Hjem >> ernæring >> 5 ting du aldri kommer til å se på Food Food Courts igjen

5 ting du aldri kommer til å se på Food Food Courts igjen

Etter å ha brukt noen timer på å gå fra butikk til butikk, Det er ingenting som å finne veien til kjøpesenterets matbane. Den smakfulle duften av tante Annes kringler suser gjennom luften, og du er ikke sikker på hvilken gruppe fargerike plaststoler du vil slå deg ned i med alle posene dine. Dessverre, Det er noen ting som når kjøpesentre åpner igjen, og du kan gå tilbake til de kjære matretter som vil være et ikke-eksisterende liv etter pandemien.

Det er ganske åpenbart at det vil bli iverksatt sikkerhetstiltak overalt hvor du spiser fremover for å beskytte kundene best. Her er en oversikt over alle tingene du noen gang kommer til å se på en matbutikk igjen.

1

Bord og seter tetter hverandre.

Shutterstock

Kjøpesentre er kjent for å ha mange bord ordnet tett sammen. Hvor mange ganger har du sparket setet ditt tilbake og kanskje ved et uhell ha støtt på personen som spiste bak deg? Vi vil, det er noe som ikke vil skje igjen, ettersom de fleste spisesteder fortsetter å implementere den seks meter lange distansen mellom sosiale distanser.

2

Gratis prøver.

Shutterstock

Det er ingenting som å ta en spasertur gjennom food court, gumle på noen gratis prøver mens du bestemmer deg for hvor du skal bestille måltidet ditt. Men det vil være et minne om fortiden, ettersom gratis prøver er en måte for mange bakterier å spre seg på. Hvis du vil holde deg informert om alt relatert til COVID-19, sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste nyhetene om coronavirus -mat levert direkte i innboksen din.

3

Brett til maten din.

Shutterstock

De fleste matretter serveres til kunder på et plastbrett. Det er en god sjanse for at du ikke spiser på disse lenger, ettersom det bare er en grobunn for bakterier. I stedet, du vil mest sannsynlig få servert mat, takeaway -stil med maten din pakket inn i en pose som du får spist av.

4

Selvbetjening krydder og servietter.

Shutterstock

Å gå opp for å ta noen ketchup og servietter som du finner passende er noe annet som vil få øksen fra kjøpesentre. Tenk på det - tonnevis av mennesker berører håndtakene og dispenserne, så de må hele tiden rengjøres, etter hver bruk hvis vi skal være ærlige her. Det er rett og slett urealistisk, som ansatte vil være fokusert på å lage mat og distribuere den til kjøpere på en trygg måte.

5

Lange køer fullpakket med mennesker.

Shutterstock

Hvert kjøpesenter har kjøpere som holder poser med de nye klærne de nettopp har kjøpt, står veldig tett sammen, ser på menyene til gatekjøkkenene de kan velge mellom. Går videre, du vil mest sannsynlig se linjer som er spredt, som kunder vil stå seks meter fra hverandre. Det er en god sjanse for at det vil være markører på gulvet for hvor du skal stå, så ikke noe område ender opp med å bli for overfylt.

Spis dette, Ikke det! overvåker stadig de siste matnyhetene når det gjelder COVID-19 for å holde deg frisk, sikker, og informert (og svar på de mest presserende spørsmålene dine). Her er forholdsreglene du bør ta i matbutikken, maten du bør ha for hånden, levering av måltider og restaurantkjeder som tilbyr takeaway du trenger å vite om, og måter du kan hjelpe dem som trenger det. Vi vil fortsette å oppdatere disse etter hvert som ny informasjon utvikler seg. Klikk her for all vår COVID-19-dekning, og registrer deg for vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.