Hjem >> Kviser >> Mederma Avansert Scar Gel for behandling for akne scars

Mederma Avansert Scar Gel for behandling for akne scars

Det er vanskelig å føle at selv når det føles som alle stirrer på arret ditt. Mederma Advanced Scar Gel kan hjelpe deg til rette spørsmålene i lys av det faktum at det er klinisk indisert for å forbedre den generelle utseendet, skygge, og overflaten av scars.1 flere doctors2 og pharmacists3 foreskrevet Mederma enn noen andre merker for mer erfarne og ferskere arr. Den oppfyller forventningene for enkelte typer arr, inkludert hud betennelse arr, kirurgi arr, og arr fra flammene, kutt, og ulike sår. Hva mer, siden du trenger bare å søke Mederma Avansert Scar Gel en gang om dagen, er det ikke vanskelig å utnytte.
Bruksområder:
Mederma produserer en linje av over-the-counter plante kremer og gels å bidra til å minske tilstedeværelsen av arr og strekk avtrykk. Siden disse elementene tvinge påfølgende, kontinuerlig program har noen tillit av prestasjon, tilbyr Mederma nettstedet en gratis dag for dag oppdatering administrasjon (se Ressurser) for å hjelpe deg huske når nå er riktig tidspunkt å søke Mederma gang. Mederma elementer er normalt selges i tre måneders forsyninger, med en 20g rør er tilstrekkelig til å behandle en arr på opp til 3 inches i lengde, og et rør 50g er tilstrekkelig for en arr opptil 10 inches i lengde.
Trinn 1:
Screen nye arr; du bør ikke ha noen vesentlig betydning Mederma elementer til skaden til sin Mended og eventuelle sting er evakuert. Du kan begynne å bruke Mederma på gamle arr umiddelbart.
Trinn 2:
Slipp ut Mederma røret og trykk på en liten sum -mer diminutiv enn span av en pea- -straightforwardly på arret. i tilfelle du helle mot, knuse den samme grad av Mederma på enden av en kunst pinne eller annet redskap, deretter bruke verktøyet til å bruke Mederma til arret. I hvilken grad Mederma du bruker vil stole på av hvor ekspansiv arret er.


Trinn 3:
Glatt taste Mederma til en mager, faktisk dekker over arret, så ømt tilbake gni det inn La Mederma satt opp til det helt får i seg.. Delikat vaske bort noen overdoser med varmt vann.
Trinn 4:
rehash trinn 2 og 3 for en sum av tre eller fire søknader hver dag for Mederma arr evakuering elementer inkludert Mederma for Kids, Mederma Gel og Mederma Cream i tillegg til SPF 30 . Fortsett med vanlige applikasjoner, tre eller fire ganger hver dag, i åtte uker på nye arr eller tre til seks måneder for gamle arr.
Advarsler

  • Hvis du forresten svelge Mederma, ta kontakt med en gift kontroll fokus omgående.
  • ta kontakt med barnelege før du bruker Mederma på en gutt under 6 måneder alder

    Forebygging:.
    Administrasjon av en skade mens den bøte kan bidra til å holde arr fra å lage i alle fall. I tilfelle at du har et kutt eller riper, rengjør sonen godt med mye vann; bruke delikat rengjøringsmiddel hvis det er jord å rykke. Noen eksperter foreslår å benytte en spinkel lag av anti-mikrobielt salve for den første par dager. Som stykket begynner å samle krefter, ikke klø den eller plukke på skorpen. Tenk å få så litt ekstra vitamin C fra appelsiner, ulike sitrustrær dyrket mat, eller over-disk kosttilskudd. Vitamin C kan hjelpe hastighet recuperating. Se en spesialist for dype kutt, eller hvis huden begynner å føle varme, ser hoven, eller hint på annen forurensning.