Hjem >> hudpleie >> Redusere rynker The Natural Way

Redusere rynker The Natural Way


Jeg har ikke vært rundt gamle mennesker mye. Jeg vokste opp i en liten familie og mistet mine foreldre tidlig. Min eneste familie er min bror 15,500km unna. Hvorfor jeg forklare dette er at jeg aldri måtte se etter familie andre enn lillebroren min medlemmer og har ikke sett mange mennesker å bli gammel i nærheten av meg. Rynker er ikke en del av mitt syn på livet. I mitt arbeid jeg også det meste jobbe med yngre mennesker, og jeg håper at vil holde meg rimelig ung, også! Men jeg er mer enn greit med rynker! Jeg er fint med tanken på å bli gammel, vokser grå hår, bli klokere og mer komfortabel med hvem jeg har blitt, og med livet generelt.

Sannelig, vokse opp og bli en moden voksen er et givende prosess mitt syn. Jeg hadde noen grå hår, selv i videregående skole. Som en moden kvinne, jeg har alltid trodd at menn med en sprut av sølv var ekstremt sexy! Nå ser jeg på kvinner i samme alder som meg og beundrer de som har attraktive ansikter og grått hår som er klippet kort og sporty. Jeg tror de er utrolig attraktivt, spesielt når det er presentert med en tonet kropp og høy energi.

Men spiller ingen rolle hvordan vi aksepterer prosessen med aldring, vi alle ønsker å se ung og flott. Jeg vil aldri gå under kniven eller endre kroppen min på en måte som er irreversible. Men jeg er alltid på utkikk for å bistå kroppen min i transformasjonen å gjøre så god jobb som mulig. Vær dette mat, drikke, trening, hvile, velvære, hud eller hårpleie.

Mange kvinner er bekymret for kvaliteten på deres hud, hvordan våre miljøeffekter og aldre det.

huden er vårt største organ. Det beskytter oss mot infeksjoner og vårt miljø. Mange folk ikke innser hvor mye skadelige ting kroppen absorberer gjennom huden vår. Bare et eksempel ... Kvinner absorbere ca 2,2kg-s skadelige kjemikalier i form av skjønnhetsprodukter i året alene! Legg til dette rengjøringsprodukter som inneholder giftstoffer og kvinner bruker dem på daglig baser. De fleste av dem uten gummihansker! Skummelt!

Min tenåring studentene tilbringe en uanstendig mengde penger på skjønnhetsprodukter og bruke dem hele tiden, til tross for at de fleste skoler ikke tillater det. Det er ikke noe poeng, selv om jeg prøver, å utdanne dem som gode skinn starter med å spise godt, drikke mye vann, puste dypt, får tilstrekkelig hvile, trene og tilbringe nok tid utendørs.

Du kan bruke en formue på de dyreste kosmetikk, men hvis du ikke gjør dem, vil du aldri ha en fin hud og alltid må dekke det og utsetter deg for kjemikalier.

jeg har alltid hatt rimelig huden selv om det ble ganske tørr. Jeg har aldri drukket nok vann. Jeg la også merke til hvordan kostholdet påvirket bryte outs. Sjokolade og kakao var aldri en god idé for meg selv om jeg liker dem! Min favoritt sjokolade med hasselnøtt var det verste for meg! Raskt Jeg lærte at jeg betale for det med kviser! Også rundt min periode huden min begynte å bryte ut, så jeg visste når tiden nærmet seg.

I Europa jeg hadde mindre problem med huden min når de vurderer mat og kosthold. Endringen i tilstanden til huden min fikk meg til å tenke hva som er forskjellig i maten eller vannet her. Jeg kom raskt klar over det faktum at solen i Australia var mye sterkere og mer ødeleggende. Kanskje jeg burde være mer forsiktig fordi mamma gikk bort fra melanom.

