Plagsom Acne? Disse enkle tips Can Help

Det siste du ønsker er en upraktisk kvise - men hva gjør du for å holde acne i sjakk? Mange er på et tap, og kanskje du er, også. Hvis det er tilfelle, så les videre! Du vil plukke opp noen nyttige tips og strategier for å få den klar hudfarge du ønsker.

Prøv ikke å dekke opp blemishes eller akne med for mye toner eller foundation. For mye produkt på ansiktet ditt faktisk vil tette porene, potensielt, noe som gjør lyte verre. Dekker området med make-up, kan tørke ut området forårsaker en infeksjon, og i noen tilfeller, arrdannelse.

Hvis du har en avslapnings, motstå trangen til å klø eller "pop" noen kviser. Dette kan føre til en infeksjon, skremmer, eller kanskje begge deler. Prøv over-the-counter medisiner, kremer og astringents først. Hvis akne forverres, bør du vurdere å gjøre en avtale med en hudlege som kan foreslå noe mer effektiv.

Prøv å bruke aloe vera til din akne. Aloe vera har ganske mange fantastiske helbredende egenskaper. Prøv å bruke det på problemområder. Det bør fjerne noen av olje i huden og helbrede irritasjon og arrdannelse. Du kan kjøpe aloe vera i de fleste butikker. Alternativt kan du selv dyrke din egen.

Det er en husholdning element som kan hjelpe deg å bli kvitt det uønskede akne. Det er rett i medisinskapet. Hvis du tar bare en skvett av tannkrem og sette inn på en kvise før du går å sove om natten, ved morgen vil det ha redusert i størrelse og vil være mindre rødt.

Hvis du prøver å unngå akne, forbruke flere probiotika. Dette er spesielt viktig hvis du har tatt antibiotika, som kan drepe de gode bakteriene i fordøyelsessystemet. Å ha god fordøyelse hjelper kroppen eliminere giftstoffer effektivt, men hvis fordøyelsen ikke gjør nok, kan giftstoffer kommer ut gjennom huden din. Yoghurt med aktive levende kulturer er en vanlig probiotiske, men du kan også drikke vann kefir og melk kefir å få probiotiske fikse.

En enkel og relativt billig hjem bøte for akne kan bli funnet i natron. Natron fungerer som en naturlig exfoliant ved å bidra til å fjerne døde hudceller. Det også renser og renser porene. For å bruke, bare lage en lime ved å kombinere litt vann og bakepulver, og vaske bort etter 15 minutter.

Unngå stress å holde ansiktet fri for stygge humper. Stress våkner hormoner i kroppen som skaper kviser. Hold deg rolig for å holde huden din rolig. Prøv dyprens puster eller ta deg tid til noe du liker. Jo mindre stress du sette kroppen gjennom mer huden din vil takke deg.

For å bidra til å forbedre din akne problem unngå overdreven soling. En liten mengde soleksponering er sunt for hud og et lysebrunt vil bidra til å skjule noen av rødhet forbundet med akne. For mye eksponering for sollys, vil imidlertid føre til at huden til å kaste mer enn normalt, noe som resulterer i tilstoppede porer og en eventuell økning i akne.

Prøv å bruke tea tree olje på en bomullsdott eller bomullspinne for å bruke den til kvisene dine. Oljen vil drepe bakteriene som forårsaker kviser og vil rydde opp blemishes ganske raskt. Det er en stor naturlig behandling for alle typer akne blemishes som du kan ha.

Prøv å holde så sunn som du muligens kan for å holde akne under kontroll. Når du er syk, gjør immunsystemet fungerer ikke så godt som gjør det vanskeligere for kroppen å kvitte seg med bakterier som forårsaker akne. Hold deg frisk hele tiden for å redusere akne.

Vurder å bytte til en lav-carb diett for å forbedre kroppens motstand mot akne. Mens myter om sjokolade forårsaker akne er faktisk usanne, ikke anta at kostholdet har ingen innvirkning på din akne problemer. Karbohydrater er forholdsvis vanskelige å fordøye. Mens fordøyelsessystemet jobber overtid på karbohydrater, kan det forsømme andre avfallsstoffer. Når disse avfall bygge opp i huden, bidrar de til utbruddet av akne.

Et viktig tips for å vurdere når om akne er å vurdere å ta en multi-vitamin supplement i tillegg til et sunt kosthold. Dette er viktig fordi akne kan være et tegn på mange ting, med underernæring er en av dem. Hvis kroppen din har alle de næringsstoffene den trenger, så din skins naturlige oljer vil balansere ut.

Et viktig tips for å vurdere når om akne er å prøve naturlige metoder som enten drikke eller ta et supplement for burdock rot. Dette er bra for akne, fordi det tilsynelatende klarner blod av giftstoffer og andre elementer i kroppen som kan føre til akne produksjon.