Hjem >> funksjonshemminger >> Bli kvitt tannråte permanent ved rotfylling treatment

Bli kvitt tannråte permanent ved rotfylling treatment

tannråte og hulrom er ikke bare ekstremt smertefullt, men de forårsake permanent skade på tann. Også infeksjon i røttene forårsaker andre helsemessige plager også. En rotfylling er en konvensjonell behandling som fjerner døde nerver og masse dannet i roten av forfalt tann. Det er rengjøres grundig og gjort sikker. Siden nerve ikke spille noen aktiv rolle i helse av tannen, trenger du ikke møte noen problemer ved å fjerne den. Det er nok av tannklinikker tilbyr rotfylling på Bannerghatta Road, Bangalore. Noen av klinikker er utstyrt med svært avanserte verktøy og behandlingsmetoder.

Når er det foreslått?

Rotfylling er ikke en rutinemessig behandling metode, men det er foreslått i bare visse vilkår. Leger utføre flere diagnostiske tester før de konkluderer det som linjen av behandlingen.

 • Uutholdelige smerter i tann
 • Forbedret følsomhet for kulde og hot stuff
 • Gum infeksjon og hevelse
 • Mørkere tann

  behandlings~~POS=TRUNC metoden~~POS=HEADCOMP

  Du kan finne klinikker som tilbyr rotfylling på Bannerghatta Road hjelp av konvensjonelle behandlingsmetode som er tidkrevende, men kostnadseffektiv. Leger vurdere graden av skade før du starter behandlingen. Det kan kreve fire eller fem runder, avhengig av alvorlighetsgraden av saken. Vanligvis utfører en Endodontist behandlingen. Han er ekspert på spørsmål knyttet til tann nerver og røtter.

  1. Først av alt, en dental røntgenbilde er tatt for å vite hvor skaden er og hvor alvorlig er det? Den forteller også om bein og området rundt har fått skader på grunn av den.
  2. Lokal anestesi er gitt for å gjøre området nummen.
  3. Tannleger plassere en kofferdam rundt tannen, slik at det forblir tørt.
  4. Et hull er boret for å nå opp til nerve. Massen blir infisert nerve ut og rengjøres. Rusk blir fjernet, og tannen er gjort rene.
  5. En midlertidig fylling er installert i tannen. Det er fjernet etter to uker, og tannen er forseglet fast med hjelp av tetningspasta og en spesiell tetningsmasse. Hvis skaden er ikke helt alvorlig, så forsegling er gjort på samme dag.
  6. sette en krone på tannen kalles den endelige restaureringen. Det gjør tannen helt trygt og sikkert.

   Expert leger tilby verdensklasse behandling av rotkanalen på Bannerghatta Road, Bangalore. De har lykkes behandlet hundrevis av tilfeller så langt og er utstyrt med moderne dental utstyr.