Hjem >> ernæring >> De verste spisevaner amerikanerne må unngå nå,

De verste spisevaner amerikanerne må unngå nå,

Si dietister

Noen sier at det tar 60 dager å bryte en vane, og vi vet alle nøyaktig hvilke som kommer til å tenke når vi tenker på vanene vi ønsker å bryte. Enten det er en vane som har å gjøre med treningsrutinen din, hvor mye tid du bruker på telefonen din, eller kanskje noen irriterende spisevaner, vi har alle makt til å bryte dem hvis det er det vi virkelig ønsker.

Når det gjelder spisevaner, hvordan vet du hvilke som er best å bryte? Vi snakket med Laura Burak, MS, RD, forfatter av Slanking med Smoothies , og grunnlegger av Laura Burak Ernæring og Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD forfatter av The Sports Nutrition Playbook, begge medlemmer av vårt medisinske ekspertstyre, om vaner knyttet til mat som kan hindre deg i å nå dine helsemål.

Les videre for å lære om de verste matvanene du bør unngå, og for flere sunne spisetips, sjekk ut de 7 sunneste matene du kan spise akkurat nå.

1

Drikker ikke nok vann

Sandra Seitamaa/Unsplash

"De fleste amerikanere er kronisk dehydrert og vet ikke engang det, "sier Burak, "og en av de viktigste gratis å spise vaneforandringer som vil forbedre helsen din dramatisk, er å drikke mer vann. "

Den vanskelige delen er at du kan tro at du får nok vann gjennom dagen, men mange av oss er ikke det.

"De fleste venter til de føler seg tørste før de drikker vann, men tørst er faktisk et nødsignal som indikerer dehydrering, "sier Burak.

For å sikre at du får nok vann gjennom dagen, Burak har noen forslag.

"Drikk vann først før mat eller kaffe når du våkner om morgenen og holder deg konsekvent hele dagen, " hun sier, "som alene kan forbedre helsen din og hjelpe til med vektvedlikehold."

I SLEKT: Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

2

Hoppe over måltider

Shutterstock

Mange antar at å hoppe over måltider vil bidra til å spare kalorier og gå ned i vekt raskt, men begge diettister er enige om at dette er en av de mest skadelige spisevanene for kropps- og helsemål.

"Å spise mat som er dårlig uten nok næringsstoffer, eller hoppe over måltider helt og holdent er hovedårsaken til at de fleste rapporterer daglig ettermiddagsbehov eller binging senere på dagen, "sier Burak.

Med andre ord, du unngår kanskje noen kalorier fra måltidet du hopper over, men det vil mest sannsynlig vise seg på en annen måte senere.

"Å hoppe over et måltid gjør deg vanligvis sulten på ditt neste måltid, som kan føre til at du overspiser, "sier Goodson, "Dette, i sin tur, får blodsukkeret til å falle og etterlater deg med lav energi og den "hangry" følelsen. "

Og det er vanligvis når blodsukkeret synker at du tar forhastede matbeslutninger som kan spore dine helsemål enda mer.

"Dette er når sinnet og kroppen din forteller deg å spise alt du kan finne, raskt, som vanligvis er næringsrik mat med høyere sukker som informasjonskapsler, sukkertøy, og chips, "sier Burak.

"Målet er å spise fiber og proteiner hvert par timer for å redusere sult og beholde blodsukkeret, og energinivå, mer stabil, "sier Goodson.

Her er en stor bivirkning av å hoppe over frokost, Ny studie sier.

3

Drikker for mye alkohol

Shutterstock

Alkohol alene er ikke den dårlige fyren, men når du spiser det for mye, det kan ha noen negative konsekvenser for helsen din. Og selv om alkohol kan tilføre ekstra kalorier og sukker, problemet ligger vanligvis i det som skjer etter du drikker mye av det.

"For mange drinker kan senke hemningene dine og føre til at du spiser usunn mat etterpå (som å bestille pizza og pommes frites igjen til dørstokken din ved midnatt), påvirke søvnkvaliteten din, og gi deg en unnskyldning for å ligge i stedet for å bevege kroppen dagen etter, "sier Burak.

