Hjem >> Womens Health >> Hva gjør du når Womens Trange sko er ikke Available

Hva gjør du når Womens Trange sko er ikke Available

Petite og smale føtter er funnet å være attraktive. Men så sjelden gjør folk vet hvor vanskelig det er å finne et par av god pass kvinners trange sko. Det er lettere å finne casual sko i slike størrelser. Men problemet er når du leter etter en bestemt stil eller et bestemt utseende for en bestemt anledning.
Kjenn din størrelse og synes det

Du kan ikke bare gi opp med en gang skjønt. Du må i det minste prøve å se etter kvinners trange sko som ikke bare passer deg, men passer det utseendet du sikter til. Tross alt, en bedre tilpasning par sko gir deg den beste beskyttelse. Det vil også gi den mest komfort til føttene og dermed lar deg projisere rett holdning og utseende. Selvfølgelig, ingenting kunne slå få riktig stil i din egen størrelse av kvinners trange sko.
Så, er første skritt å vite sikkert hvor smal du føtter er. Deretter kan du prøve de vanlige skobutikkene. Hvis du ikke finner womens trange sko der du kan prøve barneavdelingen. Du kan bare bli overrasket over hva du finner der.
Hvis du ikke finner lykken der heller, det er på tide å gå online. Det er der du finner de fleste butikker som spesialiserer seg på kvinners trange sko. Men så hvis noen grunn du ikke finner en A eller AA størrelse med stilen du velger må du finne andre alternativer.
Gå for det nest beste
Hvis du er ikke oppsatt på å kjøpe gjort å bestille sko, kan du alltids kjøpe den smal størrelse tilgjengelig i markedet. Men du kan bare gjøre dette hvis du ikke kjøper slip på sandal stiler. I stedet for en slip på, kjøpe de med stropper og blonder. Stroppene og blonder vil bidra til å holde føttene sklir slik at du ville være i stand til å håndtere den ekstra bredden. For å være sikker, kan du feste din sko fastere ved å legge til en holme før skoen blonder eller før stroppen. Dette vil også gjøre walking enklere siden føttene ville være mer stabil.
Hvis du ønsker en tettsittende passform, ved hjelp av innstikk ville være løsningen. Full lengde pads er tilgjengelig slik at du kan fylle de ekstra mellomrom i dine sko. Hvis du bare trenger å pad hælene, er det også noen pads laget for å fylle akkurat baksiden av hælene. Hvis den fremre delen trenger padding, kan du bruke metatarsal pads også. Føttene ville også være mer komfortabel med denne type polstring som det gir bedre pute for dine føtter.
Dempet innleggssåler er også tilgjengelig i markedet. Dette vil også gi deg god fot beskyttelse siden føttene vil bli dempet fra tærne til hælene. Dette ville være mye mer hensiktsmessig, spesielt hvis du gjør sport eller hvis du vil være på føttene mesteparten av dagen.
Slike løsninger vil gjøre søket enklere. De vil også holde føttene fra å bli skadet. Nå trenger du ikke lenger å insistere på å få den smal skostørrelse i størrelsestabellen.