Hjem >> ernæring >> Trx Application | Ved hjelp av teknologi for Body Fitness

Trx Application | Ved hjelp av teknologi for Body Fitness

Spørsmål om trening og body fitness har vært et tema for diskusjon, studier, mote og selv stress for år, og vil forbli i mange kommende år eller kanskje til evighet. Folk bare legge planer, men dette har endret seg så mye som selve teknologien.

I dag er det et snakk om aerobic og vekter, TRX, Insanity og Bootcamp blant mange andre teknikker. Jeg tror hver gang vi studere mer dypt om menneskekroppen og behovene til det å gi mer nøyaktig hva kroppen ber for og virkelig trenger disse studiene å komme opp med noe nytt og vi kan overlate til spesialister. Saken er svært likt med teknologi og nå er det enda mer teknologi for å forbedre kroppen vår sammen med sinn

For de som ønsker å utføre øvelser, TRX søknaden er sterkt anbefalt som kan installeres på telefoner kalt Endomondo.; den har moderne og lett-å-bruke design. Du gjør din profil i programmet der du oppgir din personlige informasjon med nøyaktighet dvs. din alder, vekt, høyde og kjønn og TRX programmet vil bruke det uten å fortelle noen med mindre du ønsker å dele.

Når profilen din er satt å begynne å lete og konfigurere lyd, her kan du velge språk og den type stemme som vil informere deg om din forbedring som er flott, spesielt når du kommer til den avsluttende delen. Deretter går du konfigurere rutiner for løping, jogging, sykling, og hill klatring eller vandre som du kan konfigurere mange idretter.

Det gir deg tider som den forteller deg hvor lenge du har igjen for det planlagte tempo du går, kan du slå av musikken og det beste er at du kan spare din historie slik at du kan se fremgangen din, og enkelt bære den med dine venner ved å publisere dine prestasjoner i sosiale nettverk som bidrar mye til følge. Det viser seg å være mer oppmuntrende når du får en 'Like' på Facebook for fitness, ytelse og forbedring.

Mange ganger vi ikke har en trener eller noen som er rushing, presser og bestiller oss, men med dette programmet, kan du oppleve det samme. Hvis du får den vurdert og dele det med deg selv, en god følelse for en liten eller stor prestasjon som er viktigst. Du vil se at det er bedre bare i noen tilfeller og timer som fulgte.

Nå kan du øve med all din historie, treningsopplegg, nyheter, statistikk, etc. Her kan du se de utfordringene andre eller deg ønsker å opprette ruter for å vise alle rutene som er opprettet av deg eller andre brukere. Hendelsene er alle nasjonale og internasjonale arrangementer racing, sykling og sport generelt.

Den kommer for alle smarttelefoner og har en gratis samt en pro-versjon som er betalt, men som gir deg en masse gratis installasjoner og din gratis funksjonalitet gir også gode funksjoner. Nå må du ta vare på kroppen din, vokte ditt sinn og nyte å bli også i forbindelse med andre via Internett-tilkobling.