Hjem >> Depresjon >> Overvinne Panic Attacks

Overvinne Panic Attacks


vinne panikkanfall er mulig, og det kan gjøres av hvem som helst.

Først må du forstå hva panikkanfall er og hvor de kan komme fra. Panikkanfall per definisjon er episoder av intens frykt som skjer raskt og er vanligvis av kort varighet. Symptomer inkluderer: en følelse av at du kommer til å dø, varm /kald blinker, rask hjerterytme, svimmelhet, kvalme, diaré, brystsmerter, nummenhet, og problemer med å puste; men dette er bare en begrenset liste og andre symptomer kan oppleves. Panikkanfall har vært kjent for å være påvirket av flere faktorer, noe som inkluderer:. Rusmisbruk, medisiner, traumatiske hendelser, medisinske tilstander, en passiv personlighet, genetikk, og pyschological faktorer

Mange av panikkanfall er utløst av faktorer som du kan fjerne fra ditt miljø. Først unngå stimulerende stoffer som caffiene og nikotin. Sekund hvis du finner ut at du har panikkanfall i forhold til å ta en viss medisiner be legen om å skifte til et alternativ. Tredje hvis du lider panikkanfall etter at du var passive i en bestemt situasjon når du burde vært mer aggressive, kan det være lurt å se på måter å øke selvtilliten din. Fjerde du trenger for å se hva du spiser. Panikkanfall er blitt vist å være forårsaket av ernæringsmessige mangler, og det er viktig å ha et godt balansert diett. Femte, hvis en bestemt situasjon eller objekt utløser panikkanfall, kan det være lurt å unngå det, eller søke profesjonell hjelp for å overvinne frykten for denne ytre faktor. Til slutt er det viktig å holde stressnivået nede. Hvis du føler deg selv å bli stresset under en viss hendelse eller i løpet av dagen, ta en pust i bakken og skritt tilbake fra situasjonen for å tillate deg selv tid til å roe ned og redusere stressnivået.

Så hva om du fortsatt har et panikkanfall etter å ha prøvd disse seks tingene, hva kan du gjøre for å bøte på det? Det beste du kan gjøre er å ikke få panikk om å ha panikkanfall. Du vet det er i ferd med å skje, har du følt de samme symptomene og hadde de samme tankene før så ikke bekjempe den, la den komme. Pust dypt inn og la den ut. Konsentrer deg om pusten din og tenker for deg selv at alt er ok, men ikke bare tror dette, tro det. Godta panikkanfall og vet at du kan håndtere det. Ikke spørsmålet selv med, "Hvorfor skjer dette med meg", bare godta det; når du prøver å bekjempe den og du ikke slå den med en gang vil du føre deg til å bli mer engstelig, og dette vil drivstoff panikkanfall. Se deg rundt på andre som kan være rundt deg. Hvis de ikke er panicing og vises unfrightened, feed av dem. Hvis de ikke har noe å være redd for så hvorfor gjør du? Det er viktig å også huske på at ingen har dødd av et panikkanfall, og du vil ikke heller. Til slutt la frykten pass og husk at snart vil du være i stand til å si: "Jeg slo det". Dette vil gi deg tillit til at du kan slå angrepene hver gang, og at du er i kontroll, ikke panikkanfall.

Selvhjelp for panikkanfall kan fungere for deg hvis du tillater det, men til syvende og sist du må være den som bestemmer nok er nok, og du kan slå dette. Hvis du følger disse selvhjelp for panikkanfall tips vil du ha et godt forsprang i å leve et lykkeligere og sunnere liv og overvinne panikkanfall.