Hjem >> ernæring >> Hemmelige bivirkninger av å spise frokostblandinger,

Hemmelige bivirkninger av å spise frokostblandinger,

Sier Science

Kornblanding er uten tvil en av de mest konsistente matvarene i amerikansk liv. Vi er oppvokst på ting - fra å palme Cheerios som småbarn til å slurpe ned en bolle før skolen, frokoststiften er på en gang både allsidig og pålitelig. Praktikken i melkeskje-bollen blir tidlig innpodet i oss, og tilsynelatende, det er en vane som varer:i år, over 280 millioner amerikanere svarte at ja, de spiser frokostblandinger.

Merker har utnyttet vår forelskelse, og som et resultat, det er ingen mangel på alternativer når du utforsker frokostblandingen. Fra 2012, det ble anslått at det var nesten 5, 000 forskjellige typer på markedet. Fra de som markedsføres som sunne til de som ikke engang prøver (ser på deg, Oreo O's), det er virkelig en frokostblanding for alle i dagens forbrukerverden.

Men hva kjøper vi egentlig? når vi kaster en eske i vognen? Kornblanding kan være en bærebjelke, men når vi tar det ned om morgenen, hvordan påvirker det kroppen vår hele dagen? Vi gravde litt og bestemte de mindre kjente bivirkningene av å spise frokostblandinger. Les videre for å lære mer om morgenvanen din, og for enda flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Kornblandinger leverer noen viktige næringsstoffer.

Shutterstock

Lauren Harris-Pincus, MS, RDN, forfatter av The Protein-Packed Breakfast Club , refererte studier fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og National Health and Nutrition Examination Survey Data, blant andre, når du forklarer at det faktisk er viktige næringsstoffer som lurer i frokostblandingen din. Frokosten leverer ikke bare på fullkorn og fiber, men det vever også folat, jern, sink, vitamin A og B -vitaminer inn i en persons diett.

Derimot, mens det er noen frokostblandinger på hyllene som kan gi noen viktige næringsstoffer til kostholdet ditt (inkludert kalsium og vitamin D hvis du spiser frokostblandinger med melk), det er viktig å se etter de riktige typer frokostblandinger som inneholder mye fiber, kontra å være høy i tilsatt sukker.

"Når du kjøper frokostblandinger, sikte på minst 3 gram fiber på næringsfakta -etiketten og se etter fullkorn i ingredienslisten, "sier Ashley Larsen, RD.

2

Men overbelastning av næringsstoffer er mulig.

Shutterstock

I streken for å opprettholde en kundebase ettersom samfunnet skjever stadig sunnere, og blant voksende bevis på at frokostblandinger ikke er så bra for deg, mange merker har valgt å tilsette næringsstoffer til frokostblandingen. Du har sett dette på utsiden av esker - "originale antioksidanter, "den kan lese, eller "med vitaminer!"

Selv om dette føles som et lovende tillegg til ditt morgenmåltid, en studie publisert av Environmental Working Group (EWG) fant at disse tilsatte mineralene kan være risikable, spesielt for barn. Overkonsumerende vitaminer, studien antar, kan resultere i et hvilket som helst antall plager, fra det enkle, som hudreaksjoner, til de mer alvorlige:leverskader, anemi, og til og med osteoporose.

3

Kornblandinger kan bidra til fedme.

Shutterstock

Dette er ikke nyheter, spesielt etter at du har sett på vår liste over usunneste frokostblandinger, men risikoen for fedme i barndommen er en av de mest angående bivirkningene av frokostblandinger. Ofte, de minst næringsrike frokostblandingene markedsføres til barn - vi snakker om serveringsstørrelser som inneholder mer enn 20% av en persons daglige verdi - og som har varige helseeffekter.

Larsen siterte en gjennomgang av kostholdsmønstre hos barn som viser en klar sammenheng mellom fedme og kosthold som inneholder mye bearbeidede korn og sukker. Hun forklarte, "som diettist, Jeg foreslår at du velger et frokostblanding som er lavere i tilsatt sukker (mindre enn 5% daglig verdi) og legger til skiver for å legge til smak og farge. "

4

Du kan ende opp med å få en vanskeligere dag på jobben.

Shutterstock

Vi er alle kjent med den fryktede klokken 15.00. brak, men ifølge en studie publisert av Journal of Physiology , din bolle med frokostblandinger om morgenen kan ikke bare forverre energidippen, men også senker tankegangen.

Det er en forbindelse, studien fant, mellom sukkerholdig, usunn mat og dårlig kognitiv funksjon. Følelse av hjernetåke? Prøv å bytte kornblanding for et lavere sukkermerke (eller kanskje til og med frokost supermat, havregryn).