Summer Skin Care Rules

Sommeren er endelig her, og som årstidene endrer så skal hudpleie. Nedenfor er hudpleie regler å følge for din beste hudfarge hele sommeren.

Revive Your Skin

Vinterens kulde, tørr luft og innendørs oppvarming virkelig ta en toll på huden. Revive tørr, sliten, kjedelig utseende hud med næringsrike serumer og kremer. Se etter produkter som inneholder vitamin A, B, C og E. Vitamin A vil reparere hud vev og hindre ytterligere tørrhet. Vitamin B vil forbedre overflaten blodsirkulasjonen bringe frisk oksygen og næringsstoffer til huden, slik at huden ser levende og frisk. Vitamin C er viktig for healing og bekjemper frie radikaler som kan skade huden; Vitamin E vil ha en beroligende effekt på huden, reparere vinterskader. Vitamin E er også en kraftig antioksidant hindre for tidlig aldring.

Pleie for din hudtype

Skin har en tendens til å bli mer fet som temperaturen stiger, betyr dette normal til tørr hud typer vil trolig utvikle seg til normal til fet i løpet av sommeren. Velg en fuktighetskrem med en lettere tekstur i sommermånedene; fuktighetskrem bør likevel inneholde viktige ingredienser som vil fukte huden effektivt. Disse ingrediensene inkluderer vitaminer, humectants og planter. Som for rensing, kan mer olje føre til mer tilstoppede porer og bryte outs, sørg for rens huden skikkelig. Ved sengetid, fjerne all sminke og lett rens om morgenen og etter noen sport eller trening. Et rengjøringsmiddel som er effektive og ikke tørking er viktig? prøve en ansiktsrens med naturlige ingredienser som rosmarin eller kamille for maksimale resultater.

Peeling

Det er viktig å eksfoliere regelmessig for å unngå tette porer og holde hudfarge ser enda. Men trenger intensiv skreller, dermabrasions og slipskjønnhetsbehandlinger unngås i sommermånedene. Disse behandlingene gjøre huden mer utsatt for solskader, pigmentflekker og arr. Unngå invasive behandlinger og velge en hjemme-exfoliant for å legge til din skjønnhet rutine et par ganger i uken for å holde huden på sitt beste. Se etter en ansiktsskrubb med papaya eller jojoba perler.

Sun Protection

Sun skjermen skal brukes året rundt, og det er enda viktigere å bruke solkrem flittig i sommermånedene. Sommersolen er mer intens og skadelig for huden således solbeskyttelse er nødvendig for å unngå skade på huden. Se etter en solkrem som er dual-spekteret, noe som betyr at den blokkerer både UVA og UVB stråler. Sink og /eller sink oksid er kraftige solen beskyttere som naturlig reflekterer solens skadelige stråler, i motsetning til kjemiske solkremer som absorberer UV-stråler for å hindre dem fra å skade epidermal laget. Se alltid etter hudpleieprodukter som inneholder naturlig sink. Vivoderm Natural Skincare gjør en stor sink ansikts reparasjon krem ​​som serverer dette kravet.

UVA-stråler er de strålene som forårsaker rynker og aldring av huden, mens UVB stråler produsere tans og brannsår. Bruk av solkrem for å ikke bare ansiktet, men kroppen er viktig. Solkrem bør brukes daglig og enda flere ganger i løpet av dagen, avhengig av dine sommeraktiviteter. Sun beskyttelse ikke lavere enn SPF 30 skal brukes til ansikt og kropp.

Beskytt øynene

Huden rundt øynene er den mest delikate og øm, og bør alltid ha ekstra beskyttelse. Solbriller som blokkerer solstrålene er en stor investering i beskyttelse av øynene. Skjeling som følge av gjenskinn kan forårsake kråkene føtter eller fine linjer samtidig som den intense sommer stråler kan forårsake pigmentering til den sarte huden.

Summer Skin

Skin beskytter kroppen fra omgivelsene, holder deg varm om vinteren og kjølig om sommeren. Ovennevnte er enkle trinn for å beskytte huden din fra den harde sommer miljøet og skader huden kan oppnå mens basking i solen. Etter disse enkle reglene vil holde huden sunn og ser flott hele sommeren.

Vivoderm nå fokusere på å bruke mer naturlig akne behandling for acne behandling.