Hjem >> Mental Helse >> Alkohol behandling sentre og rehabiliterings Programs

Alkohol behandling sentre og rehabiliterings Programs

Alkohol og narkotikaavhengighet er et stort problem i vårt samfunn i dag, og er fortsatt på vei oppover, og det er derfor de fleste 12-trinns rusmisbruk programmer som mål mot å hjelpe dem med alkohol og rusproblemer. Finne den beste 12-trinns program for deg kan være overveldende, men med riktig kompetanse kan vi veilede deg gjennom prosessen. God Future Inc. er dedikert til å hjelpe med alle dine spørsmål om avhengighet og rusmisbruk programmer tilgjengelig.

Selv om de fleste 12-trinn basert behandling programmer vil inkludere noen om ikke alle trinnene, men vil bruke atferdsterapi i forbindelse med. Behavioral terapi kan bidra til å identifisere disse ikke-arbeider atferd og endre dine intensjoner og handlinger. Du vil lære ny atferd og ferdigheter for å hjelpe deg å takle stress i hverdagen, cravings og hvordan man skal håndtere dem og redusere dem.

En 12-trinns program er ikke for alle. Dette vil avhenge av din egen personlige tro, forutsetninger og behov. I en tradisjonell 12-trinns program en tro på en høyere makt er viktig, så hvis din tro er svært viktig for deg, å finne et program som favner tro bør være en prioritet. Det finnes mange programmer som faller i enkelte trossamfunn og selv for de som kanskje ikke har noen religiøs tro. Det er også avhengighet behandling sentre som integrerer 12-trinns rektorer i en ikke-religiøs setting.This behandling programmet skiller seg fra sosiale og motiverende modeller. Noen av detaljene i denne tilnærmingen er:

Alkoholisme påvirker alkohol ’ s sinn, kropp og ånd

Alkoholikere har mistet evnen til å kontrollere sitt drikkevann

.. eneste alternativet er livslang avholdenhet fra alkohol i enhver form.

den aksept av deres tap av kontroll.

Spirituality- troen er det en makt større enn dem selv som er oppkalt en høyere makt , et individ ’.. ikke er nok s viljestyrke alene

Oppfordres til å aktivt jobbe de 12 trinnene av AA eller NA

Oppfordres til å bruke støtte og fellesskap av AA, (møter og sponsing) .

Anonyme Alkoholikere er et program for både visdom og åndelighet og gjenspeiles i mange av sine slagord, og bør praktiseres på en daglig basis.

En dag av gangen: Trolig den mest husket og brukt slagord.

Det første først. Hvis den rusavhengige ikke holde rene og edru, ingenting annet betyr noe

Fake It Till You Make It og

Easy Does It
< p> gi behandlinger i henhold til deres tidsplan der de også gi kunnskap pf riktig atferd.