Hjem >> øvelse >> Å miste Magen Fat og finne Abs

Å miste Magen Fat og finne Abs

Isn't det deilig å være i stand til å bære kroppen-fit klær uten å bekymre en utstående mage? I dag, mange mennesker er bevisste på sitt ytre utseende. Vi prøver forskjellige ting for å oppnå en kropp som er mage-fri, fra behandlende gymnastikk å ta slankepiller
Det er to måter å oppnå en mage-free body -.. Trening og kosthold

1) øvelse: Vi hører ofte folk si trening er bra. Bortsett fra å hjelpe deg å forebygge sykdommer og lidelser det bidrar til å redusere fett, spesielt fra magen. De fleste treningssentre tilbyr nå kurs og opplæring for å raskt forbedre din abs. Men til de som ikke kan gå til et treningsstudio, det er forskjellige typer abdominal øvelser som du kan gjøre hjemme.

Mest populære abdominal trening er sit-up. Dette bidrar til å styrke hip flexor og magemusklene. Det starter med å ligge med ryggen på en flat overflate eller bakken. Armene kan være over brystet eller bak hodet. Knærne er bøyd og tær og hæler er flat på bakken. Sakte og forsiktig løft hodet etterfulgt av skulderbladene.
Et annet alternativ for sit-up er det knase. Det finnes ulike typer crunches at du kan gjøre - Twist crunches, Side crunches, reverse crunches og sitter V-crunches
Bortsett fra mageøvelser, svømming, gåing, løping og sykling vil også hjelpe deg å komme i form
2) Spis godt: Trene vil være til ingen brukes hvis du ikke vil se hva du spiser. Begrens inntaket av matvarer som inneholder mye sukker og også unngå salt mat. Bytt ut saft og brus med vann, godteri og sjokolade med frukt. Prøv også å unngå alkohol som vi alle vet inneholder sukker også.
Mat rik på fiber er også bra for kroppen din. Små inntak av fiber-rik mat er veldig mettende. Noen eksempler på slike matvarer er epler, bananer, bønner, spinat, mais, gulrøtter, erter, hele måltidet brune brød og kli frokostblandinger.
Enten du vil ha flat abs eller bare ønsker å holde passe og sunt, holde Husk at du trenger minst 5 porsjoner grønnsaker og 2 porsjoner frukt i en dag og rikelig med vann.
Seks pack abs er ikke bare for estetiske formål alene. Det forbedrer holdning og forhindrer lavere tilbake skader. Under magemusklene er vitale organer, er sterk abs å verne disse delene.
Gjør abdominal crunches er bra, men ikke nok til å ha et sterkt definert kjerne muskler. Kardiovaskulær trening er av stor betydning også. Intens cardio som løping, svømming, sykling, dans eller aerobic vil gjøre utslaget.
Treningsøvelser som øker pulsen er flinke til å brenne fett. Bare 20 minutter med variert intens cardio er nok, dele 20 minutter inn i to til tre deler, som rask gange til jogging deretter kjører, slik at musklene skal varme opp før mer intense rutiner.
Etter det kan du gå rett til styrketrening. Styrketrening generelt vil styrke musklene og gi den mer definisjon. Hvis du bare starte din rutine kan det være lurt å starte med bare hva kroppen din kan håndtere, crunches start på vanlig måte, ingen vekter, ingen utstyr etc. Som din styrke og utholdenhet øker, varighet og mengde motstand kan økes med tid. Men kondisjonstrening og styrketrening er nytteløst uten riktig kosthold.

Det er sterkt anbefalt å spise små hyppige måltider. Vær oppmerksom på matinntak, mindre karbohydrater og fett, mer protein. Dersom du har spesielle helsemessige forhold er det best å søke råd fra medisinske fagfolk eller ernæringsfysiolog.
Med kombinasjonen av intens kardiovaskulær trening, styrketrening og riktig kosthold, det som pleide å være bare en drøm av en six pack abs kan bli virkelighet .