Hjem >> ernæring >> Bivirkninger av å gi opp vin,

Bivirkninger av å gi opp vin,

I følge Science

Fikk du nok en rastløs natts søvn etter å ha drukket et par glass vin kvelden før? Føles kroppen din nedslitt og groggy en gang til ? Selv om det er morsomt å åpne en flaske vin for å nyte et deilig måltid, å drikke vin på en konsekvent basis kan ha noen negative konsekvenser for kroppen din. Så hvis du tenker på å gå gjennom en detox, Vi henvendte oss til forskningen for å lære noen av bivirkningene av å gi opp vin. Her er hva du kan oppleve, og for flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over 15 undervurderte tips om vekttap som faktisk fungerer.

1

Du får bedre søvn.

Shutterstock

Selv om det virker som allment kjent at alkohol vil slappe av og hjelpe deg med å sovne (gitt at det har beroligende egenskaper), alkoholen i systemet ditt kan faktisk forstyrre søvnen din og få deg til å føle deg enda groggier om morgenen. Ifølge Sleep Foundation, ettersom alkoholen metaboliseres i fordøyelsessystemet, det kan forstyrre REM -syklusene dine - forårsake at dine dype søvnsykluser bare varer 40 minutter i stedet for 90 til 120 minutter.

Her er det som ikke nok søvn gjør med kroppen din, Si leger.

2

Du kan gå ned noen kilo.

Shutterstock

Frustrert over at du ikke kan gå ned de ekstra kiloene du bærer akkurat nå? Vinvanene dine kan ha skylden. Ifølge Healthline, drikker regelmessig i hvilken som helst kapasitet (spesielt en drink som har tilsatt sukker, som vinkjølere) kan forårsake ubehagelig gass og oppblåsthet i magen. Alkohol er et betennelsesmiddel, noe som betyr at kroppen din vil hovne opp litt etter at du har spist den. Selv om vinen din er lavere i kalorier og tilsatt sukker, vin inneholder gjær, som kan resultere i oppblåsthet i magen, ifølge Ria Health.

Her er det største faretegnet du drikker for mye alkohol, Si leger.

3

Du reduserer risikoen for sykdom og sykdom.

Shutterstock

I følge en utgave av Alkoholforskning:nåværende anmeldelser , det ble uttalt at alkohol kan "forstyrre immunveier på komplekse og tilsynelatende paradoksale måter. Disse forstyrrelsene kan svekke kroppens evne til å forsvare seg mot infeksjon, bidra til organskader forbundet med alkoholforbruk, og hindrer utvinning fra vevsskade. "

Problemstillingen sier også at når alkohol forbrukes og absorberes i blodet, det påvirker GI -kanalen og mikrober i tarmmikrobiomet, som hjelper normal tarmfunksjon og kan "påvirke modning og funksjon av immunsystemet."

Ved å gi opp vin, immunsystemet ditt blir sterkere og er mindre sårbart for sykdom og sykdom.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

4

Du vil ikke være like humørfylt.

Shutterstock

Vin kan virke som svaret når du er i surt humør, men i virkeligheten, at vinen bare kommer til å øke de negative følelsene du kan ha. Ifølge American Psychological Association, fordi alkohol er deprimerende, det kan faktisk forverre psykiske problemer og øke følelsen av depresjon og angst. En studie publisert av Atferdsforskning og terapi påpeker hvor regelmessig bruk av alkohol kan bremse din kognitive oppførsel og øke depresjon, angst, og den generelle følelsen du får når du er på ditt beste.

5

Du vil senke blodtrykket.

Shutterstock

Ifølge Mayo Clinic, å drikke for mye alkohol kan øke blodtrykket til usunne nivåer. Hvis du er en som liker å ha et par drinker om gangen (minst tre drinker i en sitting), du kan se midlertidige økninger i blodtrykket. Og hvis denne drikkevanen pleier å være konsekvent, vil du sannsynligvis se langsiktige økninger.

Plus, hvis drikkevanen din fører til vektøkning, at vektøkning også kan være en faktor for høyt blodtrykk.

Hvis du har høyt blodtrykk, Å gi opp vin eller bare drikke små mengder vin i moderate mengder vil bidra til å redusere dette antallet.

Her er faren for å drikke et "lite" glass vin per dag, I følge Science.