolinate og krom nicotinate.
6. Kalsium m /magnesium
Hva er det:
Selv om kalsium er viden kjent for å fremme bein helse, enkeltpersoner er sjeldnere klar over at magnesium spiller en like viktig rolle. Faktisk noen eksperter mener at magnesiummangel er den vanligste ernæringsmessige mangel i den vestlige verden.
I tillegg til å styrke bein, er magnesium brukes i mer enn tre hundre kjemiske reaksjoner som oppstår i kroppen , og er påvist for sin evne til å forbedre helsen til hjerte og kretsløp. I tillegg er magnesium en naturlig antikoagulant, noe som betyr at den har hjerteinfarkt og tids forebyggende programmer

Slik får du tak.
Menn kan få fordelene av kalsium og magnesium når de ta kalsiumtilskudd som også inkluderer magnesium. Disse er ofte funnet i noen matbutikk dagligvarebutikker, apotek og helse. Meieriprodukter og grønne grønnsaker, mørke grønne blader er også rik på kalsium, og hele korn, soyabønner, mørk sjokolade, og flere typer nøtter er gode kilder til magnesium.
5. Vitamin D
Hva er det:
Vanligvis finnes i befestede melk, utfører vitamin D en rekke nyttige funksjoner i kroppen. Uten nok vitamin D, kan ikke kroppen absorbere kalsium, og det vil være vanskelig å reparere beinmasse og opprettholde generelle helse av bein.
Det er også god dokumentasjon på at vitamin D forebygger hjerteinfarkt og slag, og de med lave nivåer av vitamin ser ut til å ha høyere risiko for tykktarmskreft og kreft i bukspyttkjertelen. Endelig har studier vist at menn som spiser tilstrekkelige mengder vitamin D har en lavere mengde fett i mageområdet
Slik får du tak.
Når de utsettes for sollys, vil kroppen produsere vitamin D på egen hånd, men de fleste menn ikke bruker nok tid i solen for å møte deres vitamin D-behov og melk befestet fisk som tunfisk og laks er også gode kilder til vitamin D, men også menn som har en diett rik i disse matvarene kan ha nytte av vitamin D-tilskudd i piller eller dråper. Menn bør spise minst 1000 mg av vitamin D hver dag.
4. Kreatin
Hva er det:
For menn som ønsker å få muskelmasse, er kreatin en fin måte å bygge muskler vekt. Brukes i forbindelse med vektløfting, menn som tar kreatintilskudd bygge muskelvev raskere enn de som ikke spiser.
Kreatin er også brukt til å behandle visse medisinske tilstander, inkludert revmatoid artritt, hjertesvikt og ulike sykdommer som plage sammensetning og muskelfunksjon
Slik får du tak.
Kreatin er naturlig skapt i muskulære systemet i kroppen, men animalsk protein er også en god kilde til kjemisk. Ulike kreatin pulver og drikke er nå tilgjengelig for å hjelpe folk som ønsker å supplere mengden av kreatin kroppene deres produserer. Generelt bør menn som utøver og løfte vekter ta 5-10g daglig. Før eller etter en treningsøkt, gjør det ingen forskjell.
Når kreatin brukes til å behandle ulike sykdommer, beløpet som kreves varierer avhengig av sykdommen, er den kjemiske brukes til å behandle. Når du tar kreatintilskudd, er det også viktig å drikke nok vann om dagen 64oz.
Tre. Omega 3
Hva er det:
De fleste mennesker i dag vet at dietter høy i mettet fett er ikke bra for kroppen. Men dette betyr ikke at alt fett er dårlig. Faktisk, omega-3 fettsyrer er essensielle for å opprettholde generelle helse.
Naturlig finnes i mange fisk, er omega-3 best kjent for sin evne til å bremse veksten av plakk på blodårene og andre ytelser som opprettholder den langsiktige helsen til hjertet. Omega-3 øker også HDL-kolesterol er gunstig for mennesker og det holder en rekke kroppslige systemer fungerer godt, blant annet ledd, netthinne, og mer
Slik får du tak.
Various fisk som laks, sardiner og ansjos er rike på omega-3 fettsyrer, men de er også tilgjengelig som et supplement i form av fiskeoljekapsler. Mange av disse kosttilskudd inneholder også vitamin E. Fordi fiskeolje for mye kan øke risikoen for blødninger, de fleste eksperter anbefaler at menn bruker ikke mer enn 3 g omega-3 fiskeolje per dag.
To. Multivitamin
Hva er det:
Multivitaminer er kanskje den mest kjente og brukte kosttilskudd på markedet i dag. Som navnet antyder, multivitamin kosttilskudd kombinerer et bredt spekter av vitaminer i en enkelt dose.
Det finnes en rekke valg på markedet i dag, men de kombinerer mineraler som sink og krom med B-vitaminer og vitaminer A, C, D, og ​​andre vitaminer og mineraler. Det er vanligvis funnet i pilleform, multivitaminer er lett å ta, og de er allment tilgjengelig i dagligvarebutikker, apotek, helsekostbutikker og på nettet
Slik får du tak.
Tar multivitaminer med måltider vil øke sin effektivitet, som kroppen behandler dem best når det er matvareindustrien. Den type multivitamin supplement som menn bør velge avhenger av deres spesielle behov og de relative konsentrasjoner av ulike næringsstoffer som finnes i hver multivitamin.
En. Whey Protein
Hva er det:
Funnet i væsken som er leftover osteproduksjon, er whey protein et supplement som har blitt stadig mer populært de siste årene. Selv om forskningen pågår, har mange studier funnet at whey protein bistår i å bygge muskelmasse, og den inneholder også mange aminosyrer som er gunstig for hjerte helse.
Whey protein kan også stimulere vekttap og det er indikasjoner på at det spiller en rolle i å forebygge tykktarmskreft og andre kreftsvulster. Til slutt, noen studier tyder på at myseproteiner forbedrer den generelle responsen fra immunsystemet når det oppstår et virus og andre påkjenninger
Slik får du tak.
Whey protein er tilgjengelig som kosttilskudd i i form av pulver som kan blandes med vann og andre flytende matvarer. Menn som deltar i regelmessig vekttrening trening bør være ca 1,5 g whey protein per dag for å oppleve maksimal effekt av supplement.
Wrapping Up
ta kosttilskudd klokt

kosttilskudd er ingen erstatning for et sunt kosthold og mosjon plan mål er verdig tillegg at de kan forbedre en manns helse. Om en mann er i god form nå, eller er bare begynnelsen for å trene og spise et sunt regelmessig, balansert kosthold, kan kosttilskudd gjøre opp for hva man kan mangle, og de kan forbedre ens livskvalitet generelt.

Som med all planlegging for menneskekroppen, menn som ønsker å ta kosttilskudd shoulds Deres oppsøke lege for råd, og denne listen over de ti beste kosttilskudd for menn er en fin måte å broach emnet med en lege.