Hjem >> hjertesykdom >> Redusere faren for matforgiftning I Restaurants

Redusere faren for matforgiftning I Restaurants


Ifølge Food Standards Agency nesten 17 millioner mennesker lider av magebesvær i Storbritannia hvert år som følge av dårlig hygiene. Dette i sin tur fører til ca 11 millioner tapte arbeidsdager og koster landet over en milliard pounds per år. Kostnaden i bøter til en bedrift funnet skyldig i å forårsake matforgiftning kan være i titusenvis og med føre til fengselsstraff. Men selv mindre forekomst av matforgiftning kan ødelegge hard bygget omdømmet til en virksomhet og føre til nedleggelse. Så hva kan gjøres for å minimere risikoen på kjøkken?

Det finnes flere alternativer for vegger innenfor hygiene kritiske områder, som hver har fordeler så vel som ulemper. Et konvensjonelt lakksystemet fortsatt populært av flere grunner

-. Det er sømløs

- Det er en vanlig spesifikasjon

- Det er lett å påføre

- Formuleringer kan skrubbes

- det er et bredt fargevalg

- det er vannbaserte alternativer

- det er lite lukt

- Og det er hurtigtørk

Men konvensjonelle malingssystemer har:

- Begrenset motstand mot alvorlige bakteriestammer

- De kan kreve reapplication over tid

- Det er potensial flaking

- Og det er tap av beskyttelse på skrape

Keramiske fliser har fordeler så vel som ulemper, når det brukes i hygiene kritiske områder:

- Det er betydelig valg

- de kan gi en estetikk som er vanskelig å gjenskape

- de er lett hentet

- Det er en lav pris alternativer

- de er vanntett
< p> - De tørke ren

Men det er:

- Flere ledd

- Lavere effekt og flekkbestandighet

- Høyere vanndamp

- Dårligere utseende oppbevaring

- lav fleksibilitet for å tilpasse underlaget bevegelse

- Ekspansjonsledd ledd~~POS=HEADCOMP kreves

- En veldig treg installasjonstiden kreve tilbake på besøk
< p> - og det er en våt, støvete og skitne installasjonsprosessen

sammenlign dette med antimikrobielle hygienisk veggkledning

- hygienisk kledning er vanligvis billigere enn keramiske fliser systemer. I tillegg til produksjonskostnadene, installasjonskostnaden er mye billigere

-. Det er langt færre skjøter slik at mindre koblingsområdet og ikke vann eller annen penetrering som kan føre til svikt i fliser

- Hygienisk kledning er vist å være bedre effekt og flekkbestandighet

- det er lite vanndamp slik at ingen penetrering av skadede overflater eller fugemasse

- det er fleksibilitet for å tilpasse underlaget bevegelse uten ekspansjonsfuger kreves

- En rask installasjonsprosess kan dekke opptil 250 meter per dag

- Hygienisk kledning har bedre utseende oppbevaring. Ingen flekker, ingen fuger, ingen utskifting av skadde fliser

- Til slutt, det er en ren, ett besøk installasjon

Standard hygienisk veggkledning har mange fordeler å være:

- Holdbar

- Enkel å rengjøre

- Estetisk behagelig

-Quick å installere

Men det er:

• uprøvd antibakteriell beskyttelse

i motsetning til antimikrobielle kledning som BioClad, er standard hygienisk veggkledning ikke uavhengig laboratorium testet for sin antibakterielle beskyttelse.

BioClad er flyktige organiske forbindelser, eller VOC, gratis. Standard hygienisk veggkledning har påvisbare V.O.C er for opptil et år etter installasjon. Den VOC gi midlertidig en antibakteriell påvirke til standard hygienisk kledning, men dette er kortvarig.

• Ikke antimikrobielle

Mikrober og sopp er i stand til å vokse på tradisjonell hygienisk veggkledning

den antimikrobielle elementet~~POS=HEADCOMP er impregnert inn i panelene ved fremstillingstidspunktet, og derfor ikke lekke. Dette stopper veksten av bakterier og mugg med opp til 99,99%, og dette arbeider kontinuerlig for levetiden paneler. Dette er ideelt for bruk i hygiene sensitive områder på grunn av god kjemikaliebestandighet.

BioClad antimikrobielle hygienisk kledning er testet til ISO-standarder og viste en reduksjon i samlet bakteriemengde på over 99%. Slike testmetoder er uavhengige og internasjonalt anerkjent.

Så vi kan se at etter 15 minutter, bakterier reduseres med 50%, og etter to timer, over 99%

Disse miljø studier viser tilsetningsstoffer som som effektiv i det virkelige liv, som de er i laboratoriet. Resultater fra siste test er som følger:

Her kan vi se en sammenlignende test, med tradisjonelle PVC veggkledning og antimikrobielle kledning og BioClad. Bakterier er sterkt redusert som det kommer i kontakt med antimikrobiell beskyttelse sammenlignet med ikke-behandlede flater. Det er viktig å understreke at ikke bare en reduksjon er vist, er det også bevist at re-infestation er holdt til et absolutt minimum med sølv ion.

Selv om en tradisjonell hygienisk PVC nytt ark vil i utgangspunktet viser en 80% reduksjon i aktive bakterier, reduserer denne statistikken med tiden. Under bruk vil mikroskopiske riper ut fra rengjøring og støt, noe som ville gi en stadig økende grobunn for bakterier -. Som kan være vanskeligere å rengjøre

I motsetning til dette behandlede produktene opprettholde sin antimikrobielle resultater, på grunn av konsistensen av additivet, gjennom hele tykkelsen av platen.

tilsetningsstoffer er bare en del av løsningen. Hygieniske tilsetningsstoffer er ikke en erstatning for en god rengjøring regime. Det er likevel viktig at vi vasker våre hender, da disse er de viktigste redskap for overføring av bakterier. Unnlatelse av å vaske hendene kan føre til krysskontaminering og føre til infeksjoner som MRSA. Hygieniske tilsetningsstoffer er en kraftig og unik partner til vanlige rengjøringsprosedyrer.