Hjem >> Menns helse >> Firm Mann Organ Skjerm: Trygge Situasjoner for Exhibitionism

Firm Mann Organ Skjerm: Trygge Situasjoner for Exhibitionism

Fra en tidlig alder, har en tendens til en fyr å være ganske stolt av sin faste mannlige organ og triksene som det kan gjøre. For noen menn, kan dette stolthet ta form av ekshibisjonisme: vise manndom (fast eller myk) til en annen person eller personer, ofte i offentlige eller halvoffentlige situasjoner. (Forhåpentligvis menn forstår at en fast mannlig organ er ikke nok for ros;. Opprettholde god orgel helse Hannen kan bidra til å gjøre en stav noe verdig til å bli vist) Ekshibisjonisme blir et problem når en mann fremtredende eksponerer sin manndom i en situasjon der en slik handling ikke er ønskelig - eller, i mange tilfeller er ikke lovlig.

Mange menn praktiserer sin ekshibisjonisme på en sikker måte, noe som betyr ikke trenge inn på de rettigheter og følelser til andre mennesker. Følgende er noen av de situasjoner der manndom skjermen kan betraktes som sikre.

  • I garderoben. Å være i garderoben, dusjrom eller badstue på et treningsstudio gir naturligvis en mann muligheten til å gå rundt uten klær, så garderoben kan være et flott sted for en ekshibisjonist å la alt henge ut. Det er heller ikke uvanlig at venner i garderoben for å sette fokus på og kommentere om (vanligvis i en mock-nedsettende måte) hverandres utstyr, noe som kan være et pluss for mange exhibitionists. Men det er viktig å huske på at selv i denne innstillingen, noen ekshibisjonist praksis (som selv gledelig eller brukes i en tvangsmulkt måte) er ikke hensiktsmessig.
  • På en nudiststrand eller resort. Åpenbart klær-valgfritt strender eller skianlegg er naturlige steder for en mann å stille ut sine varer. Men trenger en fyr å innse at ingen av disse situasjonene kan være passende for en mann med en rasende tumescence. Mens noen grad av fasthet anses som akseptabel i disse stedene, generelt er det forventet at en slik stat vil være av begrenset varighet. Menn som blir hardt og flaunt det faktum eller som
  • selv stimulere er generelt ikke velkommen. I boder på voksen bokhandlere. Mange voksne bokhandlere har boder hvor kunder kan se eksplisitte videoer. Ikke overraskende, de fleste menn engasjere seg i selvtilfredsstillelse, mens i disse boder. Noen ganger har kunder kuttet kikkhull mellom boder for å se sine naboer; noen boder selv er utstyrt med plastvegger som gjør at samtykkende lånetakerne i separate boder for å se på hverandre som de selv glede.
  • Etter skinny-dipping. Svømming bare gir mange mennesker en fantastisk følelse av frihet og frigjøring. Hvis man har en privat badeplass eller finner et trygt bortgjemt sted, kan skinny-dipping med en partner eller en gruppe av venner være en fantastisk opplevelse.
  • Jack og Jill parter. Mange byer har private organisasjoner som holder møter spesielt for sine medlemmer til selv stimulere. Når åpne for begge kjønn, er det generelt referert til som en Jack og Jill klubb. De fleste slike klubber har regler for renslighet og hygiene, samt om hva som er og ikke er tillatt når det gjelder oppførsel.
  • Rollespill. Par som er i ekshibisjonisme kan utforske rollespill som et alternativ. Dette er spesielt nyttig for menn med et ønske om å bli eksponert i en risikofylt offentlig situasjon. Paret skaper et scenario som ville være ulovlig i det offentlige og det fungerer ute i personvernet til sine egne hjem. Kraften av fantasi og fantasi kan ikke undervurderes.

    Noen ekshibisjonisme av en fast mannlig organ er normalt for en mann, med mange gutter å oppfylle dette ønsket gjennom enkle en-mot-en sensuell kontakt. Enten sette pakken på skjermen for en partner eller for en gruppe, men det lønner seg å regelmessig bruke en topp-skuff mannlige organ helse crème (helsepersonell anbefaler Man1 Man Oil) for å opprettholde orgelet i sin beste form. Et verktøy med tilstrekkelig hydrert hud kommer til å ha en fin glød og, enda viktigere, vil mangle tørr, flassende flekker som ødelegger sin ellers imponerende utseende. En crème som inneholder high-end mykgjørende Shea smør kan være en ypperlig måte å gi fuktighet til et medlem. Mange mannlige organer også ofte har ødelagte blodkar som følge av røff behandling. En crème som inneholder L-arginin bør brukes til å hjelpe med dette problemet og gjenopprette verktøyet til sin iøynefallende utseende.

    Besøk http://www.menshealthfirst.com for ytterligere informasjon om de vanligste mannlige organ helsemessige problemer, tips om forbedring medlem følsomhet og hva du skal gjøre for å opprettholde en sunn manndom. John Dugan er en profesjonell skribent som spesialiserer seg på menns helse problemer og er en pågående medvirkende forfatter til en rekke nettsteder.