Hair erstatning er en Transplant Den Answer

Hvordan fungerer hårtransplantasjon? Vi lever i et samfunn som er anti-aging. Vi går langt for å se yngre ut enn vi egentlig er, og en stor del av dette er å finne måter å reversere effektene av hårtap. En slik hår erstatning løsning som har vunnet popularitet de siste årene er hårtransplantasjon. Selv om det er en mye mer populær prosedyre enn det var tidligere, mange av oss fortsatt ikke vet hvordan det gjøres. Før vi gjør samtalen som en hårtransplantasjon er den rette formen for transplantasjon for deg, er det viktig at du forstår hvordan prosessen fungerer.
Først er det viktig å vite hvordan hårtransplantasjon brukes til å lage hår erstatning en realitet. Kjernen i det er at det er hår på kroppen, sannsynligvis på baksiden av hodet, som vokser godt og vokser sunt. I en transplantasjon, er at håret tatt og transplantert inn de stedene hvor håret har falt ut eller tynnet ned.
Så hvordan gjør de gjøre det skje? Det første som skjer er at kirurgen vil trekke en hårfestet for deg; han eller hun vil trekke en ny hårfestet slik at du kan se. Hodebunnen er da nummerert som en del av håret utbyttingsprosessen og håret som skal plasseres i disse plassene er barbert. Når disse trinnene er fullført, blir huden at håret blir transplantert festet til og fjernes fra hodet.
Det neste som skjer i dette komplekset hår erstatning prosessen er at hodebunnen blir stiftes sammen igjen. Hårene som skal transplanteres blir slått over til teknikere som fjerner hver hårsekken. De deretter sette dem i en saltoppløsning for å avvente transplantasjon. Mens de er i vente, er små snitt gjort i fronten av hodet der kirurgen trakk den nye hårfestet. Faktisk er en egen kutt laget for hver hårsekken å bli transplantert, noen ganger så mange som 2000 snitt.
Deretter begynner den virkelige hår restaurering. Kirurgen tar folliklene og begynner å sette dem. Legen din vil nøye plassere hver og en, prøver å sørge for at håret er posisjonert for å vokse rett. Når alt ser ut slik det skal, vil legen uttale inngrepet gjort.

Det vil ta ca en uke for snittene å helbrede og skorper å falle av der inngrepet ble gjort. Imidlertid vil håret erstatning være utgangspunktet fullført. For hårvekst, men du vil sannsynligvis måtte vente så lenge som et år. Dessuten kan du få foreskrevet en hårtap medisiner som Propecia å minimere sannsynligheten for at du vil trenge en fremtidig hår erstatning kirurgi.
Vi lever i et samfunn som er anti-aldring og besatt av utseende. Med det kommer et behov for en måte å forbedre utseende og reversere effekten av aldring. En av de mest vanlige bivirkninger, spesielt hos menn, er håravfall. Det finnes en rekke løsninger der ute, men kanskje den raskest voksende tilgjengelige hår erstatning teknikk er hårtransplantasjon. Det er en ganske komplisert prosedyre, men hvis du tar deg tid til å forstå hele prosessen kan du ta en beslutning om hvorvidt det er en god prosedyre for deg å se på mer. Kontakt lege, men før du tar den endelige avgjørelsen.