Hjem >> Tannhelse >> AmericanDentalExcellence.com: IV Sedasjon Dental Care

AmericanDentalExcellence.com: IV Sedasjon Dental Care

Hvis du er redd for å gå til tannlegen, selv for rutinemessige prosedyrer, du & rsquo; re ikke alene. Odontofobi er et vanlig problem for anslagsvis 75% av voksne. Frykten, som kan være mild, moderat eller alvorlig, ofte hindrer folk fra å få behandling som de trenger.

Folk med odontofobi ofte har sensitive tenner, en lav smerteterskel, vansker med å sitte stille, en dårlig vits

Sedasjon tannbehandling er en måte å redusere dental frykt og engstelse refleks eller trenger mye tannarbeid.. Det innebærer bruk av medisiner for å roe deg ned under tannbehandling.

Ikke alle metoder for sedasjon er de samme. Noen vil forlate deg våken, men avslappet mens andre resultere i fullstendig bevisstløshet.

Mange ganger sedasjon kan oppnås med en pille (oral sedasjon), som er tatt en time før prosedyren. Du & rsquo; ll være våken mens under prosedyren, men føler deg trøtt

Lystgass (også kalt & ldquo; lystgass & rdquo;). Er en type minimal sedasjon brukes til avslapning. Gassen blandes med oksygen og administrert gjennom en maske anbringes over nesen. Effekten er kortvarig, akkurat nok til å komme deg gjennom prosedyren komfortabelt.

IV sedasjon tannlege omsorg er en moderat form for sedasjon tannbehandling involverer administrasjon av medisin direkte inn i blodet. Legemidler som brukes under IV sedasjon er anti-angst medisiner, ikke smertestillende, og deres effekter er nesten umiddelbar. Du vil fortsatt være bevisst og i stand til å forstå og svare på legen din, men du vil også føle seg veldig avslappet og ikke opprørt av prosedyren. Noen ganger smertestillende brukes også avhengig av omstendighetene. Selv med IV sedasjon, vil du fortsatt trenger å få en injeksjon for å nummen området jobbes med.

I løpet av sedasjon, både IV og dine vitale tegn vil bli nøye overvåket. Tannlegen vil kunne endre graden av sedasjon etter behov. Du kan også gis ekstra oksygen gjennom et lite rør i nesen.

Etter IV sedasjon, kan du føle deg litt groggy eller søvnig. Det & rsquo; s svært sannsynlig at du ikke vil huske hva som skjedde, eller bare husker noe av det som skjedde. Du trenger å bli kjørt hjem, hvor du vil tilbringe resten av dagen hvile. Etter prosedyren, vil du også ønsker å unngå tunge måltider og alkohol.

IV sedasjon er generelt ansett som en trygg prosedyre. En av de største fordelene er at dosering og graden av sedasjon kan skreddersys til den enkelte & rsquo; s spesifikke behov. Knebling problemer er også betydelig redusert, om ikke fullstendig eliminert. I motsetning til generell anestesi, vil du også kunne høre og utføre instruksjoner fra tannlegen din.

Hvis du ønsker IV sedasjon ved neste tannlegetime, sørg for at du finner en tannlege som har riktig trening. Erfaring er også viktig
Hold

oppmerksom på at tannlegen du velger vil trenge informasjon om din helse og medisinsk historie, samt eventuelle medisiner du er i dag

Du don & rsquo;.. T har å være redd for å gå til tannlegen. IV sedasjon kan gjøre tannbehandling mye mer komfortabel og gjøre ditt tannlegetime en avslappende og hyggelig opplevelse.

Dr. Kenneth J. Polke, IV sedasjon tannlege Westminster CO, http://www.americandentalexcellence.com/services/sedation-dentistry/) og NFL Alumni, spilte i NFL for Miami Dolphins og quarterback for Cleveland Browns! Alltid lidenskapelig for fotball, velger han å tjene behovene til sine pasienter ved American Dental Excellence tilbyr det siste innen tannhelsetjenester (http://www.americandentalexcellence.com/services/general-dentistry/).