Hjem >> Hud og Hårpleie >> Kjønnshår Shave Decision

Kjønnshår Shave Decision

Enten du er en fyr eller en jente, barbere kjønnshår er et alternativ, men en bør vurdere det seriøst før du faktisk gjør det. Barbering kjønnshår er ikke en lett eller hyggelig oppgave, kan det være farlig når det gjøres uforsiktig og det kan ha noen bivirkninger.

Denne artikkelen kan være første skritt for å barbere kjønnshår. Men vi sterkt råd å følge instruksjonene fra noen fjerne kjønnshår metode du vil bruke i fremtiden.

Forskjellen mellom barbering kjønnshår for menn og kvinner er svak. Menn bør være kjent med det faktum at kjønnshår barbering for menn tar mer tid og bør gjøres mer nøye

Før du bestemmer deg på å starte kjønnshår barbering, må du vurdere følgende ting:.
< p> 1. Resultatet er forskjellig for hver person du fjerner hans kjønnshår. Heldigvis er vi alle forskjellige fra hverandre? hvert legeme er forskjellig, og derfor hvert hår er forskjellig. For eksempel vil noen mennesker re vokse håret veldig fort, mens i andre tilfeller vil det ta mye tid. Ikke forvent for mirakler.

2. Kjønnshår barbering vil bli en viktig del av dagliglivet. I noen tilfeller må du barbere kjønnshår hver dag, hvis du ønsker å bo alltid uten kjønnshår. Husk at når du begynner å barbere kjønnshår, er det ingen vei tilbake (akkurat som skjegg barbering).

3. Det finnes ingen gratis gaver. Du må kjøpe tidvis unike kjønnshår barbering produkter. I de fleste tilfeller anbefaler vi å bruke andre produkter enn de du bruker til å barbere andre deler av kroppen din.

4. Tenk nøye gjennom om grunnene til at du bestemte seg for å begynne å barbere kjønnshår. Det er din kropp, og du bør gjøre det bare hvis du er overbevist om det. Enten det er et bedre utseende, en bedre følelse, hygienisk eller annen grunn? stole på deg selv og gjøre den riktige avgjørelsen.