Hjem >> Depresjon >> Er du stresset bak rattet: overvinne frykten for Driving

Er du stresset bak rattet: overvinne frykten for Driving


Stress bak rattet og måter å overvinne frykten for Driving

Folk får stresset om en hel rekke ting, la oss innse det, vi er alle forskjellige. Mens noen av oss er livredd edderkopper andre har en reell frykt for biler. Noen av oss bekymre bare å være en passasjer og blir kjørt, mens andre har en frykt for å kjøre bilen.

En grunnleggende frykt for kjøring kan ta oss ut i forskjellige forkledninger. Noen bekymrer seg om å kjøre alene, andre er bekymret for kjøring i snø, på over broer, eller på motorveier eller om natten og så det går på.

Så hvordan skal vi håndtere denne angsten og frykten for å kjøre?

Det er flere av overvinne en frykt for kjøring .... La oss ta en titt på noen av dem.

Å komme på toppen av din frykt for kjøring er ikke noe som vil skje i en instant men mer en prosess som vil ta tid. Kjøring generelt er en aktivitet som bør føre til minst mulig angst for å holde deg trygg på veien. Redusere overdreven bruk av unødvendig frykt er en litt mer utfordrende. Her er noen forslag som du kan finne nyttig.

møte frykten hodet på

Dette er så lett å si og ikke så lett å gjøre, og det kan godt være mye vanskeligere for noen enn andre. Det kan ikke være mulig hvis frykten er så høyt du kan ikke engang nærme bilen enn si komme inni den.

For dem som er i stand til å innkalle den frekkhet å komme inn i bilen og bak rattet , ikke slutte å gjøre dette og holde på å styre. Hold kjører selv om det fører til mye angst. Folk som unngå å kjøre på grunn av deres fobier er rett og slett noe som understreker sin frykt. Du kan aldri overvinne dine kjøre frykt hvis du ikke vil møte dem ansikt til ansikt.

Kjør i bilfrie områder

Å kjøre med så lite stress som mulig vil hjelpe deg mye og det vil oppmuntre du å få selvtilliten tilbake. Drive for nok tid slik at du blir lei og er lei. Finn en stor, tom parkeringsplass hvis det er nødvendig, og kjør til du begynner å føle deg mer avslappet igjen bak rattet

Jo lenger du er i stand til å gjøre dette vil bety at kjøring vil bli lettere for deg.; spesielt hvis faren fri. Hold kjøring og fortsette å øve og gradvis dette vil hjelpe deg å komme over din angst.

unngå ytterligere angst ved å være en trygg sjåfør

Sørg for at kjøringen er trygg og at du ikke gjør livet vanskelig for deg selv ved å lage selvpåførte angst nivåer med dårlige kjørevaner. Hvis du er i tvil om din kjøring evne, og deretter vurdere å ta noen oppfriskningsleksjoner fra en kvalifisert kjørelærer. Hvis du vet at kjøring er opp til standard, vil du føle deg mye lykkeligere.

Practice Mindfulness Eliminer Kjøring Angst

Lytt til kroppen din! Det er viktig at du er klar over noen advarsel tegn på stress og spenninger som oppstår i deg. Hvis du lytter til kroppen din og er våken til de tegn eller symptomer på stress, vil du ha en bedre sjanse til å snakke deg ut av dem og bor rolig og samlet.

Hvis hjernen din ikke begynner å drive mot disse uønskede negative tanker eller du merker du er gripende hjulet strammere enn du egentlig trenger til, å være i stand til å sentrere deg selv og styre dine tanker og følelser vil være svært fordelaktig og du vil gradvis se en forbedring i stress nivåer
< p> å kunne effektivt håndtere stress og gjøre det, gradvis overvinne frykten for kjøring er viktig å være trygg på veien.