Mitt problem er at jeg absolutt elsker å være utendørs. Jeg elsker solen og vannet. I mine første årene etter ankomst til Australia hadde jeg noen store helligdager og fikk søndag brent dårlig et par ganger fordi jeg egentlig ikke vet hvor raskt og hvor dårlig man kan brenne her. Jeg har betalt en stor pris for disse helligdager. Jeg liker ikke å dekke opp. Jeg elsker iført lue som en mote element, men ikke som en beskyttelse mot solen. Jeg har alltid hatet solkremer og tenkte at de er fulle av skadelige kjemikalier som som vet hvordan de reagerer på solen når den brukes på huden. Så for meg er egentlig ikke et alternativ. Jeg tror at vi trenger å bli utsatt for sollys. Det gjør meg føles bra. Jeg trenger også mye lys generelt. I Ungarn, under den kalde og tunge vintre jeg alltid craved lyset og kunne knapt vente på våren og solskinn som kommer! Jeg er den samme her. Når solen er ut at jeg er ute så mye som jeg kan.

Som en omreisende dirigent jeg hadde tilgang til de beste internasjonale kosmetikk. Mine musikerkollegaer alltid anbefalt den beste hudpleie. Du kan forestille deg at sangerne jeg jobbet med på scenen gjorde absolutt alt for å holde huden i så god stand som mulig. Singers slitasje tung sminke på scenen under operaforestillinger, slik at de alltid søker å gjenopprette sin hud med de beste produktene.

Jeg var mye heldigere. Som en dirigent, kan jeg ikke bære tung sminke selv om jeg slippe litt svette når jeg gjennomfører. Jeg har en lav hjertefrekvens og skåne mine energier veldig godt selv når jeg jobber ekstremt hardt på scenen. Ganske enkelt, jeg er ikke svett type. Men ingenting er mer forferdelig enn en kvinnelig dirigent som make blir flekkete. Min praksis var å bruke eyeliner og leppestift pluss litt parfyme. Det var nok for meg til å se og føles bra. Når du har fått rimelig god hud, god ansiktstrekk, skinnende blå øyne, lange øyevipper og pent formet leppene, du trenger bare å fremheve det positive!

I privatlivet gjør jeg det samme. Selvfølgelig har jeg prøvd mange ganger å bruke foundation, mascara, blush, øyenskygge, glitter, leppestift og hva full sminke mote var den gangen. De tingene vi gjør for menn !!! Men hatet jeg å se i speilet og knapt kjenne igjen meg selv! Enn som natt gikk på og sminke fikk slitt, fikk ting verre. Så med tiden jeg lært at mindre er mer, og hvordan å se bra ut og holde seg naturlig og fortsatt gjenkjennelig. Da jeg gjorde det, følte jeg glad hele natten, og selv når jeg var å fjerne venstre over av sminke.

I 2005 jeg begynte på noen ernæringsprodukter kalt Herbalife. Jeg la merke til mange positive endringer inkludert min hud, hår og negler. Jeg var ikke den eneste merke disse endringene. Men Herbalife gir også fantastisk hud og hårpleie. Jeg må innrømme, Herbalife Skin Activator er den beste hudpleie jeg noensinne har brukt. Den indre og ytre ernæring som var i Herbalife-produktene virkelig forandret livet mitt til det bedre.

På Herbalife treningen jeg lært viktigheten av å rense, tone og fukte. Jeg begynte å eksfoliere og bruke masker ofte. Resultatene var forbløffende! Samtidig huden min begynte å gløde på grunn av indre ernæring var jeg bruker. Det er en tid da Herbalife mennesker får denne gløden hvis de holder lenge nok på produktene, og vi merker denne endringen på nye mennesker og til og med si det ... du fikk Herbalife gløde!

Snart var det absolutt ingen behov for noen sminke, bare en liten myk leppestift. Mine farger endret. Hva er mer overraskende at jeg merket at jeg ikke får solen brent så lett i solen. Jeg kan definitivt si at når kroppen får nok vitaminer, mineraler, proteiner og essensielle oljer, reagerer kroppen din til solen veldig annerledes. Det er ikke årene at jeg ikke har brukt solbeskyttelse og har ikke fått brent. Men jeg får sole veldig lett! Jeg elsker det.

