Hjem >> allergi >> Sjekk disse symptomene for å se om du har Nail Fungus

Sjekk disse symptomene for å se om du har Nail Fungus

Selv om mesteparten av sin del er meningsløs og død, fortsatt negler er en av de viktigste delene av kroppen vår. Bortsett fra å beskytte sensitiv hud på disse terminal deler, de også viktige fra kosmetikk synspunkt. Du vet allerede hvordan kvinner tar ekstra vare på sine negler! Men, hva som ville skje hvis disse negler bli berørt? Neglene som en gang var stilig og lang, kan bli stygt.
Sunn negler er gjennomsiktig og har rosa utseende på grunn av svært vascular hud under som får overdreven blodtilførsel. Spiker sopp symptomene blir tydelige når denne soppen angriper negler og begynner å fordøye "keratin", et stoff som beskytter neglene fra skade. Det gir beskyttende belegg til spiker, og er viktig for å opprettholde strukturen og formen på neglene.
Spiker sopp symptomene kommer fra såret, dårlig hygiene (fuktige eller våte negler og omegn) og kutt. Det ser ut på sidene av neglene som neglebånd og deretter strømmer videre. Når det begynner å vokse, den dekker de omkringliggende områdene i løpet av kort tid
Noen av de mest fremtredende og viktige spiker sopp symptomene er:.
• De negler kan bli eksentrisk, chipped og sprø miste sin sunnhet og fasthet.
• Brunaktig, lilla eller gul misfarging som starter like ved enden av fingeren og jobber seg tilbake under.
• i verste fall kan soppinfeksjon vokse overdrevet, og kan sette dypt inne spiker og hud vev. I slike tilfeller kan spiker sopp symptomer i form av puss med en offensiv lukt.
• I noen tilfeller kan spiker sopp symptomene vises som svarte eller hvite flekker på neglene som ikke kan fjernes ved å gni noen løsning.
• Når det er overproduksjon av keratin som har blitt fordøyd av sopp, noe som resulterer i neglen blir løsrevet fra sin seng.


• neglene kan bli sprø og tykke.
• det kan være overdreven blødning på å kutte spiker. I noen tilfeller, spiker sopp symptomene vises også i form av oser pus med intense smerter.
• Det er økt ømhet i under huden, noe som påvirker daglige aktiviteter som iført sokker, turgåing, og sko .
• Negler stille spiker sopp symptomene kan begynne å komme ut av sin opprinnelige form. De kan få buet eller bulte på noen side (for det meste side menigheter eller oppover).
• I sin avanserte stadier, kan negl sopp slå spiker inn i pulverform, hvor de blir veldig sprø og vises som gulaktig pulver rett under neglene.
Behandling
Det finnes flere typer spiker behandlinger tilgjengelig for alle dem som lider av spiker sopp. Hvis traumer har forårsaket spiker sopp symptomer, bør du ta skritt for å beskytte det berørte området.
Soaking berørte spiker i saltoppløsning, eller behandle dem ved hjelp av produkter ment for å kontrollere tånegl sopp kan bidra til å fjerne denne problemet i stor grad. Eller du kan lese denne Zetaclear vurderinger for å se om det er for deg?
Hvis du lider av tånegl sopp, bør du unngå iført sokker laget ved hjelp av syntetisk materiale. I stedet, ull og bomull sokker er best for formålet. Bortsett fra det, holde området rent og tørt og bruke kremer eller kremer som de kan minimere alkalisk miljø skapt av tånegl sopp. Du bør også spise næringsrikt kosthold og kosttilskudd for å øke din helse som dette vil hjelpe deg i som inneholder spiker sopp symptomer.