Hjem >> funksjonshemminger >> Rullestol Platform Heiser | Better Life Mobility Equipment

Rullestol Platform Heiser | Better Life Mobility Equipment

Better Life Mobility er et selskap spesialisert på salg av mobilitet utstyr og tilbehør for funksjonshemmede. Deres hovedmål er å hjelpe mennesker som har et begrenset utvalg av bevegelse leve et mer normalt liv, ved å tilby dem scootere, rullestoler og mobilitet varebiler. Foruten å tilby disse tjenestene, de også oppgradere varebiler, legge til tilbehør som for eksempel rullestolheis for å gjøre overføringer enklere.

Hvis du er bevegelseshemmet, men likevel ønsker å ha din egen uavhengighet og gjøre alle de tingene friske mennesker gjør, kan du bare spørre van rehabilitators på Better Life Mobility for å få hjelp. Disse fagfolk kan utstyre bilen med rullestol plattform heiser og annet tilbehør som vil tillate deg å få tilgang til og drive van selv. Vi foreslår at du tar en titt på www.betterlifemobility.com å se hva tilbyr Better Life Mobility har i butikken. Selskapets ansatte kan endre noen van å imøtekomme elektriske rullestoler eller bare tradisjonelle lette modeller. Den største bekymringen for de fleste sjåfører med funksjonshemninger, er tilgangen til vehicle.However, takket være teknologi, er enkel og problemfri overføring fra bakken til bilen. Alt du trenger å gjøre er å spørre eksperter Better Life Mobility å installere en rampe eller løft inn i bilen, en som kan betjenes via en fjernkontroll eller ved å trykke på et sett med knapper i bilen.

Hvis du ' ll være nysgjerrig nok til å besøke www.betterlifemobility.com, vil du se at selskapet tilbyr ulike typer rullestol plattform heiser. Noen kan være installert i biler, men det er også modeller som er ment å brukes innendørs. For varebiler, tre av de beste plattformene er det Bruno Van, Chariot og Curb-Sider. Disse plattformene er mobilt og kan installeres og lagres lett. Fordi de trekke seg tilbake, de opptar lite plass inne i bilen, slik at de er perfekt for daglig bruk. Imidlertid må du være forsiktig med å velge en plattform som vil være i stand til å bære vekten din: noen heiser har mer makt enn andre og kan løfte tyngre laster. Ved hjelp av disse plattformene fra www.betterlifemobility.com gjør reiser mye mer behagelig og praktisk.

Gutta på www.betterlifemobility.com tilby revolusjonerende heiser som er holdbar, sterk og som gir deg den fleksibiliteten du trenger. Borte er de dagene da du trengte hjelp til å komme i et kjøretøy eller ut av det. Plattform heiser er enkel å bruke og svært pålitelig. Videre produktene selges av Better Life selskapet går gjennom grundige tester, slik at du kan nyte total trygghet og sikkerhet under reisene dine. De ansatte vil være mer enn glad for å vise deg noen av modellene er tilgjengelig i sin butikk, hvis du vil besøke deres show-room i San Diego. Du vil ikke bli skuffet! Med hjelp av teknologi, kan du ha mer kontroll over livet ditt, og du kan opprettholde en aktiv livsstil.

Hvis du ønsker kvalitet mobilitet utstyr, regne med gutta på www.betterlifemobility.com - de tilbyr et bredt spekter av produkter og tilbehør for funksjonshemmede

Du kan finne kvalitet mobilitet van tilbehør. på http://www.betterlifemobility.com/Locations/Riverside www.betterlifemobility.com. http://www.betterlifemobility.com/Locations/San-Diego Better Life Mobility støtter aktivt mobilitet utfordret personer.