Hjem >> plastisk kirurgi >> Essentials of Plastic /kosmetisk kirurgi - Del III

Essentials of Plastic /kosmetisk kirurgi - Del III

Den første og andre deler i denne serien streket betydningen av kirurgens kvalifikasjoner og kompetanse, sykehus, og kostnadene involvert i en plast /kosmetisk kirurgi. Les del I og del II.

Dette er den tredje og siste delen i denne serien. Denne artikkelen tar for seg følgende to viktige aspekter av plast /kosmetisk kirurgi:

 • Du kroppstype og beredskap av kroppen for en plastisk kirurgi prosedyre
 • Post kirurgi omsorg

  din første og fremste plikt som en pasient er å fortelle sannheten om din fysiske tilstand til kirurgen. Ikke vurdere alle aspekter av kroppens forhold til å være uviktig. Aldri ta noe for gitt. Selv om sykehuset vil gjennomføre alle mulige tester før du blir operert på; det er bedre at du forteller legen din om eventuelle sykdommer du måtte ha.

  Informer legen dersom du har blodtrykk problemer, eller en historie med hjerte-og karsykdommer eller hjertesykdom, eller en allergi mot bestemte stoffer eller medisiner, o.l. Fortell legen hvis du ble operert tidligere for en bestemt tilstand. Selv om du kanskje føler at å fortelle om noen mindreårige problemer som ikke er nødvendig, men det kan være svært viktig for kirurgen å være oppmerksom på slike spørsmål.

  Poenget er at du ikke bør holde noen informasjon om din fysiske velvære fra kirurgen. La kirurgen bestemme hva som er viktig og hva som ikke er det. Ved å gi bort all mulig informasjon til kirurgen, vil du hjelpe dem til å gjøre sin jobb etter beste deres abilities.Because jo mer du deler med kirurgen, jo bedre de er plassert for å tjene deg, og til slutt, er du den som vil dra mest nytte av denne betimelig overføring av informasjon

  nå er vi kommet til den siste viktig del av operasjonen.. innlegg kirurgi omsorg

  som betydningen av suksessen til den faktiske kirurgi prosedyren kan ikke nektes, betydningen av dette aspektet kan heller ikke bli oversett.

  det har vært mange tilfeller i medisinsk vitenskap historie som understreker viktigheten av innlegget kirurgi omsorg. Folk som blir selvtilfreds og ikke betaler akt etter kirurgi forholdsregler skissert av kirurgen og sykehus ansatte har måttet betale en høy pris for sin uaktsomhet. Tilsvarende sykehus medarbeidere som ikke tar nødvendige pleie av pasienter uunngåelig sette dem i fare. Så det er veldig viktig at du velger et sykehus som har et meget godt rykte for drift suksessrate og er kjent for postoperativ behandling.

  Hvis du tar tilstrekkelig vare på de aspektene som er skissert i denne artikkelserien, sjansene er at du vil definitivt få best mulig resultat med plastisk /kosmetisk kirurgi. Mens det kan være mange andre aspekter som kan påvirke suksessen rate av en operasjon, de er skissert her, oftere enn ikke, er de viktigste

  Vennligst besøk vår hjemmeside:. Http: //beautifulyouholidays. com /