Hjem >> syn >> Metoder tilgjengelig i katarakt surgery

Metoder tilgjengelig i katarakt surgery

Hva slags teknikk er å plukke i Katarakt kirurgi?
Den mest ideelle tilnærming for å behandle din fossen er å evakuere overskyet linsen og erstatte den med en annen, tydelig forfalsket linse. Dette kan oppfylles på to måter. Hoved system, kalt ekstrakapsulær foss ekstraksjon (ECCE), omfatter forvisning overskyet linsen i ett stykke. Dette systemet pålegger et stort inngangspunkt på 10 til 12 mm lange. Dette var den mer erfarne strategi, vennlighet hvile og omtanke opptil en måned som en regel.
Den andre fremgangsmåten er den siste utviklingen i fossen evakuering. Det kalles phacoemulsification, eller phaco. I phaco kirurgi, er en liten ultrasonisk test innebygd i øyet. Denne testen pauser (emulgerer) overskyet linse i små biter og delikat vasket ut Dette objektivet er så erstattet med en rimelig menneskeskapte ett. Det nye objektivet er innebygd, og det åpner opp som en blomst når den er inne. Ingen linjer utnyttes og kuttet er selv mending. Phaco pålegger et lite kutt på bare 2,6 millimeter eller mindre.
Hva er grå stær?
linsen inne i øyet fungerer omtrent som en Polaroid linse, sentre lys på netthinnen for klar visjon. Det endrer også øyets sentrum, noe som gir oss en sjanse til å se ting umiskjennelig både nært og langt unna.
Linsen er vanligvis laget av vann og protein. Proteinet blir hjernen på en nøyaktig måte som holder linsen klar og lar lyset passere gjennom den.
Være at det kan som vi blir eldre, en prosentandel av proteinet kan haug sammen og begynne å sky litt sone av objektivet. Dette er en foss, og om hvorvidt det kan utvikle større og sky en større mengde av objektivet, noe som gjør det vanskeligere å se.
Indikasjoner på fossen?
På det punktet når indikasjoner begynner å dukke opp, kan du ha kapasitet til å forbedre din visjon for en tid utnytte nye briller, solid progressive briller, forsterkning, egnet belysning eller andre visuelle støtter.


Tenk om katarakt kirurgi når fosser har avansert nok til virkelig å deaktivere din visjon og påvirke hverdagen. Mange enkeltpersoner mener om dårlig syn en uunngåelig virkeligheten av modning, men foss kirurgi er en grei, generelt uanstrengt metode for å gjenopprette visjon.
Det er en barnehage metode og ikke tvinge deg til å være i Surgery Center i 60 minutter. Du kan fortsette flertallet av rutinemessige øvelser som rusler, pløyer, sitter foran TV-en, og så videre fra en dag fra nå etter foss kirurgi.
dag progresjoner i lite kutt kirurgi gi deg med det beste systemet for å gjenopprette din visjon i medisinering av fossefall. Utnyttelse av de nyeste state-of-the-håndverk strategier, forsyninger og intraokulære linser for å gi deg med en beskyttet, rask og vellykket avslutning.
NO STICTH, NO SHOT, NO PAIN - kataraktkirurgi utnytte den nyeste innovative headways og oppfinnsom laserteknikk.
I alle fall før opplever foss kirurgi eller plukke legens anlegget må du vite mange ting om foss kirurgi.
Du må sjekke hva slags teknikk de skal utnytte det og hvor kraftig det kan være i ikke så fjern fremtid. Det vil ikke være noe problem i fremtiden i kjølvannet av å oppleve fossen kirurgi.