Som jeg bodde på Herbalife i syv år, og fortsatte å lese og lære om ernæring jeg oppdaget naturlige produkter som jeg ønsket å prøve. Jeg ble klar over Kokosolje og Hemp olje, Chia frø og hamp frø, Kolloidalt Minerals og bare nylig, Flavon Max produktfamilie som 100 naturlig wholefood kosttilskudd. Jeg har også begynt å juice enda mer intensivt selv om har blitt juicing på en av i 28 år.

Jeg er veldig klar over kjemikalier som omgir oss og staten av maten vår. Mens jeg er ikke perfekt, og jeg elsker mat og ganske ofte nyte en kopp kaffe og et kakestykke, jeg gjør så godt jeg kan å spise godt, juice mye og ta mine Flavon kosttilskudd.

I en tidligere artikkel nevnte jeg at jeg begynte å bruke Hemp Oil på ryggen og beina, og jeg elsker det.

Men nesten samtidig med at jeg begynte å bruke Hemp Oil en gang eller to ganger om dagen på mitt ansikt, hals og brystområdet. Det er trolig en måned nå, men resultatet er ganske utrolig. La meg fortelle deg, min tørr hud er det ting fra fortiden. Huden min er fin og myk å ta på, og jeg liker det!

For noen måneder siden la jeg merke til at jeg har mer rynker og dype linjer rundt øynene og leppene. Som bekymret meg ... jeg har den type av ansiktet som har to dype linjer som går fra den side av nesen til leppene. Jeg likte det, og jeg hadde det siden jeg kan huske. Jeg hadde noen profesjonelle skudd gjort for konsert brosjyrer her i Australia for noen år siden. Jeg ble ganske opprørt når fotografen ønsket å airbrush disse linjene! Aldri! Det er en del av meg, og jeg liker disse linjene!

Hva er ganske interessant at bruk av Hemp Oil, er disse linjene nesten forsvinner! Jeg hadde noen bilder tatt nylig jeg ble ganske paff hvordan huden min så og hvordan ting er i endring igjen grunnet Flavon Max, juicing og bruke Hemp Oil! Bare et tips for folk med tørr hud. Hemp Oil og Avocado maske med litt sitronsaft er så bra for huden! Prøv det når du har litt tid til å slappe av mens du bruker denne masken! Nyter livet over femti eller uansett alder du er, og være fornøyd med deg selv er et godt sted å være!

Det jeg har lagt merke til så langt inn med Hemp Oil daglig er dette. Jeg hadde noen mørke sunmarks på min hals nær mine ører som bare ikke ønsker å forsvinne uansett hva jeg gjorde, etter en uke disse områdene fått tilbake sin normale hudfarge. Den fine huden på halsen min og min brystområdet ser veldig fin og de dype linjene forsvinner gradvis. Huden i ansiktet mitt har aldri vært så myk som siden bruk Hemp Oil. Jeg hadde noen sting i pannen min som er å redusere pent. Ujevn hudfarge er nå mye jevnere. Dype linjer rundt øynene og leppene significatntly redusere. Bildene og videoene som ble tatt nylig viser ganske åpenbare positive chnages.

jeg dele med dere andre små hemmeligheter om god hud. Vitamin C! Ikke piller eller askorbinsyre. Det må være i en full form som juicing eller spise sitrusfrukter eller annet planst og frukt som er rik på vitamin C. Det hjelper med kollagen. Jeg vil forklare dette i en annen artikkel når jeg skriver om vitamin C. Den andre lille hemmelighet er at når jeg er ferdig med en flaske av min Flavon frukt eller grønnsak supplement gel, jeg holder glasset. Når jeg har tid, jeg våt fingeren og rengjør glasset med min våte finger og bruke gel på ansiktet mitt som en maske! Hvis det er bra for vår inne, er det bra for huden vår! Huden min elsker spesielt Flavon Green, som er vegetabilsk supplement jeg spise!

Noen ganger tror jeg og ler hvor langt jeg har kommet og hvor mye jeg har lært om meg selv og om hva jeg putter i munnen min og bruke på min hud. Men det er en reise!

Noen fortalte meg en gang ... Hvis du ikke vil spise den, ikke sette den på huden din! Med dette mente jeg ønsker deg lykkelig velvære!

Skål, Piroska