Fish Oil For Baby - viktige punkter i Research

Should en mor-å-være å ta fiskeolje for baby? Hvis du er gravid, bør du følge legens anbefalinger. Hvis helsepersonell er oppdatert på den nyeste forskningen, her er noen ting de vil vite.
Fiskeoljer gir omega-3 fettsyrer
Omega 3s er langkjedede flerumettede fettsyrer. De finnes i en rekke matvarer, men i de fleste matvarer, er mye høyere enn omega-3 i omega6 innhold.
Fet fisk er en av de få mat som gir mer omega-3 fettsyrer enn 6s. Gravide kvinner er ofte rådet til å spise mer enn to porsjoner fisk, med svært lavt kvikksølvinnhold, per uke. På grunn av at det er en usunn ubalanse av omega-3 fettsyrer til 6s i den gjennomsnittlige kvinnens kosthold.
Hvis du er gravid, og noen foreslår at du tar fiskeolje for baby, er det på grunn av omega-3 innhold, spesielt og omega-3 som heter dokosaheksaensyre eller DHA, som ikke finnes i andre matkilder.
Utvikling Brains og øyne Trenger DHA
En stor del av den menneskelige hjerne er sammensatt av fett. Av de omega-3 fettsyrer i hjernen, 40% av vekten er DHAS.
Inne i øyet, er det et område som kalles netthinnen. 60% av netthinnen består av DHA.
Hinnen er ansvarlig for sentrale visjon. Premature barn har noen ganger retinopati, som er vekst av blodkar i netthinnen. Blodårene påvirker synet.
Retinopathies er sett hos diabetikere, og noen ganger hos eldre. En aldersrelatert tilstand som kalles macula degenerasjon er den primære årsaken til blindhet hos eldre. Forskning viser at DHA tilskudd er gunstig for alle disse forholdene.
Når det kommer til DHA fiskeolje for baby, hjelper det å redusere risikoen for retinopati og andre visuelle problemer. Det kan bidra til å forhindre for tidlig fødsel og svangerskapskomplikasjoner. Mye tyder på at lav DHA inntak spiller en rolle i å lære lidelser, atferdsvansker, oppmerksomhet underskudd lidelser og depresjon.
Omega-3 inntak under svangerskapet reduserer barnets risiko for allergi, eksem og astma

DHA er funnet i morsmelk, og har nylig blitt brukt til å befeste morsmelkerstatninger. En av grunnene er det fordel å immunsystemutviklingen. Forskning har fastslått at det er en redusert risiko for allergi, eksem og astma blant barn av mødre som tok fiskeolje for baby.
Ikke alle kosttilskudd er de samme
Hvis en lege foreslår ikke tilskudd, det er vanligvis på grunn av en bekymring om renhet. Oljene kan være forurenset med kvikksølv, dioksiner og PCB, som alle kan forårsake fødselsskader.
De beste produsentene er i stand til å bevise renhet av sine kosttilskudd med et sertifikat av analyse eller COA. Den COA lister forurensninger, hvis de er til stede, samt omega-3 og DHA innhold.
Hvis supplement er fri for forurensninger, tar det er den enkleste og minst kostbare måten å sikre at du får alle av de næringsstoffene du trenger på en daglig basis. Dette er ting som legen bør vite om å ta fiskeolje for baby. Håper det hjelper!