Hjem >> Tannhelse >> Etter å ha Pre - Tannlege Jitters? Tenk Sedasjon odontologiske From Our Tannleger Frisco TX

Etter å ha Pre - Tannlege Jitters? Tenk Sedasjon odontologiske From Our Tannleger Frisco TX


Er du for tiden lider av en tannpine, men nekter å se en tannlege for å løse problemet, og ta bort din smerte? Mange enkeltpersoner panikk ved tanken på å gå inn i et tannlegekontor. Denne "dental fobi" kan stamme fra en rekke bekymringer. Noen kan mislike lyden av øvelser. Andre kan føle at de ikke har kontroll når de blir liggende i en stol. Våre tannleger Frisco TX jobber alltid for å få deg til å føle deg komfortabel, men vi forstår at noen ganger, det tar bare litt mer for å overvinne en frykt for tannlegen. Dette er en høy prioritet for oss, som å sette av en tannlege besøk kan føre til store munn problemer hvis pasienten nekter å søke riktig tannlege hjelp. Hva kan begynne som en liten hulrom kan bli til mer smertefulle problemer som en sprukket eller abscessed tann.

På vårt kontor, våre tannleger Frisco TX ønsker å bidra til å holde munnen sunt, mens du holder deg avslappet og komfortabel under ditt besøk også. Vår bekymring for dem som lider av tannlegen jitters har ført oss til å tilby sedasjon tannbehandling. Dette betyr at pasienten gis et beroligende middel, som oftest tatt av munnen, som vil hjelpe ham eller henne slappe av under prosedyren. Det gjør at pasienten til å gi slipp på frykten under prosessen, og det er ofte enda vanskeligere å huske når besøket er over.

Fordelene ved sedasjon tannbehandling for nervøse pasienter er mange. Pasientene opplever at de ikke lenger trenger å understreke for dager før et besøk, som kan la dem opprørt og panikk før dagen kommer. I tillegg virker den faktiske besøket til å gå bedre for både pasient og tannlege fordi mer arbeid kan utføres på et enkelt besøk. Dette gjør det mulig for færre injeksjoner, som ofte er den største kilde til frykt for pasientene. Prosedyrene selv også ser ut til å gå raskere når pasienten er komfortabel og avslappet.

Sedasjon tannbehandling er helt trygt. Det tar litt tid å avta, men bivirkningene er få og, selvfølgelig, midlertidig. Det er viktig å fjerne tidsplanen for en tid før og etter besøk hvis du velger å bruke sedasjon tannbehandling. Dette er slik at du kan ta beroligende før besøket og gi tid for medisin for å slites av helt etterpå. Det er viktig å ha noen å følge deg til ditt besøk, slik at de kan se at du kommer trygt hjem. Dette er alltid en god idé for pasienter som er nervøs fordi de har ekstra støtte i tillegg.

Igjen, sette av nødvendig tannbehandling kan bare føre til store munnen problemer. Hulrom bare vokse større inntil de er reparert. Våre tannleger Frisco TX kan hjelpe, og vi vil sørge for at du har en hyggelig opplevelse. Din komfort og helse er våre største prioriteringer. Hvis det er tid for et besøk, ring oss i dag og be om vår sedasjon tannbehandling. Du kan nå oss på 972-335-7666.

tannleger Frisco tx

Accent Dental

8300 Gaylord Pkwy Ste. 15

Frisco, Texas 75034

(972) 335-7666