Dette betyr ikke at du trenger å legge ned ølet helt, men det kan være en god idé å unngå å drikke for mye hvis du vil beholde helsemålene dine.

4

Spiser ute regelmessig

Shutterstock

Du kan definitivt fortsatt holde deg til helsemålene dine og nyte et måltid ute med venner, men å ha for vane å spise på restauranter regelmessig kan ha negative helseeffekter.

"Vanligvis er porsjonsstørrelser mye større, og maten har flere ingredienser (som sukker og fett) for å få den til å smake bedre, "sier Goodson.

Men noen ganger handler det om å spise ute regelmessig mindre om sosialt samvær og mer om bekvemmelighet.

"Hvis du må spise på farten ofte, se etter grillede alternativer i stedet for stekt, pommes frites eller et fettrikt tilbehør til frukt eller salat, og velg fullkornsbrød når du kan , "sier Goodson.

Ikke fall for disse 20 lurte måtene restauranter lurer deg!

5

Forbruker for mye tilsatt sukker

Hamed Mohtashami pouya/ Unsplash

Ifølge Burak, å spise for mye tilsatt sukker er en av de mest skadelige matvanene og er "en av de ledende helseproblemene i vårt land."

Og selv om det kan være lett å innrømme når du vil redusere inntaket av sukker, Det kan være vanskelig å faktisk ta dette trinnet på grunn av maten som er lettere tilgjengelig for oss.

"Det er nesten umulig å ikke konsumere tilsatt sukker på grunn av mattilførselen vår i disse dager, "sier Burak, " Det beste du kan gjøre er å fokusere på kvalitetsmat som frukt, grønnsaker, poteter, og andre karbohydrater som vokser utenfor , ikke har en ingrediensliste, og naturlig inneholder sukker i stedet for å stole på en overflod av pakkede matvarer. "

I likhet med alkoholforbruk, Dette betyr ikke at du må gi opp tilsatt sukker for alltid. Men det er viktig å innse om å spise et overskudd av tilsatt sukker har blitt en vane, slik at du kan begynne å lage små, sunnere valg underveis.

"Jo mer sukker vi spiser, jo mer vi pleier å føle oss "avhengige" av det og ikke så sunne totalt sett, "sier Burak, "så begrenser de tilsatte sukkergodbiter som kaker og is og strekker seg etter mer næringsrik kvalitetsmat som et eple med peanøttsmør, for eksempel, er en enkel bytte som går langt. "

6

Kjøpe fett- og sukkerfrie matvarer

Shutterstock

Mange frykter fortsatt fett og sukker. Og selv om det er fett og sukker av lav kvalitet som er bedre å konsumere i moderate mengder, det er virkelig ingen grunn til å være redd for disse ingrediensene som helhet. Ofte når noe er fettfritt eller sukkerfritt, den inneholder flere negative ingredienser for å kompensere for tap av smak.

"Denne trenden går tilbake til den fryktede Snackwells cookie-tiden da fett ble avskåret og fettfrie produkter ble spilt for å hjelpe til med vekttap, "sier Burak." Men folk begynte å spise mer sukker på grunn av det, som fører til flere helseproblemer. "

Dette er grunnen til at Burak sier at hun oppfordrer kundene sine til å kjøpe "den virkelige tingen, "som betyr meieri med høyt eller fettinnhold, mayo, og smør, som alle er produkter som naturlig skal inneholde fett! Spesielt disse 20 sunne fettmatene som ikke vil gjøre deg feit.

"Legg litt ekte dressing til salaten din, "sier Burak, "og ikke bare vil de fettløselige vitaminene i maten absorberes bedre, men maten vil smake lys år deiligere, og du vil sannsynligvis bli mer fornøyd og spise mindre etterpå. "

For enda flere sunne tips, les disse neste:

  • Kostvaner som ødelegger immunsystemet ditt, Si dietister
  • De verste spisevanene for metabolismen din, Si eksperter
  • Populære matvarer med mer sukker enn iskrem, Sier Science