Hjem >> Fitness og utstyr >> Mest Trede Anmeldt En sammenligning av pris og Performance

Mest Trede Anmeldt En sammenligning av pris og Performance

En tredemølle kan være en utmerket øvelse maskin, og gir en enkel og relativt rimelig måte å holde seg i form. Men med over et dusin forskjellige produsenter der ute, hver med en samling av forskjellige stiler av utstyr, kan det være vanskelig å vite hvilke tredemølle er best for deg.

Hvor mye du kan bruke og hva slags trening du har tenkt å gjøre vil hjelpe avgjøre hvilken prisklasse og produsenter er riktig for deg. Det er viktig å undersøke de spesifikke funksjonene du trenger, basert på om du har tenkt å gå, jogge eller gjøre alt ut løpetrening. Men et godt sted å begynne er ofte å få en oversikt over produsenter der ute, og kostnaden av en tredemølle. Nedenfor er en oversikt over ti av de mest populære tredemølle modeller og deres generelle rangeringer i bransjen.

Et firma som heter Icon Health and Fitness er kanskje den største og mest kjente tredemølle produsenten i verden. De gjør også andre typer treningsutstyr. I tredemølle riket, de produserer Reebok, Nordic,, Diadora og bilde merkevarer. Alle fem av disse rangerer blant de mest populære og tilby forbrukerne et utvalg eller priser og alternativer.

weslo

Av alle Icon merker, weslo tredemøller er den minst kostbare, og faktisk er vanligvis lavest priset av noen tredemølle uavhengig av produsent. De er entry-level maskiner beregnet for bruk av nybegynnere og turgåere som ikke engasjere seg i en mer krevende trening. De mangler makt dyrere merkene og er bygget med mindre driftsområder. Og garantier er vanligvis ikke lenger enn 90 dager.

I weslo linje, selger weslo 400 CS tredemølle for under $ 400. Det er konsekvent plukket ut som en av de beste budsjett tredemølle modeller.

For de som er interessert i litt mer avansert tredemølle, weslo EX18 selger for $ 500, men kan være vanskelig å finne. Det er verdt søket, men som det er kanskje den beste weslo modell og vil gi en god maskin for nybegynnere eller rullator på et budsjett.

Bilde

Bildet er et annet merke av tredemølle produsert av Ikon Fitness. Denne linjen er litt dyrere enn weslo, men er fortsatt betraktet som et budsjett maskin, vanligvis selger for under $ 1000. Mange eksperter mener at bildet er tredemøller tilbyr den beste verdien for den gjennomsnittlige person. Den eneste ulempen er garantien, som er bare 90 dager på mange Bilde modeller.

Bilde 1200 tredemølle har en 2,0 hk kontinuerlig plikt motor som gir en maksimal hastighet på 10 km /h. Plattformen kan justere til hellinger 0-10%. Det er et godt valg for de løpere på en bit av et budsjett og for de som ønsker å tilbringe $ 1000 eller mindre. Bilde 10.6QL ble rangert blant de fem beste tredemøller av amerikanske Consumer Reports. Den har seks programmerbare treningsøkter og også lar deg bestemme din hastighet og stigning basert på en pulsklokke. Det er iFit kompatibel, noe som betyr at du kan koble til Internett-baserte treningsøktene. Det koster rundt $ 1400 og er sammenleggbar for praktisk oppbevaring.

Proform

Proform tredemøller av Ikon gi kundene med kanskje den mest omfattende alternativene i treningsutstyr. Budsjett modellene starter på $ 400 og den overveldende utvalget fortsetter opp spekteret til flere midten priset modeller som faller i $ 1000 til $ 2000-serien. Proform 795SL tredemølle selger for under $ 1000 og er ofte en top pick blant forbrukere og fitness eksperter. LX 660 selger for under $ 600 og har massevis av funksjoner for et budsjett tredemølle. Som mange av budsjettet tredemøller, Proforms har ofte en mindre enn fantastisk garanti, vanligvis 90 dager.

Nordic

Det er bokstavelig talt dusinvis av ulike Nordic tredemølle modeller produsert av ikonet. De varierer i pris fra rundt $ 800 for en Nordic c1800 til $ 2000 for en 7500R modell. Mange fitness eksperter mener at forbrukerne bruker litt mer for navnet merkevare når de kjøper en Nordic tredemølle. Maskinene ser ofte veldig hyggelig, men kan ikke alltid gi den beste kjøp som noen mennesker har opplevd problemer med pålitelighet. Alle modeller vanligvis kommer med en pulsklokke, men noen av de rimeligere modellene har en 1,5 hk motor og en mindre plattform, ofte rundt 50 ?.

På pluss-siden, Nordictredemøller ofte tilbyr god demping for de som ikke ønsker å gjenskape den ujevne, rystelser betingelsene for en sann vei treningsøkt. Deres 3-2-1 garantien dekker motor i tre år, ramme og andre deler i to år og alle arbeidskostnader for ett år.

Nordic Teton, som selger for like under $ 1500 og er en stor valg for stigning trening og turgåing. The Apex 5100i, som selger for rundt $ 1700 er også et populært valg.

Reebok

Reebok tredemøller også avhenge navn anerkjennelse for å bidra til å tiltrekke kjøpere. Modeller ofte ser fin og har mange funksjoner, men har vært kjent for å være mindre holdbare enn andre merker. Det er viktig å merke seg at Reebok hjemme tredemøller ikke er laget av samme selskap som de kommersielle modellene som finnes i fitness klubber.

