Hjem >> Meditasjon >> Først Kontemplasjon Før Meditasjon være snill og volleyball mot Everybody

Først Kontemplasjon Før Meditasjon være snill og volleyball mot Everybody

For de av dere som synes det er veldig vanskelig å meditere, her er en rask og enkel tanke øvelser, som i all sannsynlighet vil ta deg inn i en meditativ tilstand umiddelbart.

Vær snill mot alle

husk:

Hvis du ikke er snill nok med naboene dine, hvis du ikke elsker dine medmennesker, hvis du ikke er takknemlig for å Gud for alt det han /hun har gitt til deg - og glem meditasjon. Det har ikke bruk for deg og ingen meditasjon teknikken vil hjelpe deg.

Før du gjør meditasjon er det nødvendig at vi har en følelse av ekte medfølelse for hele universet. Og når jeg sier "hele universet ', jeg mener det. Det betyr en følelse av medfølelse for alle. For hver og alle. En følelse av kjærlighet, medfølelse og kjærlighet for alle levende og ikke-levende objekt. Bare vær kjærlig til din venn, dine naboer, kolleger, dine foreldre, slektninger og ?? til dine fiender og konkurrenter også !! Ja, jeg mener det.

Det kan høres ganske rart, men det er opplevelsen av millioner som har meditert. Med en bitter hjerte og fiendskap for noen, vi rett og slett ikke kan meditere. Det er rett og slett umulig

Gjør dette før du starter meditasjon -. Bare sitte komfortabelt. Du kan sitte på en stol, på sengen, på jorden i lotus positur (kryss legged) eller på noen måte av din smak. Lukk øynene og sende tanken på god vilje for alle. Bare si i ditt sinn - "Jeg elsker alle min kjærlighet medfølelse og godhet er for alle.."

Det kan være tilfelle at noen har såret deg. Noen har lurt deg, eller du har vært utsatt for andres bitterhet, uvitenhet, litenhet eller usikkerhet. Selv om dette er tilfelle, takker Gud for at han ikke gjør du liker dem. Ting kan bli verre. Du kan være en av dem! Tilgi dem ærlig og si i dere hjerte "Nå tilgi jeg dem"

Jeg vet at det er veldig vanskelig å tilgi mange ganger. Noen ganger må vi lide dårlig for ingen feil av oss. Men jeg innstendig ber deg vennligst vurdere dette clich'd men golden råd at å feile er menneskelig og å tilgi er guddommelig. Tilgi dem som har såret deg. Tenk over denne: Hadde du vært i deres sko, hadde du fått samme type oppdragelse, utdanning, du hadde vært i samme slags miljø, så i all sannsynlighet, vil du være akkurat som dem. Vær klar over at vi alle er et resultat av våre omstendigheter og tanker. Hvis folk er dårlig, er det ikke at de har valgt å være dårlig. Det er mange faktorer som forhold, økonomiske og innenlandske forhold, utdanningsbakgrunn, venner sirkel osv som former våre liv.

Bare tenk fra perspektivet at folk er dårlig på grunn av mange eksterne faktorer som de ikke har noen kontroll. Har sympati med dem, være medfølende og kjærlig mot dem og ??. Tilgi dem.

Det synes vanskelig, men er ikke veldig tøff. Å tilgi noen krever noen reell innsats, men den mentale fred det gir er verdt som innsats. Nå spre følelser av goodwill for alle.

si-"Kan jeg finne ekte lykke."

si-«Måtte alle mennesker som er i nærheten av min hjerte- min familie, mine foreldre, min . veldig nære venner, de alle finne ekte lykke ".

sakte begynne å utvide ditt område av goodwill

Si:

" Måtte alle mennesker på jorden-om jeg kjenner dem eller ikke, om jeg liker dem eller ikke, de alle finne ekte lykke. "

Spre dette god vilje til å ikke bare mennesker, men for alle levende skapninger i alle retninger.

« Måtte de alle finne ekte lykke. jeg elsker dem alle. alle er min venn. Ingen er min fiende "

Denne interne forberedelser er en svært effektiv måte å forberede kroppen for meditasjon og vil gjøre deg veldig rolig. I min neste artikkel jeg vil du om andre tanke øvelsen før meditasjon.