Hjem >> Slutte å røyke >> En vanlig type Mod

En vanlig type Mod


Når noen gjør noe, det er alltid de som slå ned på muligheten til å forbedre den. E-sigaretter er ikke annerledes. Mods er e-sigaretter som er modifisert på noen måte fra deres standard design og vanligvis fokuserer på å forbedre funksjonen av e-cig. Folk pleide å gjøre mods seg for sitt personlige bruk, og noen gjør det fortsatt, men nå vapers kan kjøpe mods fra leverandører. To interessante typer mods er boksen mods og mekaniske mods.

En vanlig type mod er en boks mod. Box mods, som navnet tilsier, er box-formet. Noen inneholder en e-væske mater i boksen selv, mens andre feste til en tank. Mange boks mods tilby variabel spenning og /eller variable wattstyrke innstillinger slik vapers kan bedre tilpasse sine vaping erfaring. Kanskje den største ulempen med boks mods er at de kan være vanskelig å gjennomføre. De kan være for store til å passe inn i en lomme (selvfølgelig, du bør ikke sette en e-cig i lomma uansett, i hvert fall ikke uten noen form for saken, eller du risikere å skade den). Noen synes de klumpete og upraktisk, men jeg tror de ser virkelig kult. En av de viktigste fordelene med en boks mod er stilen, noe som bidrar til ytterligere å skille e-CIGS fra sine analoge (som betyr sigaretter) forgjengere.

En annen stor fordel er prisen. De kan koste mye mindre enn sine tilsvarende spenning tube mod kolleger. Tube mods, som er rørformet, funksjon mye på samme måte som box mods gjøre, og mange foretrekker deres design som i boks mods, men jeg foretrekker boks mods fordi de er annerledes og litt upraktisk.

en annen type mod er det som er kjent som en mekanisk mod. Disse er kun ment for erfarne brukere fordi de kan være farlige. De fleste e-CIGS er bygget med en slags beskyttelse mot problemer med batteriet. For eksempel kan e-CIGS stenges etter så mange sekunder, slik at batteriet ikke er mye, ligner på en kaffetrakter med en tidsbestemt automatisk utkobling. Dessuten kan e-CIGS være utformet for å beskytte enheten i tilfelle batteri shorts. Mekaniske mods har ingen slik beskyttelse, slik at disse mods bør bare brukes av folk som vet hvordan de skal svare på batterifeil på måter som ikke truer dem. Mekaniske mods krever en større grad av vedlikehold og bedre kunnskap om strøm enn standard e-CIGS. Mekaniske mods får sitt navn fra hvordan de fungerer. Også de fleste e-sigaretter bruke elektronisk teknologi for å slå enheten på eller av.

Men mekaniske mods bruke mekaniske hjelpemidler, slå enheten av og på basert på et stykke å flytte på plass for å fullføre en krets. Mekaniske mods kan være veldig estetisk tiltalende. Faktisk, noen er også håndlaget, og det finnes en rekke interessante design så en e-vaper kan fullføre tilpasning av deres røyking erfaring selv ned til utseendet deres e-cig. Mekaniske mods er ikke for alle, men erfarne brukere foretrekker dem til andre e-CIGS.

Mods, eller modifiserte e-CIGS, få vaping opplevelsen mer interessant ved å legge til enda en måte for vapers å tilpasse den. Box mods og mekaniske mods, men mer vanskelig å bruke, og tilbyr stilige alternativer til standard e-CIGS.