Hjem >> syn >> Hvordan er Laser Cataract Surgery Gunstig?

Hvordan er Laser Cataract Surgery Gunstig?

Hva er Laser Cataract Surgery?

Laser katarakt kirurgi er et nytt blad gratis prosedyre. Den bruker en FDA-godkjent femtosecond laser som gir forkanten nøyaktighet fordi hvert innsnitt er kartlagt ved hjelp av on-board datamaskin.

Hvordan fungerer dette?

Denne datamaskinen gjør at øyet kirurg til å designe mange aspekter av operasjonen, chart snitt og tilpasse fragmentering mønstre for objektivet fjerning. Dette betyr jevnere tilberedning og få kirurgi trinn. Datamaskinen har også video i sanntid bildebehandling som gir 3D-visualisering av den fremre delen av øyet under oppsett, planlegging og kirurgi.

Cataract Surgery og Astigmatism

Astigmatisme er en øyelidelse som fører til uskarpt syn på alle avstander. Dette skjer fordi formen på hornhinnen er mer lik halvparten av en fotball snarere enn halvparten av en basketball. På grunn av dette uregelmessig form, lysstrålene fra bildene er ikke i stand til å fokusere på riktig punkt på netthinnen, som fører til uskarpt syn. I det siste, den eneste behandlingen av astigmatisme involvert omforming eller slapper av irregulære områder av hornhinnen for å la lyset skal brytes til den sentrale netthinnen, kjent som makula. På grunn av utviklingen innen teknologi, har din øye kirurg evnen til å korrigere astigmatisme under kataraktkirurgi ved å implantere en Toric IOL

Det er to metoder for å korrigere astigmatisme under katarakt kirurgi.

stigmatism Avslappende snittene:

i denne prosedyren, gjør Dr. Yomtoob et snitt på hornhinnen for å slappe av uregelmessig form, og la lys til å fokusere bedre på baksiden av øyet. Denne fremgangsmåten fungerer vanligvis best for pasienter med lavere mengder av astigmatisme, og særlig hornhinnen topografisk kart testing er utført for å bestemme hvor snittet skal gjøres. Det er nå mulig å gjøre disse snittene ved hjelp av en refraktiv laser i tillegg. Dr. Yomtoob var en av de første kirurger i området for å bruke denne teknologien

Toric IOLs:.

Disse IOLs la øyelege /øye kirurg for å korrigere både grå stær og høyere mengder av astigmatisme på en gang i løpet katarakt kirurgi. I denne prosedyren, erstatter din øye kirurg katarakt rammede linsen i øyet med en ny linse, kjent som en intraocularlens (IOL). Du kan velge en IOL som kan korrigere astigmatisme samt grå stær, slik at du kan nyte mer aktiviteter med redusert avhengigheten av briller. Toric IOLs er ikke multifokal eller imøtekommende linser, derfor har de ikke behandler presbyopi.

Hvordan er Cataract Surgery utført?

Katarakt kirurgi er den eneste måten å kurere grå stær. Lys eller "Twilight" sedasjon gis vanligvis av en anestesilege, og øyedråper brukes til nummen de øye.

Øyet Kirurgen gjør et lite snitt i hornhinnen (enten med en laser eller et blad) og deretter bryter opp katarakt. Denne prosedyren kalles phacoemulsification og krever en ultralydanordning.

Neste, en intraokulær linse er implantert i øyet, hvor den naturlige linse var plassert. 99% av tiden, er snittet selvtettende, og Dr. Yomtoob trenger ikke å bruke en maske.

Hva er den postoperative omsorg for grå stær operasjon?

Dagen etter katarakt kirurgi, vil din øyelege vil undersøke øyet og en tidsplan for rechecks være designet for deg.

du vil kreve øyedråper i minst én måned av utvinning perioden, men du bør være i stand til å gjenoppta mest normale aktiviteter innen en dag eller to. Du bør unngå anstrengende aktiviteter, og kan gå tilbake til arbeid innen et par dager, avhengig av healing tid, og den type arbeid du utfører.

Det kan ta opptil en måned for din visjon om å stabilisere seg etter katarakt kirurgi . Når det skjer, kan du få nye briller eller kontakter hvis det er nødvendig.

Din øyelege i Orange County vil bare gjøre ett øye av gangen og operasjoner er vanligvis planlagt i løpet av to til fire uker etter hverandre.