Hjem >> funksjonshemminger >> Olympus Labs | Fit ved å ta Prohormones

Olympus Labs | Fit ved å ta Prohormones

Når temaet steroider kommer inn, er den generelle responsen at de er uekte og usikre stoffer som må avsettes unna. Uheldigvis prohormones vanligvis samlet av dem og feilaktig så. De er faktisk hormon skapere. De brukes til å forsterke den hensikt hormoner. Dette gjøres gjennom metabolisme som er tilrettelagt med enzymer. Effekten er at de kjemiske komponentene som mangler i atomene blir forsterket. I motsetning til steroider, har det ikke inkluderer faktiske hormoner. De tilgjengelige ingen helserisiko og deres resultat er det viktigste.

Bruk av olympus laboratorier går tilbake mot midten av det 20. århundre. Gradvis blir utnyttet med utøverne og med personer som søker å realisere sine mål helse. Stoffene som blir med på å gjøre dem alle har juridisk myndighet. De brukes til å utvikle overlegen til anabole steroider i en juridisk og undamaging form. Idrettsutøvere ansette dem til å legge til størrelsen og kraften i sine muskler. Dette utvikler sin utholdenhet og redusere tiden det tar å komme seg. De har også redusere kroppsfett samt sette i lean body mass. Skjære prohormones har blitt utnyttet growingly som et middel for å utvide vesen i østrogenbehandling. Dette er også gjort til alternativ bruk av godkjente legemidler. I tillegg er forskning utført for å se om disse typer hormon økte kan anvendes for å korrigere skadene med de miljømessige androgener inne i kroppen. Ett eksempel på dette er bisfenol som har midler som ligner stoff endokrine som kan forstyrre og endre den relative mengde av østrogen på vei mot androgen. Denne skjeve forholdet kan ha uheldige effekter på seksuelle evner. Andre funksjoner som er begrenset med testosteron er også berørt.

En rekke forbrukere har antydet opplever bivirkninger ved å ta prohormones. De omfatter hud blemishes, engorged brystvev, bryte hår, og en oppblåst nedbrutt. Symptomene varierer avhengig av hva nettopp er tatt. I de fleste mennesker, disse er ubetydelig, og de snart går forbi. For å være sikker på beskyttelse, er det viktig at bare Skjære prohormones som har blitt sertifisert som sikkert er tatt. For eksempel, hvis du har lyst å ta noe som som forsterker androgen, ikke ta en som forskjeller ved kjemi og fysiologi av kroppen. Mens hvis den gjør det, vil det trekke en unhelpful reaksjon. Vær forsiktig for å unngå kjemisk endrede steroider. Selv om de er forbudt, de er allment oppnåelig, selv gå på sosiale nettsteder. Separat som posing helserisiko, kan de endrede produkter guide til juridiske problemer. Hvis du av noen spesiell årsak du trenger å ta en medisinsk test, vil disse kjemikaliene slå opp i urin og blod. Som de er ulovlige stoffer, kan dette omfatte alvorlige kostnader som er ment for utøvere som kan bli diskvalifisert fra sport. En rekke av dem kan likevel være utformet i flere måneder etter at de ble brukt. Selv om det blir til prohormones, er den fineste valget å bare bruke naturlige hormoner. De vil ikke grunn til noen reaksjoner, gi falsk test resultat for anabole steroider, og i dag er det ingen sjanse for at de ble planlagt for tester pluss å bli utestengt.