Hvordan du kan forbedre Min Digestive System


Dette er et veldig viktig spørsmål i helse verden av hvordan du får din fordøyelsessystemet på rett spor. Det mange ikke vet er at et sunt fordøyelsessystem er nøkkelen til å ha god helse. Treg eller dårlig fordøyelsessystemet føre til andre plager og sykdommer og selvfølgelig disse kan unngås eller reverseres ved å legge til eller trekke noen enkle ting til eller fra ditt kosthold og livsstil. Jeg husker rett etter college, ville jeg holde styr på hvor mange tarmbevegelser jeg hadde. Jeg hadde nylig lært at det å ha flere bevegelser hver dag representerte et sunt fordøyelsessystem.

Du vil også legge merke til at du føler deg så mye bedre livligere og energisk. Så, hvordan du kan forbedre mitt fordøyelsessystem? En av de enklere tingene du kan gjøre er rett og slett tygge maten veldig grundig. Dietitians foreslår for beste praksis for å tygge maten minst 30 ganger før du svelger. Jo mer spytt du må bryte ned maten vil gjøre det lettere på fordøyelsessystemet til å bryte ned maten og utnytte næringsstoffer.

Den neste tingen du kan gjøre for å forbedre fordøyelsessystemet er å legge fordøyelsesenzymer til livsstil. En god enzym produktet vil ha betain HCI, Pepsin, bromelain, alle ingredienser som bidrar til å opprettholde og støtte fordøyelsen helse. Det sies at en god enzym tatt 30 minutter før et måltid vil stoppe gass, oppblåsthet, og hjerte brenne symptomer uansett hva slags mat du spiste. Pepsin bryter ned proteiner for bedre fordøyelsesprosessen. Så se inn innlemme prebiotika og probiotika til dietter før og etter måltider. Normalt er du tenker på yoghurt på grunn av all reklamen, men du kan få dette fra apple cider eddik også.

Utenfor Ultimate Enzymer, hvis du virkelig ønsker å forbedre fordøyelsen, må du hydrat selv . Drikke riktig mengde vann for din kroppsvekt er definitivt anbefales. Hvis du er en stor brus drikker eller kaffe, kan det være lurt å få morgenkaffen, men ikke har en annen før du har konsumert det daglige anbefalte vanninntaket. Samme for brus; siden soda er ikke en morgen "pick-me-up" drikke, unngå det og bare drikke det når du har hatt vann for dagen. Brus og kaffe gjør en god jobb i å dehydrere deg, og de sap energinivået og redusere fordøyelsessystemet ned. Hold deg unna dem eller sette dem i en moderasjon eller du mister fordøyelses spillet.

Det siste du kan gjøre for å forbedre deg selv er å ha deg en god avgiftning eller rense (colon rens). Dette vil gjøre at du føler deg bra, renser systemet ut og lar deg få regelmessig igjen. Du ønsker å nyte minst en komfortabel avføring hver dag; og gjøre en vanlig rens vil hjelpe deg i dette. Til oppsummering, for å forbedre fordøyelsessystemet, tygge maten grundig, drikke mye vann, ta enzym kosttilskudd
, og gjøre en rens eller avgifte kroppen din. Du vil føle deg bedre og se bedre ut også.

Antonio Dannes