En pluss-siden av Reebok tredemøller er garantien. På de fleste modellene rammen er dekket i en mannsalder, belte og dekk og alle elektriske og mekaniske komponenter til 2 år, og arbeid i 12 måneder. Motoren har vanligvis en 2-3 års garanti. En av de mest populære Reebok modeller er ACD4, som selger for rundt $ 1700.

Glatt

En annen tredemølle produsenten som gjør et navn for seg selv nylig er glatt. Dette selskapet største markedsføring appell er at de selger sine tredemøller direkte til forbruker over Internett på firmaets hjemmeside. De hevder dette gir dem mulighet til å redusere prisene, og faktisk mange modeller kjører mindre enn sammenlignbare tredemøller som tilbys av andre produsenter.

Alle Glatt tredemøller har en 10-års garanti på motor og 12-måneders arbeid garanti. Andre deler slik som belte, dekk og elektroniske komponenter det vanligvis dekkes fra 2 til 5 år. Denne beskyttelsen gjør Glatt tredemøller et attraktivt kjøp for de som har hatt problemer med tidligere utstyr eller rett og slett ikke liker å bli sittende fast fikse ting.

Glatt tredemøller ofte rangerer på toppen av sine respektive prisen bandet oppføringer. Mange eksperter velger dem for sine gode funksjoner og rimelig pris. Smooth 5.0P har en 2,5 hk motor og 9 forhåndsinnstilte programmer. Det har blitt kalt den beste tredemølle på markedet for total verdi. I underkant av $ 2000, Smooth 7.1HR er en populær modell for de som krever litt mer avansert modell. Begge enhetene fold for lagring.

Trimline

Trimline er et annet populært merke av hjemme tredemøller. De blir ofte sammenlignet med Smooth utstyr og har en lengre garanti, men en høyere prislapp. I noen tilfeller, eksperter mener bekostning er berettiget, mens i andre modeller er det ikke. Trimline tilbyr seks sammenleggbare modeller og tre ikke-folding. Den Trimline 1610, som selger for rundt $ 1000 har blitt anbefalt som et godt start maskin. Og Trimline 7200 er fortsatt en bestselger til tross for prisøkningen som setter den over $ 2000.

Keys

Keys Fitness er en relativ nykommer til tredemølle industrien, får sin start i 1997. De har vist forbedringer i kvalitet og har hvert år, og er kjent for å tilby et konkurransedyktig produkt i lav til midten av priset tredemøller. De tilbyr en 10-års garanti på sine motorer, 2 år deler og elektronikk, og 1 år for service. De er ofte sagt å være sammenlign Glatt i pris og funksjoner. Nøklene 1200 er en fin standard tredemølle som selger for litt over $ 1000. 8800 HR-modellen er mer heavy duty med en større motor og plattform og en høyere pris på over $ 2000.

Spirit

Spirit er en tredemølle selskap som har eksistert i over 20 år. De er vanligvis kjent for å lede industrien i nye funksjoner. Hvis noe annerledes eller nyskapende kommer ut, sjansene er Ånden var en til å innføre det. Selv om deres SL 188 er priset under $ 1000, og er et godt kjøp til den prisen, de fleste av sine modeller er i midten prisklasse på $ 1500 opp til $ 3000 pluss. Spirit tredemøller har ofte gode garantier og solid kvalitet.

Landice

Landice blir ofte regnet som toppen av linjen i tredemøller. Den vanligvis koster over $ 3000 og til denne prisen, får du noen flotte funksjoner, kraftige motorer og livstidsgaranti på deler. Hvis du har penger og er seriøs om treningen din, noen av landice modeller, enten i L7 eller L8 serien, gir kvalitetsalternativer.

Cybex

Cybex er en annen produsent som produserer høy end tredemøller. Tidligere kjent som Trotter, tredemøller produsert av dette selskapet har høy kvalitet og priser for å matche. Igjen, det er mer et spørsmål om hvilken som passer dine behov fordi på denne prisen du bør nok være å få en god maskin. Cybex 300T, som selger for $ 3000 og Trotter Elite, som koster nesten $ 4500 er to alternativer.

Som disse sammenligninger viser, vil budsjettet være et utgangspunkt i å velge et hjem tredemølle, så vil måten du har tenkt å bruke maskinen. Mens for det meste du får det du betaler for, fitness eksperter forsiktig at navnet merkevare tredemøller er ikke nødvendigvis bedre enn mindre kjente utstyr. Sjekk garantien, sjekk funksjonene, og viktigst, sjekk med folk som har eid tredemøller eller gjøre reparasjoner på treningsutstyr. Med så mye informasjon tilgjengelig, noe som gjør en informert beslutning er enkelt. Det er faktisk å holde seg til ditt treningsprogram som vil være vanskelige delen

Om forfatteren:.

C.J. Gustafson er en vellykket forfatter for Treadmill-Ratings-n-Reviews.net, gir tredemølle rangeringer og tredemølle vurderinger på de mest populære modellene.

Copyright 2004 Treadmill-Ratings-n-Reviews.net

det gis tillatelse til å publisere denne artikkelen på nettstedet ditt hvis alle koblinger er intakt.