Concierge Medisinering Review - Spredd Lege Appointments

Dele en lege for å øke produktiviteten? Dele en slags optiker besøk i vedlegg sammen med ulike berørte personer som berøres av den samme alvorlige situasjonen? Det tar ikke stilen til ting som vaktmester medisinske fagfolk er bekymret over. Bilde tilbringe full pris, eller til og med den totale co-betaling, sammen med om til et diskutert lege økt med tretti andre berørte enkeltpersoner nøyaktig som kan være så stor identisk kontinuerlig sykdom som du er. Egentlig betyr dette forstås som et godt alternativ, eller kanskje en formel om katastrofe? Concierge Medical

"Felles helserelaterte møter forbedre individuelle få tilgang til, styrke pasienten i tillegg til legen prestasjon, i tillegg til å øke trenings produksjon, de fleste uten å inkludere mer av sin tid til en lege funksjon uke. Det finnes også bevis de fremme mye bedre effekter samt billigere hele gebyrer knyttet til behandling

Aktiverer deretter legge til informasjon i den foregående grafikk;. envision å måtte betale full pris for å få en kirurg stopp ved å lesing kunne medisinsk profesjonell i rommet rik på ulike andre lider, eller "observatører, wi som kan" sitte-in "på hudlege konsultasjon, snakke om tips, undersøke tegn, sammen med høre hvert eneste ord du informere legen din. Ikke mye soverom for nivået for personvern, ikke sant?

Og også når det kommer til komfort, vil du finne et par distinkt søke om tilskudd vanskelighetsgraden. en enkelt pasient instruert NBC at deres erfaring med alle diskuterte hudlege avtale var ikke bare om alt det absolutt ble skadet opp til muligens være; "En på en enkelt jeg kunne snakke med legen din og be personlige ting, egentlig ikke at jeg ikke kan oppnå det akkurat her, men vi trenger ikke ønsker å konsumere som helst."

Men helsepersonell instruert enda en markedsføring ut at den nøyaktige motsatte; "Den mest betydningsfulle overraskelsen hadde blitt påvirket person konfidensialitet, inches sier at Rajan Bhandari, MD, hoved involverer nevrologi med Kaiser Permanente i Santa Theresa Medisinsk senter med San Jose." De viser langt mer om uavhengig i forhold til jeg vil til enhver tid få erkjent om disse eller andre. At de ser ut til å virkelig blomstre hver gang det er i en veldig koselig, empatisk atmosfære nøyaktig hvor de føler kår, forsterket, i stedet for seg selv. inches

Som investeringseiendom kan være nøyaktig samme, er den faktiske konfidensialitet tilsynelatende mangelfull, og generell medisinsk behandling kan muligens være dårlig, helsepersonell si selve "virkelige fordelen kan være av hvilken som et alternativ til late som lider som har vært inne kroniske helseproblemer har ingen ide om hva med hensyn til disse personene, du virkelig inneholde disse innenfor omsorgs løpet av handlingen. tommers

som skissert av ManagedCareMag. com, en ny to-årig studie finansiert med Robert Wooden Manley Foundation bekreftet at folk tar del i selve samarbeids-klinikken typen bodde upartisk lengthier i tillegg til var å være langt mer glad av leger med sin forståelse av deres spesielle helsemessige bekymringer. Helse utøveren glede dessuten forbedret, selv om sykehusinnleggelse og også IM gjøre bruk av redusert ved hjelp av 12 og atten prosent. Cooperative-klinikken deltakere endte opp med 3. 5 situasjoner som tilbøyelige til å holde seg med sin egen lege med Kaiser.

denne teknikken forbundet med medikamenter blir ikke så mye om langvarig problem i seg selv, ikke desto mindre om mann eller kvinne mestre en kontinuerlig situasjon. Denne typen tilkobling som involverer mennesker med lignende forhold, og også muligheten til å støtte ett annet der ute i disse typer distribuerte lege besøk generelt ser ut til å tilby "installasjon forbundet med håp. Inches i delt helse utøveren avtalt avtaler, lider ikke mer føler at de er egentlig de eneste som jobber med kronisk problem. de kunne legge merke til noen andre som opplever problemet også, uansett om inne i en større teknikk eller en mindre privilegert metode.

et annet element av distribuerte legebesøk kan være øyeblikket satt i med lege, selv om det er "delt" tid. En bred høring mens du bruker familiemedlemmer medisinsk faglig vil fungere via mellom 8 for deg til 10 noen minutter, mens i en slags felles besøk denne perioden er faktisk lengre til tre måneder enheter, en belønning som gjør individer føler som om deres egne skaffe pengene er verdig.

Mens det kan være litt forskjellig, og kan ta litt tid å bli vant til, det kan være sette opp en spenning i det medisinske området, og det er å få folk pumpet opp om andre alternativer om helsetjenester. Spredd helse utøveren økter vanligvis leverer mye mer oppmerksomhet til det punktet at pasienter har en tendens til å bli forverret ved bruk av systemet, har den retningen de er behandlet i sine åtte øyeblikk medisinske profesjonelle blir valgt avtaler, og at de prøver å finne alternativer til å være stand til vanlig medisin.