Hjem >> ernæring >> 7 beste iskremmakere for frosne desserter

7 beste iskremmakere for frosne desserter

Spis dette, Ikke det! er leserstøttet, og hvert produkt vi har, blir uavhengig kontrollert av våre redaktører. Når du kjøper gjennom lenker på nettstedet vårt, vi kan tjene en provisjon.

Hvorfor gå til en iskrembutikk når du kan kjøpe din egen frosne skapelse hjemme? Ismakere er morsomme ting å ha rundt kjøkkenet, spesielt når temperaturen begynner å krype opp. Ikke bare kan du lage din egen is (og kontrollere ingrediensene som går inn i den), men du kan også bruke ismaskinen til å lage sorbet, gelato, frossen yogurt, og frosne drikker.

Men, som ethvert apparat, det er ikke alltid åpenbart hvilken som er best. Når det gjelder valg av iskrem, du vil ha en som fryser raskt for å sikre en så jevn konsistens som mulig. Og det er andre ting å vurdere, også. Noen iskremprodusenter har innebygde kjølesystemer, noen har elektriske motorer, og noen er håndsvinget. Så, For å hjelpe deg med å begrense det har vi valgt de syv beste iskremmakerne. Fortsett å lese for å se hvilke som gjorde kuttet!

Cuisinart Ren overbærenhet

Cuisinart ICE-30BC ismaskin har mer enn 4, 000 positive anmeldelser på Amazon av en grunn. Selv om den ikke har en kompressor, noe som betyr at du må fryse bollen, den har en sterk motor som blander to liter is, sorbet, eller frossen yoghurt på mindre enn 25 minutter.

Presentert i et utvendig børstet rustfritt stål, denne ismaskinen er lett for øynene og burde være et fint tillegg til de fleste kjøkkenbenker. Det er bare en bolle og en padle, også, så det er enkelt å legge til blandinger etter eget valg og følge opp med en enkel opprydding.

$ 62,99 på Amazon Kjøp nå

Breville Smart Scoop Ice Cream Maker

Breville BCI600XL er et luksusalternativ for iskremen. Til nesten $ 400, prisen er bratt. Men maskinen har en innebygd kjølekompressor, som kutter behovet for å fryse bollen timer i forveien. Selve produsenten er en attraktiv eske i rustfritt stål med en bakgrunnsbelyst LED -skjerm, også.

Breville hevder at dette er den første ismaskinen som automatisk kan kjenne hardheten til blandingen basert på om du velger iskrem, frossen yogurt, gelato, eller sorbet. Det er totalt 12 hardhetsinnstillinger, for alle dine frosne dessertbehov. Det er også et "hold kjølig" -alternativ i tilfelle du trenger å kjøpe litt tid mellom å lage is og overføre den til sin egen beholder. Lagt til bonus:Flere anmeldere sier at oppryddingen er enkel.

$ 409,99 på Amazon Kjøp nå

Donvier 837409W

Selv om det kan virke som gammel skole å koke is for hånd, Det er faktisk den foretrukne metoden for noen hjemmelagde iskremen. Donvier er økonomisk på rundt $ 75 og krever ikke strøm. "Det faktum at du snur blader for hånd er ikke så farlig. Faktisk, Jeg liker at jeg kan kontrollere hvor mye jeg lufter blandingen min, "skrev en Amazon -anmelder.

For å lage is med denne maskinen, du må fryse beholderen i fryseren over natten, noe som betyr at det er nødvendig med litt planlegging. Men hvis det er din hastighet og du liker å være praktisk med iskremprosessen din, da er dette en god måte å gå.

$ 78 på Amazon Kjøp nå

Lello 4080 Musso Lussino

Møt iskremprodusentenes Ferrari:Lello 4080. Laget i Italia, denne ismaskinen ringer inn på $ 735, gjør den til en av de dyreste iskremprodusentene på markedet. Men, det er et dyr. Kroppen er iøynefallende skinnende stål, og selv om bollen rommer 1,5 liter (som er standard), er den ganske stor og lar klart personen som lager iskrem vite at det betyr business.

Med en tidtaker og ingen LED -skjerm - bare to knapper - er det ganske industrielt, som legger enda mer til den no-nonsense stemningen. Fordi den er laget i Italia, det er ingen overraskelse at mange anmeldere strammer verktøyets gelato-evner, også. Den kommer til og med med en serveringsspatel av plast som du finner i Italias gelaterier.

$ 735,60 på Amazon Kjøp nå

KitchenAid Ice Cream Maker Attachment

Hvis du allerede har en KitchenAid -stavmikser og ikke kan tenke deg å legge til et annet apparat på kjøkkenet ditt, deretter vurdere iskrem maker vedlegg. Den er laget spesielt for KitchenAid -miksere og inkluderer en frysebolle og padle. Du må avkjøle bollen i fryseren i minst 15 timer og sørge for at iskremen din er kald, men det er et flott alternativ til en egen ismaskin.

$ 64 på Amazon Kjøp nå

I SLEKT: Den enkle guiden for å kutte i sukker er endelig her.

Cuisinart Soft Serve Ice Cream Maker

Å ha myk iskrem hjemme kan høres ut som en drøm, men for omtrent $ 100, det kan være en realitet. Med Cuisinart soft serve -ismaskin kan du lage 1,5 liter sommerfavoritt på kjøkkenet på omtrent 25 minutter. Det er automatisk, så du trenger bare å vri på skiven og la den gjøre din godbit. Det er også tre rom for mix-ins som lar deg dispensere toppingen når du serverer isen din.

$ 73,61 på Amazon Kjøp nå

Nostalgi elektrisk ismaskin

For et budsjettalternativ, du kan ikke slå Nostalgia firekvarts ismaskin. Det er litt mer arbeidskrevende-du må tilsette is og salt i bøtta-men det er en stjele til omtrent $ 35.

Skuffen er lett, og det har også et håndtak som gjør det lett å bære i de tider da, si, du vil lage is ved bassenget. Og, som en ekstra bonus, du kan lagre iskremen i den samme beholderen den ble laget i, i motsetning til å overføre den til en annen beholder.

$ 34,99 på Amazon Kjøp nå