Hjem >> Womens Health >> Hvordan Dagens drivere kan hjelpe Environment

Hvordan Dagens drivere kan hjelpe Environment

With somrene vokser lenger, vintrene blir kortere og tørke bli et problem i mer enn bare Midtvesten, behovet for menneskeheten over hele verden for å hjelpe miljøet er ikke lenger bare et abstrakt begrep. Det er en virkelighet-en vi er nødt til å leve med for resten av våre liv. Vårt miljø gir oss med luften vi puster, maten vi spiser, vannet vi drikker og hjemmene vi lever i. Er ikke den typen verdi proposisjoner verdt hengende på?
Siden en stor andel av skaden gjort til jordens atmosfære i de senere årene har vært knyttet til selve mengden av auto-utslipp gitt ut av biler over hele verden, er det viktig at sjåførene ta det første skrittet for å hjelpe miljøet. Det første de kan gjøre er å holde av veiene. Selv om det er verken mulig eller hensiktsmessig å unngå å kjøre helt (med mindre du bor i et urbant område med et utmerket offentlig transport system) er det både mulig og enkelt å minimere mengden av tiden du bruker på veien.
Når mulig, dra nytte av byens offentlige transport. Gange og sykkel så mye som tid og været tillater det (som gir en miljøbevisst gratis trening), komme tilbake i kontakt med miljøet du er dedikert til å redde. Du kan ikke være i stand til å bo utenfor veiene helt, men hvert sekund du ikke tilbringe sende utslipp til luft teller for noe.
Når du kjører, kan du prøve å holde en jevn fart for å unngå å brenne mer gass ​​enn du må, og unngå "peak" trafikk timer. (Hvorfor kan ikke "de" -The eksperter-bare si "rush hour" som normale folk?). Start og stopp, påskynde deretter bremse ned og kjøre i hastigheter større enn 55-60 mph sted en unødvendig belastning på gass tanken som kommer til å manifestere seg i lavere drivstofforbruk og økte utslipp. Finn en rolig strekning av motorveien og bare kjøre. Det er bedre for deg, bilen og miljøet enn å sitte i kø på veien blinkende tilbake til "Office Space".
Selv om ingen liker å komme inn i en kald bil om vinteren og en varm bil om sommeren , det er ikke til å hjelpe miljøet hvis du lar bilen inaktiv i oppkjørselen din. Hvert minutt bilen går på tomgang motoren er i gang, noe som betyr at du gir av utslipp. Husk å slå bilen av hvis du faktisk ikke er på veien, og minimere mengden av tiden du bruker på å justere klimaanlegg. Det er lettere å sette en genser på over tee-skjorte eller dra på et par hansker enn det er å lappe et hull i ozonlaget.
Slutt bør du vurdere å investere i en hybrid. Toyota Prius har vært kjent for å få et gjennomsnitt på 46-48 miles til gallon, mens ute på veien, noe som gjør det til en førsteklasses kandidat for drivstofføkonomi. Dens elektriske systemet hjelper ta belastningen ut av bilens bensinmotor, noe som sparer penger på gass og utslipp til miljøet på samme tid.
Vårt miljø er en uerstattelig ressurs. Det er opp til oss å sørge for at det fortsatt er der for våre barn, noe som betyr at vi må være ansvarlige sjåfører og hjelpe miljøet i dag for å sikre at den er klar for morgendagens-og alle dager etter.