Hjem >> hjertesykdom >> Den beste dietten for Fatty Liver Disease

Den beste dietten for Fatty Liver Disease


Hvis du er overvektig er det en sterk mulighet for at du har eller vil få fatty leversykdom. Begrepet fettlever betyr akkurat det. Når du spiser, blir noe fett som ikke er brent av plassert rundt kroppen din. Noe igjen etter som er lagret i leveren.

Så for å bli kvitt dette overflødig fett må du kosthold og det er her det kan bli forvirrende for noen mennesker. De fleste dietter krever at du regulere hva du spiser og telle kalorier, Dette vil føre til at kroppen til å miste litt vekt, men ikke egentlig har noen effekt på leveren funksjonalitet. Den beste dietten for fatty leversykdom er skreddersydd til å øke lever funksjonalitet mens miste vekt.

Den konvensjonelle kosthold gjør at du kan gå ned i vekt, men det er godt dokumentert at i et stort antall tilfeller vekttap vil avta og i noen tilfeller faktisk vil slutte.

en grunn til dette er utilstrekkelig fordøyelse og forskning viser igjen at det påvirker de fleste av oss.

leveren er et viktig organ som gjør et stort bidrag til fordøyelsen . Leveren er ansvarlig for å lage et stoff som heter galle, som blir transportert inn i galleblæren. Bile brukes til å bidra til å bryte ned fett kosten.

Våre kropper vil naturlig produserer store mengder av enzymer som hjelper oss til å utføre fordøyelsen, men på grunn av dårlige matvaner, vår alder, stress, tilsetningsstoffer i mat, konserveringsmidler og en ubalansert kosthold, er det ikke uvanlig at kroppen vår til å slutte å gjøre de nødvendige mengder av hvert enzym å tilstrekkelig fordøye maten vi spiser.

Hvis du ikke produserer nok av disse enzymene å faktisk fordøye maten deretter vekttap og leveren funksjonaliteten vil være minimal. Svaret er å innlemme en naturlig fordøyelse supplement eller begynne å spise visse matvarer som hjelper fordøyelsen.

En annen svært viktig faktor å ha i en fettlever kosthold er kontrollert vekttap. For å få kontrollert vekttap vi trenger et hormon som heter leptin. Dette er No1 fettforbrenning hormon i kroppen vår, og nøkkelen til konsekvent å miste vekt.

Enkelt sagt, å stadig brenne fett du trenger høye nivåer av leptin og svært sensitive Leptin reseptorer.

Så hvis vi bruker den konvensjonelle diett som en fettlever kosthold dine Leptin nivåene vil falle.

La meg forklare hvorfor.

Hver gang du redusere kaloriinntaket ditt Leptin nivåer slipp og du forbrenner fett sakte . Grunnen til dette er Leptin beskytter kroppen mot sult. Når du reduserer kaloriinntaket (diett) kroppen din ser dette som en tid til å lagre hva fett du har som en overlevelsesmetode. Dette er hva som forårsaker dine Leptin nivåer for å slippe. Jo mer fett du taper, jo lavere Leptin nivåer blir og jo saktere du forbrenner fett.

Dette er bare halvparten av problemet, på grunn av høy kroppsfett nivåer og generelle dårlige matvaner, i løpet av årene du begynner for å få Leptin motstand. Dette betyr at selv om du har høye nivåer av leptin det er ikke lenger i stand til å skikkelig signal fettforbrenning på kroppen din som dramatisk reduserer fettforbrenningen innsats.

Så den beste dietten for fatty leversykdom er en som øker din evne til å fordøye maten du spiser, øker leptin nivåer på bestemte dager og viktigst eliminerer Leptin motstand.